17.05.2011

MakyajÇantam’dan Süpriz Hediye Kazanmak İsteyen?

gift

Hamburg’da geçirdiğim güzel üç günün mutluluğunu siz okurlarımla da paylaşmak istedim!


Aranızdan şanslı bir kişiye süpriz bir hediye paketi göndereceğim. Elbette kozmetik/güzellik içerikli olacak, en az 3 en fazla 10 ürün kazanacaksınız. Ne hediye edeceğimi rastgele seçeceğim.  Bu hediye kampanyasına katılmanın tek bir koşulu var ve çok basit:



Bu yazıya geçerli bir email adresi kullanarak sizin için vazgeçilmez olan, tekrar tekrar aldığınız bir makyaj/kozmetik/bakım ürününün adını ve neden favoriniz olduğunu bana yazmanız. Sizin favorinizi öğrenmek istiyorum yani!


Eğer yorum yaparken geçerli bir email adresi kullanmazsanız, kazanmanız halinde size ulaşamam bilginiz olsun.


Zorunlu değil ancak Makyaj Çantam’ı desteklemek isterseniz sağ taraftan Google Friend Connect ile izleyebilir veya Facebook’tan beğenebilirsiniz.


Notlar:


Yazı yorumlara 25 Mayıs 5 MAYIS akşamına kadar açık olacak, kazananı ertesi gün açıklayacağım.


Sadece Türkiye adreslerine gönderim yapabileceğim.


Sadece Yurtiçi Kargo’nun gönderim yaptığı illere paketi gönderebileceğim.


Kargo ücreti ödemeyeceksiniz.

359 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 359 / 359
gülzade dedi ki...

super yarışma :)
vazgecilmezim pastel 5x dramatik look mascara bittikçe alıyorum :) bol sansss...herkese :)

cangz dedi ki...

Merhaba,benim vazgeçilmez makyaj malzemelerim:Nivea likit fondeten,avon göz kalemi,nivea volume shine ultra glossy ruj.
parfümde ise possion ve c.k europa vazgeçilmezim.

SEÇİL dedi ki...

Vazgeçemediğim ve tekrar tekrar aldığım ürüm max faktor false lash effect maskara.çünkü benim kirpiklerim uzun ancak ben dolgunluk yani hacim istediğim için memnunum :)

luku dedi ki...

kolay kolay bir ürünü bitirebilmişliğim olmaz ama maybelline kapatıcı ve barbara bort krem fondoten bitkisel oldugundan ciltte harika bir his bırakıyor

Özge-Derin dedi ki...

Herşeyden vazgeçebilirim ama bir nivea klasiği olan mavi metal kutulu el kreminden asla!!!

tülay öksüz dedi ki...

5 senedir kesintisiz kullandığm maybeline volume express rimel arda çok rimel değiştirdim ama yine geri döndüm :))
ayroca flormar far kullanıyorum .

eda dedi ki...

ahh mc.sn mükemmelsnn :)
o kdr çok vazgeçemediim ürün var ki en baştan başliim :)
herkes yazmış ama lancome effacernes vazgeçilmezm..mac fix+ olmazsaa olmaz vede mac pudramm..bide shiseido nemlemdiricimmm <3 ama bi tane seçme hakkım olsaa mac pudram derm çünkü olmazsa parlak kız gibi gezerm bn ;)

Tannesi dedi ki...

Pastel'in magic glossu ve kajal marka fırçalı siyah eyeliner benim vazgeçilmezlerim. Kajal eyeliner hem çok ucuz, hem fırçası süper hem de feci kalıcı ve sen onu temizleyene kadar göz kapağında kalıyor. Pastel magic gloss ise dudağında ruj yokmuş havası veriyor ama çok tatlı bir pembelik veriyor ve inanılmayacak kadar kalıcı!
Aslında bir de Burberry's Classic var ama onu yaklaşık 8-10 yıl kullandıktan son bir kaç yıldır kullanmıyorum. Muhteşem kalıcı, çok hoş, fark edilen ama baş ağrıtmayan bir koku.
Bu sürpriz çekilişe ben de adayım.
Öpüyorum seni.

pinar dedi ki...

selamlar.
carmina mystical siyah goz kalemi ve loreal double extension rimeli doner doner alirim.
avon pro to go baby lips. kapatici da clinique line smooting fair yeni aldim ama cok memnun kaldim kesinlikle tekrar alirim.
izleyici adim sister sinister.

rosein dedi ki...

benim vazgeçemediğim ürünüm uzun süredir, watsons magic lip balm. şu sürünce pembeye dönenden. kalıcı olduğu için tüm rujların altına bir kat geçiyorum ki rujum zamansız silindiğinde dudağım çok renksiz kalmasın =)bir de vs love spell in kokusundan vazgeçemiyorum. sıkılmadığım tek ürün. :D

sevgiler, rosein.

http://paylasilasihersey.blogspot.com/

İpek dedi ki...

Kesinlikle clinique instant pore minimizer... Tamam etkisi kısa süreli tazelemek gerekiyor geçici çözüm sunuyor lakin sürdüğün an kadifemsi bi cilt etkisi vermesi gözenekleri kapatması süper...=)) hele özel bi günse makyajımın daha bi özenli durmasını istiyosam daha bi ihtiyaç duyuyorum...

essma dedi ki...

max factor erace stick kapatıcıdan çok memnunum bittikçe yenisini alırım vazgeçilmezim bu sanırım ve birde kirpik kıvırma aletim her nekadar kırıyor döküyor denilsede uzun süredir kullanmama rağmen hiç bi sıkıntım olmadı tabiki iki ayda bir kirpiklerime bademyağı sürerek yatmamın bundada etkisi büyük olmalı :D
bunun dışında maybeline colossal rimel fiyat performans açısından günlük kullanım için tekrar tekrar aldığım bi ürün onun dışında tercihim armani eyes to kill mascaradan yanadır çünkü muhteşemm :)

Flame dedi ki...

Burberry Classic parfümüm.. 12 yıldır vazgeçilmezimmmm..
Loreal carbon mascara, concealer da olmazsa olmaz :p

ayşe dedi ki...

Selam;

Benim en favori ürünüm Lancome Fondöten, kapatıcılık önünü beğeniyorum, cildim biraz problemli.

Ayrıca Avonun 4'lü farları da güzel.

Gamze dedi ki...

Neutrogena spfli lipbalm, Givenchy very irresistible parfüm, John Frieda brilliant brunette nemlendirici şampuan, Down Under Naturals yeşil ambalajlı kuru saçlar için şampuan, Avene thermal sprey, Bioderma spf 50 güneş koruyucu krem, Avene cold cream temizleyici bar :) Çok memnun olduğum ve bittikçe aldığım ürünler bunlar :)

şafak dedi ki...

maybelline affinitone fondoten kaç tane bitirdim bilmiyorum ama yüzümde bıraktığı o ipeksi etkiyi seviyorum.Bir de günlerde ona rakip nivea köpük fondotende kapatıcılığı ve kokusuyla tekrar alınacaklar liste yerini aldı.

elif dedi ki...

selaaammm;
ben tam "8" senedir MAXFACTOR ERACE Stick Concealer'dan vazgeçemiyorum.Benim gibi esmer ve göz çevresi morluklarından dertli olanlara şiddetle tavsiye ederim.Ben "08 beige" rengini kullanıyorum, çünkü çok doğal duruyor, hem gündüz hem gece makyajı için uygun. Dokusu harika, kapatıcı özelliği maximum veee en önemlisi saatlerce yeni sürülmüş gibi kulanabilirsiniz.

makyaj güncem dedi ki...

missha bb krem 1 yıldır vazgeçilmezim ömrüm yettiğince de kullanmayı düşünüyorum.missha kremi kullandığımdan beri cildime ne fondoten ne de pudra kullanmıyorum.düzenli kullanımda ciltteki kusurları düzelttiğini farkettim.ayrıca spf42++ olduğundan güneş koruyucu krem almama gerek kalmıyor.yaz-kış çok sewerek kullanıyorum.

#longing# dedi ki...

en sevdigim ürünüm max factor alııgım ilk onunla başlamıştım ilk makyaj malzememdi kendisi =) ilk meşhurrr şeftali tonunu kullandım ve yıllarca öle kaldı :)

Roxelanne dedi ki...

1- nivea pearl & beauty roll-on, 2şer 2şer alıyorum bittikçe, kesinlikle ter kokusundan eser yokk

2-neutregane göz makyajı temizleyicisi, kat kat maskarayı ve inglot jel eyeliner ı bile bir güzel çıkarıyor pek memnunum:)

Zuzu dedi ki...

Oncelikle olarak muthis bir yazi dizisi oldu ellerine saglik =) Ve bu guzel hediye paketleri de arti artisi oldu =) Tesekkur ederiz MC =)

Ilk aklima geleni yaziyorum hemen Lolita Lempicka ... 10 seneden cok oldu heralde baglandik birbirimize kopamiyoruz =)

nilay/nilmoon dedi ki...

merhaba..
benim için vazgeçilmez olan ürün bepanthen krem , elidor saç kremleri ve niveanın tüm roll-onları..bunlarsız asla yapamıyorum..

yazı dizisini keyifle okudum,sevgiler..

Ceren dedi ki...

MAC mineral skinfinish natural pudram <3 2 senedir çok mutlu bir beraberliğimiz var kendisiyle. Hem cildimi pürüzsüz yaparken üstüne bir de çok hafif bir yapıda kendisi ve cildime nefes aldırıyor... Aşığım... :D

Gözde dedi ki...

Her zaman favorim olan ve olacak olan eyelinerım; Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner!!!

_seyma_ dedi ki...

herkese mrb lar:*
Mac allığım(peaches)ve bioderma yüz temizleme jelim. kpss'ye hazırlanıyorum ve bi yandan da sivilce patlaması yaşıyorum malum stress:) roaccutane isimli sivilce ilacını kullanmaya başladım yaklaşık 4 aydır kupkuru bir ciltle geziyorum sabun daha beter yapıyodu ama bioderma cildimi kendine getirdi ve bu moralsiz günlerimde yüzüme şeftali tonunda ışıltı getrdiği için mac allığımı da çok seviyorum:)

sihirlimavi dedi ki...

Merhaba,
Flormar ojeler hem fiyatı hem de kalitesi nedeniyle her daim favorim. Bunun dışında Avon'un "Rare Gold" adlı parfümü ve "Burberry Weekend" de vazgeçilmezlerim. Döner dolaşır yine bu parfümleri kullanırım.
Bu arada Nivea öykünü senin adına büyük bir keyif; kendi adıma ise hasetle okudum :))
Sevgiler...

fanfan dedi ki...

Merhabalar,

Favori ürünüm her zaman Clinique High Impact mascara olmuştur. (Black)

Kirpiklerim oldukça sık, uzun ve kıvırcık olduğu için bu rimelin , kozalak ve kıllı fırçası, şekillendirme açısından çok başarılı. Ayrıca kimyager arkadaşlarımla da defalarca üzerinde konuştuğum kadarıyla, içerik olarak kozmetikten ziyada daha bir ‘dermatolojik’ alana kaydığını biliyorum. Bu nedenle de hassas gözlerimde yıllarca herhangi bir alerjiye de sebep olmamıştır. Düzenli olarak üç aydan üç aya yenileyerek severek kullanıyorum 


Bloğunuzu da severek takip ettiğimi belirteyim.

Sevgiler.

yekbun dedi ki...

benim vazgecilmezim flormar terracota 46 nolu allıgım.. just make-up blogunda okuyup almıstım.. esmerim ve kendime cok yakısıtıryorum.. mac stylemın bile yerine gecti :)

zumrutstyle dedi ki...

canım benim vazgeçemediğim ürün Yves Rocher göz makyaj temizleyici, kesinlikle benim için bir sarf malzeme, 2li 3lü alıyorum aldığım zaman :) bu bağımlılığın nedeni ise; hassas gözlerim için çok iyi olduğu, tahriş etmeden makyajı iyice çıkardığıdır hayatım :)

zumrutstyle@gmail.com

tuğçe dedi ki...

kesinlikle vazgeçemediğim iki ürün:
1.Nivea Volume Nanodefinition Mascara-Siyah
2.Max Factor MF Kohl Göz Kalemi-Siyah
özellikle nivea'nın rimelinden çok memnunum.yıllardır maybelline'den max factor'e kadar pek çok markanın ürününü kullandım ama nivea'nın rimelini sürünce sanki kirpiklerime krem sürüyorum hissi yaşıyorum.Sürmesi çok kolay,kalıcılığı ve kirikleri belirginleştirmesi mükemmel.Hem kirpikleri tek tek ayırıyor hem de dolgunlaştırıyor.Temizlerken ise bazılarında olduğu gibi kirpiklerinizi koparmanıza gerek kalmıyor.
Max Factor göz kalemi ise yumaşacık formuyla çok rahat sürülüyor.benim gibi gözleri hassas olanlar için birebir.ayrıca lens kullananlar için de uygun çünkü dağılmıyor,gözünüzün içine kaçmıyor.göz kapağımın üzerine sürüp,fırçayla dağıtıyorum ve dumanlı gözlere de sahip olabiliyorum.:)

elifekin dedi ki...

öncelikle makyajımı temizlemek için bal sabunu ardından acı badem sütü (babek) vazgeçilmez harikalarım arasında..bazende gül suyu ile bepanthene'i karıştırıp sürüyorum..eğer hiç denemediysenizz şiddetle tavsiye ediyorum..kısa bir sürede cildiniz bir bebek cildine dönüşüyor resmen..üstelik maliyetide çok uygun..hemde piyasadaki ürünler gibi zararlı kimyasallar içermiyor..saçlarım için her yıkamada panthene saç kremi ve dove ısıya karşı koruyucu krem kullanıyorum..ardından MAVİ SU..daha iyisi yok diyebilirim..saçlarım o kadar yıpranmış olmasına rağmen mavi suyun mucizesine ben bile inanamamıştım daha ilk kullanımda insanı şaşkına çeviriyor..üstelik bir şişesi uzun bir süre yetiyor..saçlar kolay taranıyor,yumuşacık oluyor,süper kokuyor,ışıldıyor adeta..birde parfüm olarak pastel in mavisinden vazgeçemem..harika bir koku,tavsiye ederim.. bu arada sitenize ilk defa girdim ve biçok yeni fikir edindim..bundan sonra burdayım:) teşekkürler:)

nihal dedi ki...

lolita lempicka parfümüm ve siyah noktalarım için olmazsa olmaz nivea burun bantları

Gamze dedi ki...

Clinique - Even Better fondotene bayiliyorum, cildimdeki renk farkliliklarini da azaltti.

Diorshow maskarayi da cok seviyorum, cogu insan begenmese de benim kirpiklerimi kaslarima degdiriyor resmen, harika bir sey.

Lancome - Juicy Tubes karamelli olaninin rengi ve tadi muthis tek kusuru ruzgarli havalarda saclarimi dudaklarima yapistirmasi.

mumbles dedi ki...

hediyelerin çok güzel ben mac ruj, maybeline rimel (sarı tombik )ve dream mousse concealer... vazgeçemiyorummmm

Derya dedi ki...

Sensibio DS+ Foaming Gel vazgeçemediğim temizleyicim:)

sinem dedi ki...

loreal true tone pudra nedeni gerçekten true tone tek sürüşle tüm hatalar gidiyorr :)))

rusi dedi ki...

e.l.f comlexion diye 4 renkli pudra
avalon c vitaminli serisi cildimde mucize yaratıyo çok seviyorum
maybelline (sarı renkli kutusu )rimel ismini hatırlamıyorum:)

glcn dedi ki...

nivea'nın asansörlü göz kalemi:) stay on eye pencil gerçek adı sanırım:)
bunu kullanıyorum çünkü asansörlü olması pratik geliyor ve rengini de güzel buluyorum. diğer göz kalemlerini kalemtıraşla açmaya üşeniyorum:)

süleybe dedi ki...

makyaj temizliği için h2o hassas ciltler için bioderma güneş koruyucu skin code rimel ve oje maybeline vazgeçilmezlerim

seda dedi ki...

selam MC;

sebastian sampuan ve bakım kremleri
essie ve opi ojelerim
murad cilt bakım ürünlerim
bebe marka dudak nemlendiricilerim

Sevgiler;

meltem dedi ki...

Benim en favori ürünlerim, blisteks lip balmlar. İnanılmaz kuru olan ve sürmediğimde alev alev yanan dudaklarımı müthiş rahatlatıyorlar. Çantamda neredeyse telefonumdan bile önce yerini alır. Bir de innova innocealer göz altı kapatıcım. Bunu yeni keşfettim fakat bundan sonra sürekli alacağım bir ürün olacak. Kullandığım en iyi göz altı kapatıcısı. Cilt tonumla çok uyumlu ve göz altımda harika bir ışıltı yaratıyor.

melek dedi ki...

Benim vazgeçilmezlerim bunlar Duru moods "cezbet onu" duş jeli mükemmel,
Nivea ideal finish fondoten 02
max factor creme puff 81
bebak acıbadem sütü

MÜNÜRE dedi ki...

merhaba benim de makyajdaki tek vazgeçilmezim LOREAL LASH ARCHITECT rimelim ve saçım içinse TRESAN ISIRGANLI şampuanım.

ezomr dedi ki...

kesinlikle cliniquein 3 adımlı cilt bakım seti... temizledikten sonra acayip ferahlatıyor ve rahatlıyorum. günün bütün stresini atıyor üzerimden. cildimin hava aldığını hissediyorum.

gravel dedi ki...

Benim en favori ürünüm travocort. müthiş bir krem. fondoten gibi. yüzüme sürüyorum pırıl pırıl oluyor. sivilceleri pürüzleri sakladığı gibi bi yandan da sıkıyor boşaltıyor. travocort sayesinde bebek poposu gibi yüzüm var. 3 aylık yeğenim yüzün götüme benzemiş dese "he valla" derim.

gizem güler dedi ki...

sürekli aldığım ürün mac powder blush allık peach twist rengi sürekli gidip alıyorum çünkü hem mac kalitesi hemde müthiş rengi beni cezbediyor çünkü rengi bronz bir turuncu ayrıca hafif parıltısıyla favori ürünüm oldu

mail adresim zgizem@gmail.com

makeupwithstyle dedi ki...

Favorim olan ve yenisini aldığım pek çok ürün var aslında, ilk aklıma gelenler:
-MAC Smolder eye kohl (bende akma vs yapmıyor ayrıca renginin çok koyu siyah olmasını seviyorum)
-L'oreal Telescopic Mascara (Kirpiklerimde resmen takma kirpik etkisi yaratıyor, taa üniversiteden beri ara vererek de olsa kullanıyorum, bendeki duruşunu çok seviyorum)
-Body Shop Çilekli Body Butter (kokusu harika!)
-Lolita Lempicka eau de parfum ve Chloe eau de parfum (parfümlerim arasında favorilerim)

Bir de henüz bitirmedim ama biterse MAC melba allıktan yeniden alırım :)

Sevgiler!

makeupwithstyle dedi ki...

Pardon az önceki yorumda yanlış yazmışım Loreal Lash Architect yazacaktım :)

sultan dedi ki...

Efendiiimmm sıralayalım
1- lancome effacernes kapatıcı yıllardır daha iyisini görmedim sonuçtan çok memnunum
2- Lancome exfoliance clarte bu peeleng yıllardır kullandığım daha iyisi varsa tekliflere açığım :)
3- Lancome fondetenlerim, ıd kullandım bu aralar photogenic ile aramız daha iyi
4 sisley pudram ilk defa bir pudram dibi gördü :)
5- Chanel coco 31 no rujum
6- Ve yaz kış güneş koruyucum hemen her markayı kullandım en sevdiğim shiseido idi ama yaz gelmeden ürün bulmak sıkıntı olduğundan şu an çantamda lancome UV expert var
Sevgiler seni seviyoruz MC

mente mente dedi ki...

Aklıma gelenleri yazıvereyim ben de. :)
Dior Nude fondöten: Çok seviyorum, iki dakikada elimle sürüversem bile çok hoşuma gidiyor verdiği görüntü.
Bioderma Sensibio H2O: Daha önce La Roche Posay'in misel solüsyonunu kullanıyordum ama bunu daha çok sevdim sanki.
La Roche Posay Effaclar Gel: Bir çok dermokozmetik temizleme jeli kullandım ama en çok bunu seviyorum. Bioderma da güzel ama.
Springsheen allığım biterse gene alırım ben onu. :)
Blistex Med Plus ve Blistex Daily Lip Conditioner: Bunlar olmasa ne yapardım bilmiyorum. Yanıma almayı unuttuysam strese giriyorum o derece. :)
El nemlendiricisi olarak kullandığım Dexeryl benim favorim. 2 koca tüp bitirdim. :) Uzun süreli nemlendirme sağlıyor, ellerimi yumuşacık yapıyor. Eczanelerde satılıyor.
Bir de vazgeçilmezim olacak bir güneş koruyucu bulabilirsem her şey çok güzel olacak.
Sevgiler! :)

hilal ozbasak dedi ki...

Benim surekli kullandigim ve vazgecemedigim tek urun nivea nin dudak nemlendiricileri. Ortaokuldan beri cesit cesit renk renk hepsini kullandim! Sanirim sonsuza dek de kullanicam :)

ezgi g. dedi ki...

tek vazgeçemediğim ürünüm body shop sea weed serisi özellikle nemlendiricisi.aynı zamanda yaz kış güneş kremimi sürmeden asla diyenlerdenim
clinuque sun my best

hande dedi ki...

uzun zamandır severek kullandığım SEPHORAnın R13 numaralı ruj benim vazgeçilmezim..çok tatlı ve mat bir pembe. ayrıca senin sayende öğrenip denediğim İNGLOT GEL EYELİNER siyah benim gibi yağlı ve düşük göz kapağına sahip birinin gözünden akmayan tek eyeliner. onu bulduğum için çok mutluyum teşekkürler mc :D

ceren dedi ki...

iki tane vazgecilmezim var ilki estee lauder idealist cünkü; gercektenn cilt sorunlarımla basa cıkabiliyor gözeneklerimi görünmez hale getiriyor,ikinciside mac concelar;cünkü göz altlarım gercekten cok kötü koyu renk halkalar,kuruluk,vs bunu tamamen kapatabilen ve göz altımda toplanmayan tek ürün :)) haa bi de yeni kesfim kryolan cakeup fondoten vazgecilmez listesine girdi sanırım :))

reyhane dedi ki...

Merhaba,ben parfümlerden asla ve kat'a vazgeçemem..Hele givenchy play olursa..Kazanmak dileğiyle güzel günler diliyorum..

dlkbbcn dedi ki...

1.max factor second skın foundatıon
2.innova farlarım
3.nivea dudak koruyucu
4.flormar göz kalemi
5.flormar allık

tuğçe dedi ki...

merhaba benim kesinlikle vazgeçemediğim ürün lancome EFFARNACES kapatıcı.şimdiye kadar herhalde en ucuzundan en pahalısına tüm kapatıcıları kullanmışımdır ama lancome effarnaces tam bir mucize!!bi kere ince bir kapatıcı ve ağırlık hissi bırakmıyor,gözünüzdeki ince çizgilere dolmadığından sizi diğer kapatıcılar gibi yaşlı göstermiyor,suya dayanıklı ve kesinlikle bir gün boyunca tazeleme gerektirmeden göz altlarınızda ve üzerinde kalıyor.ufacık gözüksede çokkkk uzun süre kullanabiliyorum,suya dayanıklı e daha ne olsun:).kısaca harika bi buluş:))teşekkürler lancome diyorum

lyra dedi ki...

benim tekrar tekrar aldığım tek ürün lorealin bir fondöteni, infallible olacaktı sanırım. gerçi ilk kez yurtdışındayken almıştım bitince kutusunu attım ve türkiyede aynı rengi bulmakta oldukça sorun yaşadım. şu an 3.sü bitmek üzere. estee lauderin double wear lightını alırken sevdim ama sonra koyu geldi bana. türk kadınları genellikle tenlerinden çok az koyu fondöten tercih ediyor, ben de açık renkleri seviyorum. bilmem zarar mı veriyorum kendime ama ben bu fondöteni gözaltı kapatıcısı gibi de kullanıyorum

Hilal dedi ki...

Sürekli ve amansızca kullandığım tek ürün Benefit'in Lemon aid'i.Çoğu zaman, iyi uyusam da uyumasam da gözlerimin altı mosmor.Kim gözlerinin böyle görünmesini ister ki?! Lemon aid'i kullanmaya başladığımdan beri yorgun ve uykusuz görünmüyorum :)

gaye dedi ki...

merhaba ıraz seni zaten facebook sayfandan takip ediyorum ben en sevdiğim ürünlerim laroche posay effaclar temizleme jeli güzel temizliyor ve kurutmuyor, solante acne spf50+ güneş kremi yağlandırmıyor ve güzel koruyor içeriği anti oksidan açısından çok zengin , kamill diye bi markanın el kremi yıllar önce komşumuz almanyadan getirmişti ellerim kuru ötesi kurudur bir tek bu papatyalı krem yumuşacık yapıyor ,parfüm olarakta yves rocher pür desir de lilas edt parfüm fazla kalıcı değil ama harika bir leylak kokusu . . sevgiler

ebru dedi ki...

merhaba benim makyajda en favori ürünüm bobbie brown pout allıkları.krem allık olmasının yanı sıra ruj olarakda kullanılabiliyorlar renkleri ve duruşu süper bir ürün:)sevgiler.

gizem dedi ki...

MAC Fluidline Eye Liner - BLACKTRACK çünkü benim gibi eyeliner kullanma konusunda beceriksizler için bile çok pratik değişik değişik markalardan birsürü eyeliner denedim hiç birini bunun kadar rahat kullanamadım üstelik çok kalıcı gün içinde tazelememe gerek bile kalmıyor. baya reklam yapmış gibi hissettim kendimi ama cidden güzel bi ürün (:

gamze dedi ki...

sevgili isola dalin'i yüz makyajında mı kullanıyorsun?çok ilginç gerçekten de zararsız olabilir merak ettim :D

cansu dedi ki...

vazgeçilmezim maybelline in rimelleri şuan sarıya dadanmış durumdayım bana göre makyajdaki en önemli şey gözlerin vurgulanması e bunu da bol rimelle bşarabiliyorum :)

gamze dedi ki...

işte benim olmazsa olmazlarım;
**loreal göz makyaj temizleyicim onsuz asla olmaz!
**gliss durulanmayan saç kremim
**maybelline mousse allığım (rose petal)
**nivea narlı dudak kremim
**nivea nemlendirici krem bunu söylememe bile gerek yok herkesin evinde zaten mevcut :D ama onsuz da olmaz
**nivea deodrantım
**maybelline volum express mascara
**lancome hynopse parfümüm
**parmex asetonum
gamzergn@gmail.com
**flormar diplinerım

melis dedi ki...

Herşeyden vazgeçerim ama Clinique in yüz sabunu ve toniğinden asla =)
Temizliyor ama gerçekten temizliyor ve ferahlatıyor =)

sidiklikontes dedi ki...

neutrogena el ve tırnak kremi. sürekli tırnakların kenarındaki derileri kaldıran biri olarak kurtarıcım oldu. bourjous maxi frange maskara, herkesten takma kirpik mi var su anda?! tepkisini almama neden olan süfer ötesi bir ürün. strawberryden alıyordum. su anda Tr'deki bourjois standlarında yok ne yazık ki. TBS tea tree kapatıcı, hem kapatıcılıgı süper, hem sivilceleri kurutuyor. bilhasa yeni cıkan doluluk hissi ve verdigi acıyla delirmemi saglayan sivilcelerin üstesinden gelmede birebir. flormar oje dryer hem kocaman bir kutu, hem de oldukca uygun fiyatı var. ojeyi yüzüne sürmeyi beceren bi insandım, artık sayesinde yüzüme, gözüme bulaştırmıyorum =) bi de limon kokuyor mis gibi. niveanın cam sişedeki klasik deodorantı, sevdigim yegane kokulardan yıllardır. nivea last finish pudra, stogunu da yapadım üzülerek veda ettim kendisine, yeni pudra önerilerine bu yüzden açığım =) bourjois allık, seftali tonlarının hastasıyım kücük sirin paketler de satılıyor bi de, gel beni sev diyor resmen. çantaya atmak için ideal. Tbs tea tree serisi zorlasa girer aslında, ama kokudan kaybettiriyor ne yazık ki. yeni keşfettiğim ve rutinime ekleyecegim ve almaktan vazgeçemeyeceğim bi ürün ise neutrogena pink grapefruit peeling.neutrogenanın cilt bakım ürünlerini özellikle deep clean serisinden nefret etmeme rağmen bu ürünü cok sevdim. daha uzar gider bu liste aslında, ama yazarken farkettim ki bi dolu da nefret ettiğim ürün var. Bi de nefret ettiginiz ürünler başlığı olursa, orda görüşmek üzere =)

ezgi K dedi ki...

Benim yıllardır vazgeçemediğim tek ürün Loreal Glam Shine lipglosslar,hatta bitirmeyi başarabildiğim nadir ürünler bunar. Özellikle diamonds serisi mükemmel

Sandra S dedi ki...

Kontakt lens kullandığım için maskara kullanabilmek benim için büyük bir problemdi.Denediğim onca maskaradan sonra en rahat ettiğim ürün Estee Lauder in Magnascopic maskarası.Gözümde hiçbir probleme neden olmuyor ve çok kalıcı bir ürün. Yurtdışına çıkan bir arkadaşım olduğunda çifter çifter sipariş veriyorum.

ÇıTıRTı dedi ki...

avon jojoba yağlı gloss 10 ml lik glostan bir tane bitirdim 2. dibinde kaldı diyebilirim 2. aldığım tek makyaj ürünü nemlendiricisi o masum rengi mükemmele yakın bir ürün :)

melek:) dedi ki...

ahhh ahhh hangi birini yaziyim body shop mineral pudra cok iyi bir urun fondeten kullanmaya gerek kalmiyor,pure beauty bb cream cok cok cok guzel cildime o kadar iyi geliyoki makyaj yaptigimda sanki makyaj hic yapmamisim dogal bi gorunum veriyo, Rimmel rujlari ve pastelin rujlari pembe serileri bittikce aliyorum dayanamiyorum cunku mac studio finish spf 35 concealer 3. urunum diyebilirim ve mac select sheer/loose cok cok cok guzel dibini goremedim cunku urun cok fazla aklima bu kadar geldi HEDIYELERI COK MERAK EDIYORUMMMM:))

nur dedi ki...

bioderma sensibo h20
bundan daha güzel temizleyenini bulamadığımdan vazgeçemem-vazgeçmem

ayşe dedi ki...

Max Factor 2000 Calorie Rimel ,ne zaman başka bir rimel alsam pişman oldum hep
ayrıca mac farlar ve flormarın rujlarınıda ekleyim

D.Kedi dedi ki...

nıvea gezini nasıl keyifle(hasetle mi demeliydim:P)okudum MÇ bilemezsin,ne şanslısın ve ballısın:)umarım balın ve şansın bana da bulaşır

Clinique High Impact mascara diyeceğim ve çekileceğim:)

Gizmo dedi ki...

Neutrogena el kremi-bu yaşta kocakarı gibi oluo ellerim valla,bunu gece yatmadan sürüp eldiven takıom,sabaha yumşacık pamık gibi eller benim oluo:D

zeynep dedi ki...

avonun her ürünü avorimdir mç.çünkü neden
1-hem kolay ulaşabiliyorum(her 10 kadından 5i avon kullanıcı ise diğer 5i avon temsilcisidirde ondan)
2-bu temsilci ablam :P:P

ela dedi ki...

golden rose dipliner ve goldenrose mavi rimeli,şuanda buzdolabında her iksindende 6şar yedeğim var diyeyim sen anla:)))

E.Nur dedi ki...

amway body series koltukaltı stick i okulda heryerde beni asla yarı yolda bırakmadı.amway temsilcisi bulan biri mutlaka almalı bu sticki,en son 20 tl verdim ama 40da olsa alırım alırım yani

başak dedi ki...

selam:) Benim için vazeçilmez olan ürün Nivea Aqua Sensation yüz kremim. Neden favorim olduğuna gelince, şimdiye kadar birçok nemlendirici denedim bazıları sivilce yaptı bazılarının formülü çok ağırdı yada karma olan cildimde kuru bölgelerde pullanma yapıyordu. Buna gelince, hem henüz genç bir cildim olduğu için ağır bir ürün değil, hem de çok iyi nemlendiriyor. Yapısı da kokusu da çok hafif ve taze hissettiriyor. En önemlisi de UV filtreli bir ürün arıyordum çünkü cildim çok açık renk, çillere meyilli yani. Yazın zaten güneş koruyucu kullanmadan sokağa çıkmıyorum ama onun dışındaki zamanlarda bu ürün işimi görüyor. Tekrar tekrar alıyorum yani:)

B.kedii dedi ki...

estee lauder fondöten asla başka kullanamam. Benim tam istediğim kapatıcılıkta,dokuda,kokuda başka ne olsun...(bu yorumlar çok iyi oldu yaa,birçok not aldım,en kısa zamanda çok memnun kalınan ürünlerden deneyeceğim,harika oldu bu,teşekkürler nivea şanslısı MÇ:D )

Gülşen YILMAZ dedi ki...

Max Factor Erace Kapatıcı 10 yıldır kullanıyorum

AyŞe A. dedi ki...

Öyle vazgeçemeyeceğim bir ürün yok hayatımda ama devamlı aldığım clinique 3 adım temizleme seti ,demek ki vazgeçilmezimmiş,şimdi anladım iyi mi:P

boncuk elif dedi ki...

avon 4lü farlar
avon rujlar
elseve şampuan(kırmızı ambalaj)
clınıque maskara
mac summer rose allık
lancome tresor parfüm
nivea last finish pudra

ella.dee dedi ki...

nivea dry comfort roll-on ve body shop japanese cherry blossom body butter ve body lotion; kokuları kesinlikle muhteşem ve vazgeçilmez.

zülal dedi ki...

maybelline tekli siyah far ve avon angel gloss benim vazgeçilmezlerim. henüz 17 yaşında olduğum için bunlar bana yetiyor:)

Sevi dedi ki...

Merhaba, benim vaz geçemediğim kapatıcı MAC studio finish concealer. Sürülmesi çok kolay ve kapatıcılığından çok memnum. sivilce izlerini bile yok ediyor. Rimel olarak favorim Rimmel'in sexy curves maskarası hem kirpiklerimi kıvırıyor, hem uzatıyor hem de dolgunlaştırıyor. Fiyatı da çok uygun. Cilt temizliği için Lush'ın coalface'i tam yağlı ciltleri temizlmek için yaratılmış bir temizleyici! Peeling olarakta clinique exfoliating scrubtan vazgeçemem. Mentollü yapısı sayesinde cildimi tamamen temizlenmiş hissediyorum. Saç bakımı için Loreal professionel'ın absolut repair serisin kullanıyorum. Şampuan, saç maskesi ve durulanmayan bakım sütünü her banyoda kullanıyorum ve röfleden yıpranmış saçlarımı yumuşacık yapıyor. Parfüm olarak Sarah Jessica Parker'ın Covet'i! Tek fıs bile knedimi mutlu hissetmemi sağlıyor!

nihan dedi ki...

merhabaa
ben de söyleyeyim favorilerimi.

ilki blistex, daily lip conditioner - denemediğim dudak nemlendiricisi yok neredeyse. daha güzeline rastlamadım. anında nemlendiriyo, uzun süre kalıcı.

diğer deotak, krem deodorant. yaz-kış sürekli kullanırım. bilinen bi ürün gerçi. terlemeyi önlemiyor ama ter kokusu hiç yok. hmmm, bi 8-10 senedir kullanıyorum sanırım. her gün sürmek de gerekmiyor, tam tembel işi :)

johnson&johnson bebe yağı - yazın duştan sonra vücut nemlendiricim. bu da hem süper etkili, hem pratik.

çok sevdiğim ürünler, hepsi de 6 ay rahat gider :)

özom dedi ki...

merhabalar!!benim vazgeçilmezim ilk makyaj ürünüm lise 1 ya da 2 deyken aldığım flormar göz kalemim 13 yıl oldu :)) onunla beraber yaşlandık :))

aphraell dedi ki...

Eğer parfüm geçerliyse, liseden beri bittikçe aldığım Avon Pur Blanca parfümdür. Benimle özdeşleşmiş bi koku olduğu için bırakamam, dönem dönem kullanmasam da dolabımda illa ki yedeği bulunur. Onun dışında farkettim ki hiçbir kozmetik ürününe büyük bi bağlılığım yok, hep yeni şeyler denemişim şimdiye kadar :)

yasemin dedi ki...

vichy normaderm nemlendirici. her daim güvenilir ve cildimi mutlu ediyor. hatta ben bu serinin tüm ürünlerini seviyorum.
ve clinique high impact mascara

fulili dedi ki...

Benim en beğendiğim ürünlerim;
-Lancome Hypnose rimelim ve L'Oréal Touche Magique Kapatıcım vee
-Rimelimi ve göz makyajımı çıkartmak için kullandığım Body Shop Camomile papatya suya dayanıklı göz makyaj temizleyicim...
Sevgiler:)

dilek dedi ki...

merhabalar..
benim için vazgeçilmez olan ürün clinique high impact maskara..çünkü kirpiklerimin boy açısından bir sorunu yok ama dolgun olması için o kadar ürün denedim,bu maskara gibisini görmedim..sürünce kirpiklerim birbirine girmiyor,temizlenirken zorluk çıkarmıyor..

sinem dedi ki...

en sevdiğim ürünlerim mac springsheen allığım ve max factor pudram.gerçekten heryere benimle geliyorlar:)

Elif dedi ki...

merhaba
Yıllardır vazgeçemediğim ürün dior- harmonie de blush allık. sunrise rengi. Bu allığa bayılıyorum çünkü tam aradığım renk. ne pembe ne mercan, ikisinin arası, ayrıca da bronz. şu an 3. kutumu bitirmek üzereyim. Diğer favorim diorshow mascara. herkese tavsiye ederim!

merqure dedi ki...

ben bittikçe sensibio H2O alıyorum artık. avenenin termal spreyi de aynen. güneş kremim 2 yıldır vazgeçilmezim oldu,ama idealimi bulabilmiş değilim bu konuda... makyajda ise rimel ve yeşil renk göz kalemi,bu konuda da ideali bulma arayışlarım sürüyor :) parfümü sorarsan da tbs love etc. sanırım büyük boyunun 4 yada 5. şişesindeyim,arada başka parfümlerden de sıkıyorum ama dönüp dolaşıp buna geliyorum

elennn dedi ki...

Merhaba Makyaj Çantam... Dudaklarım düzenli olarak kuruduğu için daha çok nemlendirici özelliği olan rujları tercih ediyorum. Yaklaşık 4 senedir Alix Avien in 215 bumaralı rujunu kullanıyorum. En son almaya gittiğimde rengini değiştirmişler eskiden çok tatlı bir pembesi vardı fuşyanın çok çok açığı şimdi daha koyu ama yinede onu seviyorum. Teşekkürler...

tuba dedi ki...

mac allıklarım ve chanel rujlarım

zeynep dedi ki...

Benim makyajda vazgeçilmez rimelim Maybelline Colossal Volum Express hem fiyat olarak çok uygun hem de kirpiklerin olmazsa olmazı bütün özellikler tek bir rimelde mevcut ;)

sibel dedi ki...

Merhaba, benim sürekli kullandığım iki ürün var 1-Avon Care, Gliserin,Kalsiyum ve E Vitamini İçeren El Kremi 2- Adidas Roll-On Women Sensitive

DUYGU_ dedi ki...

merhaba MC;

benim vazgeçilmezlerim;
-jil sander SUN parfümüm
-dove body silk kremim
-maybelline makyaj temizleme losyonum
-parmex asetonum :)

herkese bol şanslarrr...

oya dedi ki...

benim favori ürünlerim arasında Loreal Lash Architect 4D maskara var ve gene Loreal'den Studio Out Of Bed krem jöle.krem jöleyi yıllardır kullanıyorum daha tam bitmeden gidip hemen yenisini alıyorum ki onsuz kalmayayım :) rimel ise yeni bir ürün sanırım ilk alışım henüz ama inanılmaz memnun kaldım ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum :)

ümran dedi ki...

Vageçilmezim mavi su ve flormar ojelerim. Iraz çok iyi olmuş bu konu kozmetik almadan önce yorumları iyice okuycam bundan sonra.

dc dedi ki...

Bakım ürünleri olarak The Body Shop ürünlerinden vazgeçemiyorum.
The Body Shop:Rainforest Şampuan ve Saç Kremi,SweetLemon duş jeli,vücut peelingi ve tabi ki body butter :)
cilt bakımım için ise Clinique favorim.Tüm cil bakım ürünlerim Clinique...
Makyaj için vazgeçilmezlerim ise Sephora Smoky Eyes No:1,Clinique göz kalemi No:13 indigo,Nivea siyah göz kalemi(malesef artık piyasada bulamıyorum),Fred Farrugia Concealer,Sephora kompakt pudra no:20 ve allık olarak da avonun bronz top allığı..Rimel olarak yıllardır Maxfactor kullanıyorum.İlk olarak Dramatic Look kullandım yıllarca,daha sonra False Lash Effect kullandım.Ama sanırım artık Maxfactorun son çıkan rimeli Xperience'i kullanacağım.Çok memnun kaldım em topaklanmıyor,hem de çok hafif :)

Nazlıcan dedi ki...

benim vazgeçilmezim sanırım eyeliner'lar. özellikle inglotun gel eyeliner'ına bayılıyorum diyebilirim. yazın dahi akmaması ve gözlerimi mükemmel bi şekilde öne çıkarmasına bayılıyorum ehe

betulaydin dedi ki...

Kullanmaya başladığım andan itibaren vazgeçemediğim kremlerden biri olan "Neutrogena Yoğun Bakım Kremi." yapış yapış olmayan, yağsız ve hızlı emici formülüyle vazgeçilmezim olmuştur. Duştan sonra mutlaka sürerim ve kesinlikle rahatlatıcı bir etkiye sahip.
Ojelerde ise Maybelline Mini Colorama serisi. Kesinlikle renk seçenekleri harika. Üstelik gayet hızlı kuruyor. Canlı, parlak renkleri var. Tüm renkleri her yerde bulunmasa da, seçkin yerlerde karşınıza çıkıyor. Özellikle 92 Red Right favorim.

Lipgloss sürme taraftarıyım genellikle. Max Factor'ünkiler oldukça iyi. Maybelline ürünlerini de iyi buluyorum. Avon'un bile kullandığım oluyor. Color trends serisinin renklerini beğeniyorum.

Golden Rose diplener vazgeçilmezim. Sürümü çok kolay, çok iyi. Siyah rengi gayet canlı. Kalıcı. Eyeliner süremeyenler için kalın fırçasıyla oldukça rahat. Oldukça uygun.

Deodorantlardan; Privacy vazgeçilmezim. Kalıcı bir kokuya sahip. Caldion kullandığım da oluyor. Nivea Fresh, oldukça iyi.

Vazgeçilmez şampuan, saç bakım ürünüm kesinlikle Elvese. Şampuanı, saç bakım serileri oldukça iyi. Pembe serisini uzun bir süre kullanmıştım. kırmızı, komple onarıcı bakımdan vazgeçemiyorum.
Duş jelinde Palmolive Thermal Spa ürünlerinden vazgeçemiyorum. Kokusu kalıcı, kesinlikle çok rahatlatıcı.

Sürekli fondöten kullanma gibi bir ihtiyacım yok, cildim sayesinde. Ama gece dışarıya çıkarken ya da önemli buluşmalar için Max Factor Lasting Performance ürününü kullanıyorum. Natural Bronze 109. Oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim, kapatıcılık açısından. Doğal bir görünümde veriyor.

Kirpiklerim yeterince uzun olduğundan üzerinden bir de Max Factor Masterpiece ile geçiyorum. Benimde "takma kirpik mi?" sorularına maruz kalmadığım oluyor elbette böylelikle.:) Kesinlikle önereceğim bir rimel, maskara. Bir aralar Oriflame'ın rimellerini kullanmıştım. Memnundum onlardan da.

ayşe dedi ki...

maybelline the falsies volum' express maskara ve sarıkız fön suyum bunlar benim vazgeçilmezlerim çünkü maskara kirpiklerimi uzun ve dolgun gösteriyor fön suyum ise elektriklenmeyi önlüyor ve saçlarımı yumuşacık yapıyor

a. y. dedi ki...

parfüm geçerli sanırım,
jil sander sensations en az 5-6 kez aldım,
bir de kolonya gibi kullandığım body shop japanesecherry blossom var, pıs pıs pıs sürekli sıkarım, beni iyi hissettiren koku.

en sevdiğim makyaj ürünüm ise mac springsheen ve bobbi brown shimmer brick nectar. (seviyorum ama daha ilk ürünlerim bitmedi yıl geçti)

derya yılmaz dedi ki...

merhaba,

loreal double extension mascara. bitmeden hemen yenisini alıyorum..

gulce dedi ki...

loreal volissimus x5 rimel ve diorshow rimel. diorshow biterse gidipte sevilden tekin acardan ölsemde almıycam.flormar alırım loreal alırım pastel alırım ama size 5 kuruş para kazandırmayacağım. neyse bu kozmetik yasağı kızgınlığım bi türlü geçmiyor.
bide markası ne olursa olsun allık sürmekten vazgeçemem...

tugba dedi ki...

benim vazgecemediklerimse lady speed stick deo. vicht aqua termal nemlendiricisi yıllardır masamdan eksik olmayan iki ürün.fondotende yenilikleri takip etmekten yanayım ruj ve allıktada yeni renkleri denemeyi seviyorum :))

KubraYilmazz dedi ki...

1. Neutrogena el, ayak ve vucüt nemlendiricileri. Hem harika kokuyorlar hem de performansları çok çok iyi.

2.Bioderma yeşil sabun ve TBS seaweed nemlendirici. İkisi birleşince ortaya mükemmel sonuçlar çıkıyor.

3. Maybelline mor rimel ve tekli göz farları ve de rujları

KOzmetiğe çok düşkünüm ve bu ürünleri kazanmak için öleribilirimm :) :) Lütfeeennn MC :) :) :)

nazkadi dedi ki...

benim en çok sevdiğim ürün Maybelline volume express colossal mascara.bugüne kadar birçok rimel denedim.en sevdiğim bu oldu.daha bi dolgunluk veriyor sanki.en son alışverişimde 2 tane birden aldım.nolur nolmaz diyerek:)))

Merve k. dedi ki...

Merhaba
Oncelikle nivea 100. Yil kutlamalarini o kAdar guzel anlatmissin ki orda olmak istedim bi an :)
İste benim vazgecemedigim urunler :
1. Vichy aqualia thermal nemlendiricim cunku kullandigim cogu urun gibi cildimde sivilce leke vs yapmiyor ve yumusacik bir yapisi var kolaylikla suruluyor.
2. The body shop moringa body butter nemlendiricim cunku cildimi ozelliklede ellerimi yapis yapis yapmiyor ve cok hos kokuyor :)
3. Maybelline the falsies volumexpress mascara cunku kirpiklerimi yapistir
madan cok guzel bir sekilde uzatiyor .

cansu dedi ki...

Oriflame Beauty Eye Liner Stylo black yıllardır kullandığım vazgeçilmezim. sürekli evde bir yedeğini bulunduruyorum. kontrollü ve kolay uygulanabilmesinin yanı sıra akma ve dağılma yapmaması çok güzel.

Serra dedi ki...

makyaj yapmam pek ama pucra sürerim.çok doğal makyajlarda cildimi doğal ve şık görünmesini isterim.maybelline newyork ürünleri çok güzel.parlatıcılarını kullanıyorum.pudra olarak niveanın doğal pudralarını kullanıyorum:)doğal olmak her zaman hoşuma gidiyor:)

Serra dedi ki...

ben vücudumu çok özen göstererek bakarım.vücudum narindir bu yüzden her türlü krem vb. araçları kaldıramaz.ama nivea çok güzel.herşeyi çok güzel!ona bayılıyorum.nivea benim için her konforu sağlıyor vücuduma ama şunu söyliyim pahalı olan herşey güzel demek değildir.nivea pahalı değil aam bence mükemmel!:)

Bucuşş dedi ki...

Blistex dudak koruyucum,Nivea pudrasız deodorantım,Parmex nar çiçekli asetonum,Sebamed intimate temizleme jelim,Bioderma Sensibio makyaj temizleyicim,Avon kaş kalemim,Lapitak ayak bakım kremim,Flormar rakı beyazı ojem ve Vaseline el kremim. Kolay gelsin MC, işin zor olacak sanırım :)

Tugba dedi ki...

Selam MC,
BEnim favori ürünüm loreal rimelleri, biri bitmeden diğerini alırım:))

hazal dedi ki...

merhaba makyaj çantam benim yıllardır vazgeçemediğim max factor dramatic look rimel vazgeçememe sebebim ise kirpiklerimi dolgun uzun ve doğal göstermesi.umarım hediyeyi ben kazanırım :)

Miracle dedi ki...

Lancome Resurface- Microdermabrasion Radiance Renewing Vitamin C Serum. C vit li krem ararken straw da ikili paket olarak uygun fiyatlı bu ürünü gördüm ve lancome markasına güvendiğim için aldım. Cildime çok iyi geldi. Çok güzel aydınlatıyor, sivilcelerim çıkmıyor ve dudak köşelerimden aşağı çeneme doğru olan açık gözenekleri sıkıştırdı.Daha sonra ebaydan 1 kez tek ve bir kez de 5 li aldım.Umarım yasak kalkar da tekrar alırım.

Organicum şampuanım

Gucci rush 2 parfümüm.

Bunun dışında müptelası olduğum ürün yok, diğer markaları keşfetmeyi seviyorum.

Bu yarışma sayesinde çok güzel paylaşımlar olmuş, teşekkürler MÇ. Paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.

Özlem dedi ki...

Ojelere bayılıyorum, genelde flormar ve alix avien markalı olanları tercih ediyorum. Her renkten oje süremyi çook seviyorum.

Özge Aydın dedi ki...

Yıllardır Maybelline maskara, ucu kıvrık olan, şimdiki ambalaj rengi mor, seviyorum:) Bir de Max Factor 833 Rosewood ruj, gül kurusu mu diyim, pembe mi diyim, çok güzel bir rengi var, yıllardır bu rujdan da vazgeçmedim:)

aynur dedi ki...

Benim için vazgeçilmez ürünler gözaltlarımın sorunlu olması nedeniyle Bobbi Brown Corrector Light Bisque ve Lancome kapatıcı 2 no..Bunları sorunuma bir nebze olsun çare oldukları ve henüz daha iyisini bulamadığım için kullanıyorum ve tekrar tekrar alıyorum..

Betül DERİN dedi ki...

Merhaba;
Vazgeçilmez ürünüm Mis-Ten siyah göz kalemim. 13 senedir aynı markayı, aynı ürünü kullanıyorum, akmıyor, bozulmuyor, kalıcı fakat aynı zamanda da hesaplı. Gözümde siyahım olmadan asla dışarı çıkmam :)

miray dedi ki...

merhaba sevgili mc,

makyajda inglot köpük fondoten yılda 2 tane kullanıyorum,yumuşacık yapıyor kadife gibi ve paraben içermiyor fiyatı da uygun daha ne olsun:))

cilt bakımında ise meşhur bioderma sensibo h2o ve neutragena deep clean günlük peeling jeli,o kadar ferah bie his bırakıyr ki...banyoda vücuduma da kullanıyorum 2-3 ayda bir yenisini alıyorum:))

sevgiler

miray

htc dedi ki...

aslında birçok vazgeçilmezin var.Önceliklee tabiki mac studio fix fondötenim sürdümde lekelrimi kapatması-azda olsa yüzümde var-,mat bi görünüm vermesi ve uzun süre dayanması sanırım uzun yıllar devam edeceğimin garantisi:Pbirde sensibio h2o kullandığım ve şişe bitirdiğim tek temizleyicim o kadar hafifki yüzüme gösterdiği hassasiyeti gözlerimede göstermesi onu benim için mükemmel yapıyor nolursa olsun ondan aslaaa vazgeçmemmm!!birde loreal telescopic rimelim tam istediğim gibi kirpiklerimi uzatıyor ve ayırıyor günlük hayatta kullandığım ve koleksiyon yaptığım tek rimelim:))

yeliz dedi ki...

shiseido pureness serisinin yüz yıkama jeli,sivilceler için süper

nurseda develi dedi ki...

kesinlikle ve kesinlikle eyelıner onsuz bi haayt düşünemiyorum eyelıner yada kalem olmayınca gözlerim yokmuş gibi geliyo :)) favorim eyelıner ise elızabeth arden jel eyelıner sabah 6dan akşam eve gidene kadar gözümde..

cmltmzl dedi ki...

benimki kesinlikle bioderma sensibo h2o:)))çıkaramayacağı ürün yok bence:)

Aslı Palabıyık dedi ki...

Loreal'in million lashes maskarası. milyonlarca alabilirim, tek tek ayırıyor kirpikleri ve kalıntı da bırakmıyor.

burcu idikut dedi ki...

Çok zevkli bir soru:)
1- Nars Orgasm Allık: Onun kadar doğal ve taze gösteren başka bir allık bulamıyorum. Aynı zamanda çok da kalıcı.
2- Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder: Hiç ağırlaştırmadan makyajımı sabitliyor, yağlanmayı uzun süre önlüyor.
3- Maybelline Everfresh Kapatıcı: Maalesef artık yok. "İsmi değişti sadece" diyorlar ama bence eskisi gibi değil. Çizgilerimi belirginleştirmez ve güzel kapatırdı; o yüzden 4 tüp bitirmiştim.

Bilge dedi ki...

Max factorun rimellerine bayılıyorum.
Maybellinenin iki tane parlatıcısı var hem uygun fiyatlı hemde renklerine ölüyorum.
Watsonsın magic lip balm adlı ürünüyle ise aşk yaşıyorum resmen.:D
bilge.byr@gmail.com

elif dedi ki...

bnm vazgeçemediğim ürünlerim var elbette ama genelde markalarını hep değiştirirm en iyisini bulmak için :) ama 2 ürün varki bitsinler gene onları alırım gene alırım :) Loroche posay yüz yıkama jelim ve flormar ultra black eyelinerım..he birde bu sene aldığım youngblood mineral pudram var bitmek üzüere yine aynısından alıcam sanırım oda vazgeçilmezim olacak :)
sevgiler,
Elif

seda arkan dedi ki...

watsonsun salatalıklı yesil scrub'u.. ucuz ürün kategorisinde olması endeniyle supherlerimi cektiyse de, ugune kadar hep cok basarili oldu!!

Seçil dedi ki...

asla vazgeçemeyeceğim bakım ürünü Innova çift fazlı göz makyaj temizleyicisi. çok memnunum çünkü gözü hiç yakmıyor, yaglı bir his verse de bir kere yüzü yıkamakla geçiyor ve suya dayanıklı rimelleri bile çıkarıyor:)

peripatus dedi ki...

maybelline the falsies volum express denediğim onca maskaraya rağmen bu favorim oldu fiyatına göre performansı çok iyi. fondoten olarakta loreal infalibble natural rose tenim çok açık olduğu için bazı fondotenle turuncu duruyo tenimde ama bu fondoten cildimle çok iyi uyum sağladı

Birsen dedi ki...

Benim vazgeçemediğim marka Nivea dır.Çok makyaj yapmam cild bakımımı yapmaya çalışırım.Nivea yı kullanmaya bir fransız komşum tavsiye etmişti ona da doktorum ogündür kullanırız anne kız :)) Arada diğer denediğim markalar olur ama gene dönüp dolaşıp nivea alırız.Şuan kullandığım Nivea pure&natural.Kokusu ağır ama baya güzel memnun kaldım.Birde rujlarını çok beğenirim ama bulunduğum yerde satılmıyor makyaj ürünleri :(

zivizivi dedi ki...

dermalogicanın daily microfoliantı olmadan yaşayamam :D

Velvety dedi ki...

göz altları mor biri olarak nyx concealer kesinlikle.kullandıklarımın en iyisi

ebru dedi ki...

Vageçilmez ürünlerim clinique göz makyajı temizleyicim ve shiseidio yüz yıkama jelim. Çok memnunum:))

sermin dedi ki...

merhaba umarım hediye çekilişine katılabilirim sanırım kazananı açıklamamışsın
benim en sevdiğim ürün loreal tonik yağlı ciltler için olanı çünkü dr murad bile denedim en iyi cildime uyan tonik bu oldu

mutlu erdğan dedi ki...

galiba ben de bir kaç ürün yazacağım....
1,max factor transparan pudra, herhalde en sadık olduğum ürün bu.
2,clinique likit göz altı kapatıcı
3. arko nem meyveli vücut kremleri de muhteşemmmmm

Nihal Çetin dedi ki...

Rimelde loreal telescopic ten vazgeçmem hem hacim veriyor hem de çok uzun gösteriyor kirpiklerimi. Güneş korumasız dışarı çıkmam Estee Lauder güneş koruma kremim hergün yaz kış kullandığım vazgeçemediğim bi ürün.Karma cildime ağırlık yapmıyor. Parfüm olarak ta lancome hipnose asla vazgeçmem. Çok çekici bir koku olduğunu düşünüyorum.

Filiz dedi ki...

Arko klasik yağlı krem(tüpte olan).bu kremin üzerine tanımam.
dudaklarımı bu kremden daha iyi onaran başka bir ürüne rastlamadım bugüne kadar.ne kadar çatlamış,kurumuş olursa olsun bir gecede eski haline geri getiriyor.diğer faydalarını da herkes biliyordur zaten.

Sena dedi ki...

Benim favori ürünüm galiba scott barnes samba allık. bitmeden aldım bitmeden aldım. elaleme swap için yalvardım vakti zamanında. coral bi allık bi insanı anca bu kadar şirin + yanık gösterebilirdi bronzer olmadan hem de. artık bulamıyorum pek, yapacak bişey yok, nars torrid takılıyorum bundan böyle :)

sookieandbill dedi ki...

bana çıkarmı bilmem ama:)
benim tek vazgeçilmezim cecile black göz kalemi...hiç akmıyor her ürünü denedim..ve siyah göz kaleminden vazgeçemiyorum

hatice dedi ki...

loreal allığım benim vazgeçilmezim doğal duruşundan ötürü makyaj yapmaya vaktim kalmadığı anlarda bile allığımı sürmeye hep vaktim vardır.

Pelin dedi ki...

favorilerim nivea strawberry dudak koruyucu :) kokusunu falan pek bi severim senelerdir kullandığım bi ürün, maybelline volume express maskaram bu aralar favorim :)

ebru dedi ki...

benim için vazgeçilmez olanlar: Burberry London ve Lancome Miracle parfümlerim. Bir sürü parfüm denememe rağmen döner dolaşır bu parfümleri tekrar alırım.Şu aralar eşimin hediyesi CK Euphoria da hiç fena değil:)
bir koku hastası olarak Chanel Chance de bir diğer favorim.kozmetikte vazgeçemediğim en önemli ürün Hashmi sürmem. siyah kalem yanına bile yaklaşamaz..

BuSe dedi ki...

MC'cim Maybelline matte-mousse kopuk fondoten kesinlikle gercekten mat kremsi az belli olup kapatici ozelligi cok olan bir urun fiyati da uygun ogrenci butcesine :)
ikinci olarak severek kullandigim cikali cok olmamasina ragmen ciktigindan beri 3.kez aldigim mukemmel kokusuyla ben niveakolik bir insanı kalbinden vuran nivea lipcare-pomegranate-narli oluyor)
ucuncu olarak MAC 187 nu. fircam kaybolursa depresyona sokacak urunum:)

luzumsuzisleruzmani dedi ki...

benim favorim sürekli değişiyor ama bepanthol nemlendiriciyi bittikçe alırım;çok iyi nemlendiriyor :)

Refiye dedi ki...

Favori nemlendiricim Skincode spf10. Intim temizleyicilerim Sebamed veya Numismed. Stick deom Lady speed stick evimden hiç eksik olmaz. Şimdiye kadar renk olarak en çok bayıldığım rujum ise Calvin Klein 107 Clear Rose.Parfüm olarak Lancome Hypnose. Ayrıca Lancome Hypnose maskara da müthiş ötesi.

Fatma Nur CEBECİOĞLU dedi ki...

2009 yılı başından beri bittikçe yenisini aldığım, hatta yedekleyerek kullanıdığım, vazgeçilmezim olan bakım ürünüm The Body Shop dan E Vitaminli Dudak Bakım lipstiği. Çok iyi nemlendiriyor ve koruyor, ayrıca kokusu yok ve fazlaca şekerli değil. Yaz, kış elimin altında.

ÇıTıRTı dedi ki...

avon jojoba yağlı gloss 2. sonuna geldim gece yatarken sürüyorum genellikle sabaha yumuşacık oluyor çatlayan dudaklarım iki kat geçtiğinde masum bir pembe rujlara parlaklık vermek içinde kullanıyorum çok ama çok seviyorum

Çağla dedi ki...

Canımcım ne müthiş fikirlerin var ya okadar çok şey öğrendimki hem böyle hediye veriyosun hem bilgilenmemizi sağlıyosun:)Benim favorim bobbi brown concealer ve corrector.Bu benim favorim çünkü en iyi makyajın boya küpü olmakla yapay görüntü oluşturup olduğundan farklı bi insan olmakla değil anlamlı bakışlar ve genç sağlıklı bi ciltle olacağı kanaatindeyim(sonuçta makyajı sildiğinde aynada gördüğün önemlidir).Bakışların eğer yorgun ve sağlıksızsa nekadar sürüp sürüştürsen de istediğin görüntüyü elde edemiyorsun.Gözaltlarını beyaza boyayıp ampül gibi ışıldamaktan yana da değilim önemli olan doğal güzel olabilmek.Eğer gözaltlarında açık renk kapatıcı tercih edilirse aydınlatma amaçlı bu kusurları daha da öne çıkarıyor bizzat tarafımdan test edildi:)
Benim genetik gözaltı morluklarım var ve gerçekten yıllarca birsürü yöntem denedim ama doktorum ancak gözaltlarına estetik müdahaleyle bunların halledilebileceğini söyledi.Bunun gereksiz olduğunu düşündüm.Bi mua bana bobbi brown corrector ü tavsiye etti ve aldım.Yıllardır aşk yaşıyoruz:)Benim gibi ciddi morlukları olanlara tavsiye ediyorum correctoru.Bence alırlarsa pişman olmazlar.Eşit cilt tonu zaten moda buaralar:D Çok kalın değil yapısı yormuyor gözaltlarını.
Öpüyorum canım seni hep böle bizi bilgilendirmeye devam et muckss

pınar dedi ki...

Mac'in fondoteni. Vazgeçilmez....

burcu dedi ki...

uzun zamandır vazgeçemediğim lush jumping juniper katı şampuan..saçlarıma çok çok iyi geliyo :)

Damla dedi ki...

ben eyeliner sürmeyi çok seviyorum ve hemen hemen her gün sürüyorum. birçok eyeliner denedim. bunların arasından vazgeçemediğim alix avien eyeliner oldu. hem kalıcı hem de uygun fiyatlı. sürmesini öğrenmek biraz zaman alabiliyor ama sonrasında vazgeçilmez oluyor. =)

Unknown dedi ki...

lancome La vie est belle parfüm..inanılmaz kalıcı..tek bir fısla günlerce kalıcılık ..helede giysinize geldi ise parfüm dolapta mis gibi koku konforu sağlıyor:))birde lancome teınt mıracle fondöten..çok yağlı bir sildim var ama inanılmaz güzel matlık ve ışıltışı görünümü aynı anda kazanıyorsunuz..şiddetle öneririm.sevgiler..

«En Eski ‹Eski   201 – 359 / 359   Yeni› En yeni»

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.