25.02.2010

Taze bittiler..

bitirdiğim kozmetik ürünler

Taze bitirdiğim kozmetiklerim bunlar. Zaten şu BIFACIL'den her ay bir tane bitiriyorum yetmiyor bana ühühü! Elimde L'Oreal'in göz makyaj temizleyicisi var, şimdi ona geçtim, hem elimdeki bitsin kurtulayım hem de şu ara masraf etmek istemiyorum pek o yüzden böyle işte.

Seaweed yüz temizleme jelimin yerine de Yves Rocher aldım şimdilik. O bitince tekrar neye geçeceğimi düşüneceğim henüz karar veremedim :)

8 yorum:

Sim dedi ki...

ben de bitirdim Bi-Facil. İndirim kovalıyorum şu an..

admin dedi ki...

en uygun cosme-de de oluyordu, ben hep ordan alıyorum genelde sim.

bir demet feslegen dedi ki...

sayende ben de bi facil ci olucam sanırım :)

eb dedi ki...

Benim Bi Facil'de bitti :(

sim gibi indirimi bekliyorum kim önce yakalarsa diğerlerine haber versin olur mu (:

Esra E. dedi ki...

Irazcım bende ilk defa aldım bi-facil 30dolardan aldım ama haftasonu Özdilek'te sordum 200ml 6.7 oz luk şişe peşin fiyat 57 liraydı cazip geldi bana fırsatın olursa oradan bakabilirsin. Bir özel sorum daha var ÜDS için EFN yayınlarını nerede bulabilirm kitapçılara sordum ama bulamadım deneme çözmek için istiyorum

admin dedi ki...

@eda @eb cosme-de ye bir bakın ben oradan en son aldıgımda 30 liraya gelmişti bana, indirimdeydi, belki hala öyledir.

esraca, 57 lira tr fiyatlarında normal, tr de daha ucuzu olmuyor maalesef nette bazı sitelerde 90 liraya bile satıyolar tr de yuh yani!


Hayatım ÜDS için ben EFN yayınlarını hiç kullanmadım. Benim de ÜDS ye gidecek öğrencim var ona deliler gibi ELS in deneme sınavlarını ve yaprak testlerini çözdürüyorum çok yararlılar tavsiye ederim, nette var forumlarda els sayıları..

Simge dedi ki...

Iraz Merhaba,
Sen son günlerde Yves Rocher ürünlerini tanıtıyorsun yaa benim bu markayla ilk tanışmam göz makyaj temizleyicisi sayesinde olmuştur.Bir arkadaşımın tavsiyesiydi. Ben gerçekten çok sevdim senin de bi-facial'in bitmiş yaa belki denemek istersin diye öneride bulunayım dedim:)
Sevgiler,
Simge

admin dedi ki...

teşekkürler simgecim aklımda olsun bir daha gittiğimde deneyebilirim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.