8.05.2011

İyi ki doğdun Nivea!!

nivea100

Nivea'nın bu sene 100. yaşını kutladığını biliyor muydunuz? Bilmeyenlere hatırlatalım, bir dünya klasiği olan Nivea artık 100 yaşında!

Nivea, kuruluşunun 100. yılı şerefine, Hamburg'da dünyanın dört bir tarafından Nivea dostları ile "Blue Boat"da buluşuyor! Bu maceranın adı ise "Nivea Skin Journey"!

blueboat1

Çok heyecan verici değil mi? Nivea'yı böylesine süper bir doğumgünü kutlaması yapmasından ötürü tebrik ediyorum. Yukarıda gördüğünüz gemide, bir sürü blogger, Nivea dostları ve ailesi, Nivea Facebook yarışmasından kazananlar ve bir de ben olacağız! :)



blueboat2

Pazar günü bu şenliğe katılmaya, ben de Nivea Türkiye ailesi ile beraber Hamburg'a gidiyorum! Bana bol şans dileyin, bu kadar fobime rağmen gidiyorum ya! Dönüşümde size çok güzel süprizlerim ve hediyelerim olacak, yeniliklerden haberdar olmak, bu gemide olan biteni en önce siz duymak veya yaşadıklarıma anlık konuk olmak isterseniz, beni 8-10 mayıs tarihleri arasında twitter hesabımdan takip etmeyi unutmayın!


Sağ salim gidip gelip, görüşüp twitleşmek üzere!

12 yorum:

Zuzu dedi ki...

Cok heyecanli =) Iyi yolculuklar kocaman kocaman eglen =)

Tannesi dedi ki...

Canımmm, süper bir şey bu! Çok sevindim senin adına. İyi yolculuklar diliyorum, güle güle git, güle güle gel. :)

buket yılmaz dedi ki...

seni özleyeceğiz MC umarım herşey super duper olur ve inanılmaz eğlenirsin sevgili güzellik gurumuz sonuna kadar hak ediyorsun =)

bitte dedi ki...

iyi eğlenceler umarım çok güzel geçer :)

ışıl dedi ki...

Merhaba,nivea artık makyaj ürünlerini üretmeyecekmiş o yüzden de firmalar her yerde %5o indirim yapıyorlarmış ellerindekini bitirmek için,bu doğru mu?

sevdanin dünyası dedi ki...

gerçekten harika, iyi eğlenceler.

Rengin dedi ki...

Sekerim,gule gule git ve gel.Her dakikanın tadını çıkart ..fobileri boşver:)
Gelince de bol bol anlat:))
operim

Marjo dedi ki...

Canım tebrikler, harika bir iş yapıyorsun, Türk makyaj blogları tarihinde bir ilk! Seninle gurur duyuyoruz :) Güle güle git, eğlen bol bol ve bize de bisssürü fotoğraflı, bilgilendirici yazı ile dön :) Bir de Nivea'ya sorar mısın neden makyaj ürünlerini kaldırıyorlarmış, rujlarını çok seviyordum :(

Başak dedi ki...

Ne kadar güzel ay çok sevindim!!! :D Tebrik ederim!

Aslı dedi ki...

Harika görünüyor! Tebrikler ve iyi eğlenceler =)

Flame dedi ki...

süpermişşşşş. iyi eğlenceler...

NAZ dedi ki...

süpper bişey..bende orada olmak isterdim :( bizim yerimizede eğlen canım.güzel haberlerini bekliyoruz.kocaman öpüyorum..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.