13.05.2011

Nivea 100. Yaş Kutlamaları İkinci Gün :)

9 Mayıs günü pofidik yastıkların içerisinde uykudan uyandığımda birkaç saniyeliğine nerede olduğumu idrak edemedim. Hani yabancı bir yerde uyuduğunuzda olur ya, “ha ne kim neredeyim ben” diye saçmalarsınız. İşte birkaç saniyeliğine saçmalayıp, sonra Hamburg’da bir otel odasında olduğumu hatırladım!!


İçimden okkalı bir heyecan ünlemi geçirmiş olabilirim, şimdi burada yazmayayım ama, “oha hamburg’dayım ve bugün Mavi Gemi’ye doğumgünü kutlamasına gidiyorum!” heyecanını yaşayarak pijamalarımla timsah yürüyüşü bile yapmış olabilirim.



hambur_sokaklar_6

hambur_sokaklar_1

hambur_sokaklar_3

HAMBURG TURU


Hemen bir duş alıp giyindim ve kahvaltıya indim, gemiye çıkmadan evvel son birkaç saatimizde Hamburg’da alışveriş etmek istiyorduk. Bizim ekiple beraber taksiye bindik, o da ayrı bir konu zaten. Gördüğüm tüm taksiler MERCEDES! Türkiye’den gidince insan dumur oluyor, bilmemkaç liralık arabalar nasıl taksi oluyor diye. Polonyalı şöförümüze bunu sormadım ama o bizi görünce “ISTANBUUUUL” diyerek kikirdedi, meğerse Türk komşuları varmış! Eh zaten arabanın içinde dört tane hatun, herkesin ciddi olduğu bir şehirde kakara kikiri gidiyor, Polonyalıyı da kendimize benzetip güldürdük.



hambur_sokaklar_7

hambur_sokaklar_5

NIVEA HAUS




nivea_haus_giris

Merkezde NIVEA HAUS’un önünde indik, sadece NIVEA ürünleri satılan bu merkezde masaj, SPA, cilt bakımı vs uygulamalar da yapılıyor. NIVEA severler için inanılmaz önemli bir yer. Satılan NIVEA ürünleri Türkiye’dekiler gibi düşünmeyin, TR’de gördüğünüz NIVEA ürünler oradakinin onda biri diyebilirim. NIVEA’nın burada satılmayan birçok özel bakım ürünü orada vardı, zaten biz de hemen sepetleri kapıp saldırdık. Gördüğüm en pahalı şey, 9-15€’luk fiyatlarıyla anti-aging kremlerdi.




DSCF5225



Şampuanlar 3€, bebek seti 26€, makyaj ürünleri 6-10€, kremler ve duş jelleri 3-4€ arasında değişiyordu. Ben mesela üç parçalık bir gift set’i 5€’a aldım, içinde saç parlatıcı sprey, küçük bir kutu NIVEA krem ve lip care ürünü vardı. NIVEA HAUS’da bir saatten fazla vakit geçirmişizdir, NIVEA’nın bilmediğim ne kadar çok ürünü varmış.


NIVEA HAUS sonrasında istikametimiz neresi olabilir? Tabii ki H&M!! Hemen oraya saldırdık, oradan sonra ROSEMANN isimli bir drugstore’a gittik, en son STARBUCKS’da bir sandwiç yedik ve böylece turumuz bitti.



h_m_magazasi

HEDEF: BLUE BOAT!




checkin2


Otele gidip eşyalarımızı aldık ve NIVEA Blue Boat’a gitmek üzere Hamburg limana yola çıktık! Bizim arabamızdaki taksi şöförü Türktü, bize Kazım Koyuncu çaldı, onla biraz Almanya üzerine sohbet ettik. Evler genelde çok küçükmüş, 70m2’lik bir apartman dairesine 800€ kira veriyormuş ve bir Alman ile evliymiş. “Türkiye’de evler çok büyük çok güzel”, dedi. Düşünün ben de evim 110m2 diye şikayet ediyorum :) “Siz gemiye neden gidiyorsunuz?” diye sordu, biz de NIVEA’nın 100.yaş kutlamalarından bahsettik. Biraz daha sohbet ettikten sonra LİMAN’da duran DEV ŞEYİ {Gemi demeye dilim varmıyor!} gördük!!! Taksiden indik ve bakakaldık diyebilirim.




gemi


NIVEA-BEIERSDORF öyle büyük bir organizasyon yapmış ki anlatamam. Gemi CHECKIN kontuarlarında yüzlerce kişi vardı ama beklerken de kutlama havası unutulmamıştı. Baktığımız her yerde meyveler, içecekler, atıştırmalıklar yanımızdaydı. Ne yalan söyleyeyim içimden, “bu gemiye bu kalabalıkla girmemiz saatler sürer” diye düşünmüştüm ancak kuyruğa girdikten on dakika sonra gemideki kamaramdaydım. Kusursuz organizasyon diye buna denir, adamlar iki saat içerisinde 1000 kişiyi gemiye yerleştirdiler. Ben İzmir’de uçağa binmek için CHECKIN kuyruğunda daha çok beklemiştim öyle diyeyim size {THY sana da buradan selam ediyorum bu vesile ile!}.




checkin12




checkin_1


Gemiye girişte güvenlik önlemleri çok iyi düşünülmüştü, bizi hiç rahatsız etmeden yeteri kadar güvenli bir seyahat etmemizi sağladılar. Girerken NIVEA tarafından bize verilen biletlerimizi gösterdik ve görevliler güvenlik amacıyla birer fotoğrafımızı çekip, gemide kullanacağımız kart anahtarları bize verdi. Sonra kapı kontrolünden geçtik ve bizi gemiye almaya başladılar. Gemiye giriş 6. Kattan yapılıyordu ve gemi toplam 11 katlıydı!!!



ON THE BOAT – YAYY!!


Bizim kamaramız dördüncü kattaydı, gemide dört adet asansör vardı bu arada – ŞOK! Hemen kendi katımıza indik ve güleryüzlü oda servisimiz bizi odalarımıza götürdü. Odaya girdiğim zaman gördüğüm manzara şuydu:




kameraisiksz


Aman tanrım diye düşündüm, BEN BİR GEMİDEYİM! Gemiden de korkarım bu arada {korkak MC} eheh! Hemen programlara baktım, akşam 5’te açılış konuşması, sonrasında INTERNATIONAL SUPERSTAR konseri gözüküyordu programda, ACABA KİMDİ BU INTERNATIONAL SUPERSTAR!




kamaramTV



BAYRAKLAR HAVADA!


Hemen giyindim ve odadan çıkacakken oda servisi ile karşılaştım, “odanı uykuya hazırlayacağım” dedi, ben de ay gerek yok çok daha temiz filan diye kendimi yırttım ama adam girdi odaya arkamdan. Ben bu arada odaya çoktan yüz yıldır orada yaşıyormuşum gibi yayılmışım duvardaki askıda bayrak gibi sütyenim asılı falan, adamın önünü kesmeme rağmen girdi odaya, ben de kaçtım oradan, sanırım tek gördüğü sütyen benimki değildir yani dimi :P


Bu arada geminin çeşitli yerlerinde NIVEA seminerleri, kurulan temsili NIVEA ArGe labratuvarında uygulamalar, masajlar, SPA aktiviteleri ve turlar vardı. Hangi aktiviteye gideceğimizi şaşırdık, hepsine bakalım derken hiçbirine tam katılamadık ama bu kadarı bile bize yetti. Gemide her yer NIVEA’ydı :)



INTERNATIONAL SUPERSTAR ??!!


Kızlarla toplanıp seminer salonuna gittiğimizde yakışıklı sunucumuz NIVEA’nın doğumgününü kutladı ve gecenin açılışını yaptı. Hepimiz heyecan içerisinde süpriz sanatçıyı bekliyorduk herkesin tahmini elbette NIVEA’nın yüzü RIHANNA idi ancak buna imkân veremiyorduk.




rihanna20


Beklenen an geldi ve salon karartıldı, gemideki bütün herkes salonda çığlık çığlığa ve RIHANNA bir perdenin arkasından şarkısına başladı. RIHANNA GERÇEKTEN GEMİDEYDİ. Ve ben en ön sıradan onu izliyordum düşünebiliyor musunuz. Hayır normalde üstüne para verseniz böyle bir konumda olamazsınız ama biz NIVEA sayesinde çok özel bi RIRI konseri izledik.





Rihanna pudra rengi elbisesiyle önümdeydi, yakından bebek gibi güzel diyebilirim. Cildi inanılmaz aydınlık ve doğaldı, elbisesi ve makyajı kusursuzdu. O şarkılarını söyledi biz coştuk ve bu sırada RIHANNA’nın NIVEA’ya adadığı California King Bed şarkısının klibini de dünyada ilk kez biz izledik! TEŞEKKÜRLER NIVEA bize bu harika geceyi yaşattığın için! Sanırım torunlarıma kadar anlatacağım bunları, düşünsenize MC gelmiş seksen yaşına, çekmiş karşısına ufaklıkları, “Sonra ben RIHANNA’nın elini tuttum filan” diye anlatıyor.. Çocuklar bön bön bakıyor RIHANNA kim diye..Eheh..




rihanna12


Bu güzel rüya gibi başlangıçtan sonra yemeğe özel salona çağrıldık. İsmimize düzenlenmiş masalara oturduk ve yemek servisi başladı. Menüde et ve balık çeşitleri, alengirli salatalar, tatlılar, şarap, aklınıza ne gelirse vardı, NIVEA masraftan kaçınmamış. Sonra sahnede tekrar gösteriler başladı. Önce şahane bir davul şov, bu çocuklara bittim:



davulsow1




Sonrasında FLYING STEPS isimli dans grubu şova başladı ve bizi bizden aldı.





Dört yakışıklının karınlarındaki baklavaları sayarken bir yandan da danslarıyla coştuk.

En son Asyalı akrobatların şouvunu da izledikten sonra sıra geldi NIVEA’nın doğumgünü pastasına! Pasta o kadar güzeldi ki anlatamam, NIVEA mavi kutu krem şeklindeydi.. Hatta sunucu “best cake cream ever” tarzında bir yorum yaptı, ki katılıyorum :)




pasta1


Kutu pasta kesildikten sonra güvertedeki kokteyl ve partiye gittik. Dünyanın dört bir tarafından gelen insanlar NIVEA’nın doğumgününü kutluyordu, ortam İNANILMAZDI. Hem çok seviyeli, hem çok eğlenceli ve kusursuzdu.




pasta3


Bu arada geminin her yerinde ayrı bir yemek, parti, bar ve kafe vardı ve her şey ücretsizdi. Ne diyet kaldı ne bir şey çünkü yemekler dayanılacak gibi değildi. Düşünün elinizi attığınız her şey ve servis ücretsiz. Gemi konserden sonra hareket etmişti ve artık Hamburg açıklarındaydık. Rüzgar sert esmeye başlayınca biz gemide sıcak bir köşe aradık kendimize, yolda bir görevli “how can I help you ladies?” diye sorunca, “we are looking for a warm place and coffee” dedik ve bizi süper bir kapalı bistroya götürdü. Adamın arkasında koridorlarda koştururken geminin ihtişamına bir daha hayran kaldık, düşünün içerisinde alışveriş merkezi bile olan bir gemiden bahsediyorum size :)




sampanya


Sıcacık bistromuzda kahvelerimizi yudumlarken bütün gece makyaj ve kozmetikten konuştuk, herkes favori kozmetik ürünlerinden bahsetti, tiyolar havada uçuştu. Gece bir civarı bistroda servis bitince bizim de uykumuz geldi ve odalarımıza çekildik.



tatli1


asansor


Bu arada yazının ortalarında bahsettiğim oda servisi odama girdiğinde, havlulardan bir köpek yapmış ve iyi geceler jelibonları koymuştu odama. Ertesi gün gemiden çıkış yaparken bütün bozukluklarımı ona bahşiş olarak bıraktım, belki gördüğü kareyi ona unutturabilmişimdir. Ehe.



havlukopek

Banyomdaki NIVEA ürünlerini kullanarak nefis bir duş aldıktan sonra yatağa uzandım, pencereden köpüren denize baktım ve yüzümde kocaman bir gülümseme ile bu gece hiç bitmesin diye düşünerek uykuya daldım.


guverte1


NIVEA 100.yılında bana hayatımda bir daha muhtemelen asla yaşayamayacağım büyüklükte bir hediye vermişti.


NIVEA Türkiye ekibinden Aslı & Duygu & Şahika Hanım’ı bu organizasyonun TÜRKİYE ayağı için tekrar tebrik etmek istiyorum.




almandirektor


Bu adam da Alman teknik direktörüymüş herkes resmini çekiyordu ben de çektim :)

Çektiğim fotoğrafların tamamını Facebook sayfamda yayınlayacağım, burası yetmedi! :)



ARKASI YARIN.

34 yorum:

buket yılmaz dedi ki...

off off işte insana nasıl değer verdiklerini açık ve net bir şekilde görüyoruz. nasıl özendim nasıl özendim okurken ve nasıl gururlandım artık nasıl okuyorsam karşımda oturan kişi ne kadar mutlusun okurken dedi 3. günü sabırsızlıkla bekliyorum yalnız ben sürekli okurum bu yazıları masal gibi =) facebookda fotoğrafları bekliyoruz=))

kesiklibiber dedi ki...

ayy okudukça keşke ben de orada olabilsyedim dedim inan..rüya gibiymiş resmen MC ne kadar şanslısın yaa vall bak çok şanslısın ama hakediyorsun bence çünkü blogun da müthiş :))

Marjo dedi ki...

Ay çok heyecanlı :) Süper bi şey bu MC'cim, canım öpüyorum seni, bize bu güzel yazıyı yazdığın için, orada bizleri temsil ettiğin için, böyle güzel bir blogun olduğu için teşekkür ediyorum sana :)

Ruhan dedi ki...

rüya gibiiiiiiiiiiiiii :)

cbellle dedi ki...

muhteşem muhteşem muhteşem... ne denir ki.. inşallah bir gün biz de kozmetik bloğu olarak böyle muhteşem bir organizasyona katılabiliriz:)
tebrik ederim seni cnm arkadaşım.
sevgiler

sevdanin dünyası dedi ki...

Ne güzel anlatmışsın ya:) Çok eğlenerek okudum, keyfin daim olsun :)

Ahnina dedi ki...

Bu ne yaaaaa:)))) Cennete düşmüşsünüz, bize de ağzımızı kocaman açıp izlemek düşüyor bu muhteşem kareleri...Keyifli, bol keyifli zamanlar...

Rengin dedi ki...

Çokkk çokk güzel..okuması bile çok zevkli...senin adına çok mutlu oldum şekerim :)
öperim

Tannesi dedi ki...

Canım benim, sen bütün bunları hak ettin. Hem güzel blogunla, hem çabalarınla, hem de güzel kalbinle. Seni böyle mutlu görmek çok hoşuma gitti. Umarım bu hediye seni sevinçten ağlatmıştır. ;)
Ben de heyecanla takip ediyorum yazı dizisini, her şey muhteşem görünüyor. Özellikle bugünkü yazı süperdi. Ellerine sağlık.
Öpüyorum.

hersheyler dedi ki...

kızııım LÖW la bu ^_^ aAa bi ara fenerim bahçemin eski teknik direktörü
RIRI süper olay olmuş ama şahane bir doğumgünü olmuş gerçekten
ya Nivea neden saç şampuanlarını piyasadan çekti zaten çok az getiriyodu getirsin ya aklıma gelmişken şahanelerdi
gerçekten süper bir gezi yaşamışsın ve harika aktarıyorsun devamını bekliyorum 3.gün nasıldı

Hasibe dedi ki...

of mc.. inanılmaz ya rüya gibiymiş :(

aslı dedi ki...

İyi günler ben gümrük genelgesi ile yurtdışından alışveriş yasağı ile ilgili iptal çalışmalarında yer alan bir görevliyim.Genelgenin iptali için görevli bir avukat bulundu ancak konuyu birçok kişi bilmiyor bu nedenle bizler facebook grubumuzun yanı sıra birde blog sitesi kurduk.Bu yasağı aşmamız için daha çok kitleye ulaşmalıyız lütfen linkimizi sayfanızda duyurun
Teşekkürler.
blog linkimiz;www.onlinealisverisyasagi.info

bernay dedi ki...

aman allahım! her şey muhteşem görünüyor, rüya gibi... senin adına çok mutlu oldum, böyle bir organizasyonda, bu kadar güzel zaman geçirdiğin için. ve teşekkür ederim, bizlerle bu güzel anları paylaştığın için...

Gözde dedi ki...

Bu unutulmaz,asırda birlik anının parçası olduğum için çok şanslı hissediyorum :)
Öyle eksiksiz ve şeker özetlemişsin ki yaşananları,okurken tekrar yaşadım sayende...
"NIVEA sever" olmak; süprizlere hazır olmak demek!!! Güzelliğimizin yol arkadaşlığı,bu anıyla ebedileşti artık...

tuguna dedi ki...

negzel negzel:D cok heyecanli mc'cim cok tebrik ederim seni..senin adina cok mutlu oldum umarim devami gelir boyle guzel organizasyonlarin.

ceren dedi ki...

merhaba ilgisiz olacak ama mac izmir kargoyla ürün yolluyor mu bilgin var mı ve telefon numarasını biliyorsan verebilir misin?

Makyaj Cantam dedi ki...

canim gonderiyordur muhtemelen, telefonuna maccosmetics.com.tr den bakabilirsin

Makyaj Cantam dedi ki...

tesekkurler bunu duyuracagim twitter hesabimda

Makyaj Cantam dedi ki...

guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim daha guzelleri sizlerin olur insallah

Makyaj Cantam dedi ki...

sizin sayenizde harika bir yolculuk gecirdim ama ben de size cok tesekkur ediyorum :)

Makyaj Cantam dedi ki...

cok tesekkur ederim tugunacim :)

Makyaj Cantam dedi ki...

haa omuymuş hehe saç ürünleri tr de pek satılmıyormus canım oralarda cok boldu :)

Makyaj Cantam dedi ki...

daha guzelleri sizlere nasip olur insallah

Makyaj Cantam dedi ki...

darisi basiniza, sevgiler:)

Makyaj Cantam dedi ki...

cok tesekkur ederim

Makyaj Cantam dedi ki...

twitter hesabimde duyurdum tesekkurler girisim icin

Makyaj Cantam dedi ki...

tesekkur ederim rengincim

Makyaj Cantam dedi ki...

guzel yorumun icin tesekkur ederim canim

Makyaj Cantam dedi ki...

tamam face de yukleyecegim cok tesekkur ederim:)

Makyaj Cantam dedi ki...

çok teşekkr ederim guzel yorumun icinn

Makyaj Cantam dedi ki...

saol canim benim daha guzelleri sizlere nasip olur insallah :)

Makyaj Cantam dedi ki...

oyleydi:)

Makyaj Cantam dedi ki...

insallah canim hep beraber katiliriz daha nicelerine

Nivea Deodorant Çeşitleri | Makyaj Çantam - Makyaj & Kozmetik Deneyimleri dedi ki...

[...] yeşil olan da gemideki odamda eşantiyondu, onu da çok beğendim aynısından bulup almalıyım. Fotoğraflarda gördükleriniz [...]

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.