26.04.2011

ROC Multi Action Makeup Remover {Temizleme Sütü}

roc
RoC’un bu ürününü elime bülteni ulaştığından beri merak ediyordum, birden fazla işi aynı anda yapmayı vaad eden ürünler, tembel bir insan olarak ilgimi çekiyor zira.


Bu temizleme sütü, hem makyaj temizleyen, hem cildi tonikleyen hem de nemlendiren bir ürün. Pamuğa damlatıyor, akşam makyajınızı temizliyor ve öylece bırakıyorsunuz, durulama gerektirmiyor. Tam benim gibi tembeller :) için biçilmiş kaftan yani!


Ciltte çok yumuşak bir his bırakıyor, yağlı ve kalın bir doku bırakmıyor ardında. Ayrıca nemlendirici sürmemek de özellikle gece makyajını temizledikten sonra kocaman bir artı oluyor. Ben gece yatmadan mutlaka cildimi nemlendiririm, özellikle kışın kaloriferli ortamlarda malum cilt çok kuruyor geceleri.


roc
Gelelim makyajı gerçekten çıkarıyor mu, sorusuna. Eyeliner ve maskaramı çıkarmada hiçbir sorun yaşamadım, bir ürün genelde onları çıkarırsa TAMAMDIR diyorum çünkü eyeliner olarak jel eyeliner kullanıyorum ve maalesef bazı ürünler onu çıkaramıyor ancak ROC Multi Action Makeup Remover’da böyle bir sorun yok, hiç kalıntı bırakmadan temizliyor.

Kokusuz bir ürün değil, çok hafif ama taze bir kokusu var ve rahatsız edici değil.

Ürün çok yeni, ancak yakında RoC satan eczaneler ve parfümerilerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Not: Fon sanatçımız battaniyeme teşekkürlerimi bir borç bilirim :P


(*) Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info@makyajcantam.org

7 yorum:

ilknur dedi ki...

kaç liraymış biliyor musun fiyatını canım?

Tuçe dedi ki...

Alakasız bir soru sorucam. Mavi ve yeşil farlar benim gözmüden naparsam yapayım tam çıkmıyorlar. Nedendir acaba? :D

http://www.maviojelikiz.com/

Flame dedi ki...

18 yaşından beri vazgeçemediğim bir marka Roc. Hala onun makyaj temizleyicisini kullanıyorum. Bendeki bu; http://annelerlehayatadair.blogspot.com/2011/01/tavsiye-roc-makyaj-temizleme-sutu.html

çok da severek kullanıyorum.. Bunu da merak ettim ama...

Ebruli dedi ki...

Ben bu ürünü üç aya yakın bir süredir kullanıyorum fiyatı 50 küsür ben böyle kocaman ürünleri çok seviyorum şuan şişenin yarısından fazlası duruyor üstelik roc'un demaquıllage actif ürünüde çok başarılı MC AYRICA BİR ÜRÜNÜ SENDEN ÖNCE ALIP KULLANDIGIM İÇİN ÇOOOOK MUTLU OLDUM WALLA:)) GÜLE GÜLE KULLAN CANIM.NARS YAZINI BEKLİYORUZ UNUTMA LÜTFEN.

elif dedi ki...

Bu urunden once baska bir temizleyici kullaniyor musun? Derinlemesine bir temizlik degil sadece makyaj temizligi yapiyor gibi gorunuyor. Gunun ardindan tek bu urunu kullanip uyumak uygun mu? Oyleyse 1 numaram bu olur =)

Ebruli dedi ki...

elif bu ürün hem derinlemesine temizliyor hem de çok güzel nemlendiriyor sabah uyandıgında bile cildinin nemi koruduğunu hissedebilirsin güvenle al kullan diyebilirim mc cim işine karışmak gibi oldu ama kusura bakma.Ben fiyatını 50 küsür olduğunu söyledim ama bendeki 400 ml yanlış olmasın:)

İlke dedi ki...

Karma ciltler için uygun mu ki??

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.