17.02.2010

Yves Rocher Fleur de Noel Hand Cream LE {El Kremi}

yves rocher el kremi fleur de noel yves rocher ürünleri kozmetikMakyajÇantam’da kullandığım kremlerden pek bahsetmediğimi, kremlerle ilgili sorular aldıkça fark ediyorum. Kremlere blogda pek yer vermiyor olmam, kullanmadığımdan değil, aksine çok fazla kullanıyor olmamdan kaynaklanıyor olabilir ;)

Bu açığı gidermek amacıyla, bu sezonun gözdesi olan el kremimden bahsetmeye karar verdim: Yves Rocher Fleur de Noel. Kendisi LE bir ürün ve bu kokunun başka ürünleri de onunla beraber piyasaya çıkmıştı.

Iyi bir el kremi istiyordum, Body Shop ürünüm bitmişti ben de soluğu Yves Rocher’de almıştım. Izmir Forum Bornova Yves Rocher mağazası satış danışmanları çok ilgili, uzun uzun sorularımı yanıtladılar, altı üstü bir el kremi alıyorum diye küçümsenmedim, güzel bir duygu :)

Ürünün öyle buram buram bir kokusu yok, bildiğiniz, rahatsız etmeyen yağlı krem kokusu. Bana kendimi iyi hissettiriyor.

Gelelim diğer özelliğine: eller! Ellerim bu kış soğuktan çok etkilendi. Sürekli dışarıda deri eldiven takmama ve krem kullanmama rağmen kurumalar oluştu, ben de korktum. Biliyorsunuz insan vücudunda estetiğin fayda etmediği ve insanın yaşını belli eden nacizane yerlerinden birisi eller! Ellerin bakımı aslında çok basit, iyi bir kremle bu dostlarımızı hoş tutabiliriz.

Yves Rocher el kremi daha ilk sürülüş sonrasında elleri yumuşatıyor ve kuruluk hissinden kurtarıyor. Üstelik bu yumuşaklık hissi diğer kremlerdeki gibi uçup gidenlerden değil, baya baya kalıcı olan bir his.

Yves Rocher Fleur de Noel el kremini aralıksız kullanıyorum bir aydır. Ellerimde kuruma problemi kalmadı. Body Shop el kremimden daha baskın çıktı diyebilirim {ki beni sürekli okuyanlar TBS fanı olduğumu bilir!}.

Uzun lafın kısası ben çok beğendim. Yves Rocher ürünlerinden, özellikle kremlerinden daha çok denemeyi düşünüyorum.

Bu krem LE, sanal mağazada bulamazsınız ama çevrenizdeki Yves Rocher mağazalarına bakabilirsiniz. Yves Rocher’in diğer ürünlerinin satıldığı online mağazası için de buradan buyrun!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Benim merak ettiğim ürünün yağlı,silikonumsu bir tabaka bırakıp bırakmadığı..Ben elde silikonumsu bir tabaka oluştuğunda kullanamıyorum o ürünü..

Birde cuma yurtdışına çıkacağım ve free shoptan clinique nin 3 adımlı bakım setini almayı düşünüyorum.Bunun haricinde yada bu ürünler yerine önerebileceğiniz ürünler var mı?Benim cildim karma,t bölgesinde yağlanma var..

Herşey için teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

canımcım nihayet yorumun geldi:))
bende hemen bir yves rocher mağazasına gideyim...
birde kaç kuruş oluyor bu kremm:)

admin dedi ki...

Adsız merhaba, şu an tekrar sürdüm öyle bir tabaka bırakmıyor direk yumuşatıyor bana öyle geldi. Istersen mağazada yine bir dene almadan.

Clinique 3 adım setini uzun süre kullandım ben, çok da memnundum, ama nemlendiricisi bana pek yaramadı, o yüzden başka markalara döndüm sonradan, siz başlangıç boylarından alın olmazsa, denemiş olursunuz. Eğer stand bulursanız Shiseido ürünlerine de bakabilirsiniz. Iyi yolculuklar :)

Nazlı, tam hatırlayamadım şimdi, ama 7 lira civarıydı galiba..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.