19.04.2011

{Konu Dışı} Mortaki.Com Kedili Yüzük :)

mor takı

Beni yakından takip edenler veya blog dışından da tanıyanlar, kozmetik kadar aksesuar, ayakkabı ve çantaya da meraklı olduğumu bilir! Mortaki.Com’u ben Angelina Küpeleri ile tanımıştım :) sonrasında da trende uygun ürünler yapan tek butik takı sitesi olarak aklımda kaldı.


mor takı

Geçenlerde bana bir “GİT YÜZÜK AL” geldi ve hemen Mortakı’ya uçtum ve bu güzelliği gördüm. Bir kedi manyağı olarak ona sahip olmam gerekiyordu ve pişman değilim, hatta keşke kolye şeklinde versiyonları, tokaları filan olsa onları da alsam :) Bir de hediye paketi olarak göndermişler kendime hediye almış gibi oldum!


mor takı

Bugün de taktım, aksine hiç oje de süremedim, bir dahaki sefere zümrüt yeşili bir oje sürerek takmayı planlıyorum. Kediciği parmaklarınıza göre ayarlayabiliyorsunuz, o asılı kalıyor. Benim parmaklarım oldukça iridir, zavallı kedicik düşmemek için zor tutuyor kendini ama bugün ona bakmaktan gözümü alamıyorum. Çook sevdim çok.


mor takı

Siz de bir kedi manyağıysanız Mortakı’nın bu sayfasına uçun derim. Bu arada soranlar oluyor, bu yüzük 54TL idi, gümüş olduğu için bana uygun geldi, küpe ve kolyesi olsa onları da alırdım! {gözünü takı bürümüş MC modu!}

13 yorum:

chunli dedi ki...

Coook sevdim cok tatlıı güzel günlerde kulann MC :D

mente mente dedi ki...

Ay çok güzel, bayıldım ben buna. İyi günlerde takasın MC'cim. Sevgiler. :)

Ruhan dedi ki...

bi kedi gördüm sanki :D kedilerede kedili herşeyede bayılırım güle güle kullan prenses :)

Ebuş dedi ki...

Güle güle kullan canım bi kadında olması gereken herşey bizde var ih-ih kozmetik,ayakkabı,çanta,giyim,takı tutkusu.Tutlularımız say say bitmiyor vallahi erkek olsam çatlardım herhalde Allah kocalarımıza sabır versin eee herşeyin bi bedeli var ama değilmi?

Ebuş dedi ki...

Canım Mc makyaj blokları 2ye ayrılıyor Makyaj Çantam ve diğerleri.2 saattir blogundayım şöyle eskilere bakayım dedim pc nin başında kaldım finallere az kaldı ama bakmadan geçemiyorum.Ellerine sağlık.Bi ara Kruidvat marka ürünlere yer verirsen çok sevinirim özellikle vücut bakım ürünlerine kolay gelsin.

FİLİZ dedi ki...

Bayıldımmmmm.Harika bir yüzük,güzel günlerde kullan:)

adsız dedi ki...

bu da farelisi :)

http://cgi.ebay.com/Korea-Style-Smart-Mouse-Rings-Bronze-Free-Shipping-/280656218386?pt=Vintage_Costume_Jewelry&hash=item41586a0912

Ojelitirnaklar dedi ki...

Çok güzel :)) ben de istiyorumm :) güle güle kullan

Derya dedi ki...

Merhabalar tekrar. blogların açıldığını duyup hemen geldim. tekrar görüşmek ne güzel. ayrıca yüzüğünüze de bayıldım. güle güle kullanın.
görüşmek üzere

Evren dedi ki...

Harika bir şeymiş bu,ne yazık ki kredi kartı kullanmıyorum keşke mağazaları olsaymış.Güle güle kullanın.

coco-jelly dedi ki...

tatlım bayıldım yüzüğüne..parmağınada yakışmış güle güle kullan..baş parmaktada şık durabilir ha:)bende istiyorum:)

Makyaj Cantam dedi ki...

çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun:)

Makyaj Cantam dedi ki...

biliyorsun kedi manyağıyım:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.