6.04.2011

Clinique All About Eyes Serum Roll

Clinique'in bu ürününü çıktığı günden beri merak ediyordum ancak deneme imkânım olmamıştı. Geçenlerde aldığım bir setten deneme boyu çıkınca hemen kullanmaya başladım.

clinique_all_about_2

Ucundaki dönen metal top aracılığıyla gözaltlarınıza uyguluyorsunuz, serin ve ferah bir his veriyor. Kremden ziyade termal bir su uygulanır gibi son derece hafif bir ürün. Genel olarak cildi yağlı ama göz altında hafif de olsa bir ürün kullanmak isteyenler için uygun olacaktır bence.




Resimdeki tüp bana bir hafta gitti, sürdüğümde göz altlarımda rahatlama ve serinlik hissediyorum. Özellikle yorgun günlerde rahatlattı beni diyebilirim. Morluklarımı geçirmedi ancak oldukça ferahlattı göz altlarımı.

Yine de tam bir değerlendirme yapabilmem için tam boyunu uzun bir süre kullanmam gerekiyor sanırım. Ama genel olarak beğendiğim bir göz kremi oldu.

5 yorum:

Marjo dedi ki...

Ay çok şeker duruyor bu minicik tüpte :)

Tuçe dedi ki...

Ben de aynı setten kullanıyorum ama bir haftada nasıl bitirdin kız? XD

Makyaj Cantam dedi ki...

bebek krem o :)

Makyaj Cantam dedi ki...

sadece göz kremi bitti :D

irem dedi ki...

ben de kullanıyorum bu serumu ve gerçekten çok memnunum;) biraz daha uzun kullansan morlukları falan da oldukça geçiriyor =) bende işe yarıyo en azından ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.