7.04.2011

Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat

Bu oje koruyucu son kat'ı hep Marjo'nun NotD yazılarında görüyordum. Geçenlerde Seche Vite Top Coat'um beni yarıyolda bırakınca, eytere beaa diyerekten soluğu bir eczanede aldım ve bir adet Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat edindim. Ürünün Türkiye satış fiyatı 23TL, eminim yurtdışında çok daha uygundur ancak benim ihtiyacım acildi, uğraşamadım.


Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat 1

Size şurada gösterdiğim ojeleri Pazar gecesi sürmüştüm. Üzerine de Sally Hansen Instra Dri sürdüm ve bıraktım.


Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat 1

Bugün günlerden Çarşamba, hatta Çarşamba gecesi ve tırnaklarım resimde gördüğünüz halde. Dipten uzadılar ancak ojelerim ne soyuldu ne de bozuldu. Çok memnun kaldım Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat ürününden.

Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat 1

Bu son fotoğrafta gördüğünüz gibi tırnaklarım UZADIĞI için azıcık uçları çıktı ancak ojem halen yerinde! Gerçekten çok beğendim. Eğer siz de Türkiye'de bulabileceğiniz ve işini iyi yapan bir top coat arıyorsanız, TR satış fiyatı biraz tuzlu da olsa aradığınız ürün bu olabilir!

14 yorum:

Marjo dedi ki...

:D Çok güzel di mi :D Ben de tokaido express + sally hansen'i 6 gün kullandım! NARS oje ne kadar kaliteliymiş ya :)

bitte dedi ki...

bende bu topcoat'u lydia nın blogunda görmüştüm ve almayı düşünüyodum. 1 dk içinde ojeyi kuruttuğu ve çok parlak yaptığından bahsetmişti. senden de dayanıklılığı gördüm koşup hemen alıcam mç :)

Dee Makeup dedi ki...

MC, Seche Vite'den çok memnundum ama bitmek üzere. Kargoyla beraber Seche Vite pahaliya geliyor, günlerdir Sally Hansen alma konusunda kararsızdım.. Seche Vite kadar kolay kuruyor mu? Çok teşekkürler post için :)

ezomr dedi ki...

ojeyi daha parlak, canlı göstermesi ve ojenin hemen soyulmaması süper bir şey ama bence ojeyi tırnaklarınızda 2günden fazla tutmayın 1-2 gün de dinlendirin. yazık sapsarı olurlar sonra...

edk dedi ki...

Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat muhteşem bir ürün gerçekten çok çabuk kuruyor ve ojeyi çok dayandırıyor. Ojeyi sürüp yatıp, çarşaf izsiz kalkmayı başardım. TR'de gerçekten kazıklıyorlar. Daha yeni Londra'da 6 pound da gördüm, yani 15 TL falan yapar. Bazen markafoni vs gibi sitelere düşüyor, o zaman kesin kaçırmayın. Flormar'ın da böyle bir ürünü var. Yanılmıyorsam 5 TL civarında. Fena değil, ama Sally Hansen daha hızlı kuruyor.

Makyaj Cantam dedi ki...

teşekkürler öneri için ama ben şanslıyım galiba, pek sararma yaşamıyorum :)

Makyaj Cantam dedi ki...

Ben de çok seviyorum, flormarın ürünü de ucuzmuş ama, aklımda olsun :)

Makyaj Cantam dedi ki...

çok güzel canım, ben de 6. günümdeyim artık sileceğim bugün :)

Makyaj Cantam dedi ki...

mutlaka dene, pişman olmazsın:)

Makyaj Cantam dedi ki...

canım'cım, kolay kuruyor ancak seche'deki o koruyucu sertlik bunda olmuyor maalesef, ama piyasada ona en yakın ürün diyebilirim. öpüyorum.

seda dedi ki...

ancak bu ehr eczanede her zmaan olmuyor galiba, gecenlerde capitol'deki eczaneye gititm ,yok su elimizde deiyp, zorla amvalayı sattilar, fena degil ama hep sally hansen in namını duydum.. bir de benim gittigim eczanede 30 kusurdu sally hansen de, sen iyi fiyata almissin!

Ojedelisi dedi ki...

Gerçekten çok kaliteli, her zaman kullanmıyorum ancak çok acelem varsa kullanırım. oje çok hoş (:

Makyaj Cantam dedi ki...

ben de sevdim çook:)

Makyaj Cantam dedi ki...

off ciddi misin. o zaman iyi almisim! ben beyoglu'ndaki bir eczaneden almistim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.