22.02.2010

Yves Rocher Parfum ve Vucut Losyonu Yorumlari

Şu yazımla başlayan Yves Rocher sevdam halen devam ediyor. Bende şöyle bir huy var, dönem dönem bazı markalara takıyorum kafayı ve elimde başka marka sevdiğim ürünler olmasına rağmen, o markaya sadakat besliyorum ve onun ürünlerinden kullanıyorum. Bu hevesim genelde markanın tüm kozmetik/ciltbakımı line’larından birkaç ürün denedikten sonra sönüyor ve başka bir markaya kayıyorum. Bu devinim bu şekilde devam ediyor.

Son dönemlerde takıp, her çarşıya çıktığımda gezdiğim ve web sitesini her gün tıkladığım markalardan biri ise Yves Rocher. Aslında Forum Bornova’da Yves Rocher TBS ile neredeyse yan yana olmasına rağmen, el kremi almak için girene dek bu kadar süredir o markanın ürünlerini denemek hiç aklıma gelmemişti. Bu ne demek oluyor, bu aralar Yves Rocher yorumlarımı bol bol göreceksiniz demek.

Ben meyve kokularını çok severim.. Mandalina, çilek, aklınıza ne gelirse. Geçen Yves Rocher ziyaretimde bu şeftali kokuları gözüme takılmıştı, kokusu çok çok çok başarılı. Mis gibi taze şeftali, ne eksiği ne de fazlası var. Ben de denemek için enn minik boylarından aldım. Resimde gördüğünüz EDT parfüm ve vücut losyonu ufacıklar.

yves rocher kullananlar yves rocher kozmetik parfüm

Minik Şeftali Vücut losyonu 50 mL fiyatı 5.50
Minik Şeftali EDT Parfüm 20 mL fiyatı 14.80

Fakat ben bunları %40 promosyon indirimiyle aldım, yani gördüğünüz fiyatın çook altına!! Süper değil mi!

Vücut losyonu çok başarılı, hem güzel nemlendiriyor, hem böyle yapış yapış değil {TBS losyonlar bazen yapış yapış olabiliyor} hem de mis gibi kokuyor ve kokuları kalıcı.

Parfüm ise EDT* olduğu için EDP** ler kadar kalıcı değil ancak çok fresh bir kokusu var, ofiste sıkıldıkça doğa hissi almak için birebir. Bitirene kadar kullanıp, yine ufak boy diğer meyve serilerinden almayı düşünüyorum.

Bir de Yves Rocher banyo köpüklerinde gözüm kaldı. Ha köpük banyosu kim ben kim, zaten bizim evimizde küvet bile yok, bildiğin duşakabinli duş işte. Ama o minik minik topları sırf dekor amaçla alıp cam kavanozlara doldurmayı düşünmüyor değilim ;)

Yves Rocher bahsettiğim ürünlerin serisi “Plaisirs NatureŞu adrese tıklayıp bu seriyi seçerek ürünleri görebilirsiniz.


* kalıcılığı daha az olan parfümler
** kalıcılığı daha fazla olan parfümler


Son not: Hay allah beğendim damgasını basmayı unutmuşum, haha üşendim şimdi fotoyu tekrar editlemeye, artık bi dahaki sefere ;)

4 yorum:

Aphraell dedi ki...

100 ml olanları 29 liraymış sanırım hepsini tek tek deneyip en beğendiğimden kocaman bi tane alıcam! Parfüm postları bana hiç iyi gelmiyo :))

Unknown dedi ki...

ben şu yves rochera bir türlü ısanamadım
halbuki hiçbir ürününüde kullanmadım hiç ama olur ya çekici gelmez adama
ama sayende girecem bi yves rocher mağazasına
herzaman oldugu gibi çeldin yıne aklımı :))

Tuçe Köngül dedi ki...

Heheheh ben sana demiştiiimm!!! Body shop hastasıydım eskiden ama Yves Rocher yıktı geçti kendisini koku konusunda... Losyonlar ve edt'ler kadar duş jelleri de inanılmaz başarılı...

yıldız dedi ki...

ablamlar kullanıyor bu markayı uygun ve güzel buluyorlar ürünlerini .
alakasız ama ırazım eyüp sabri tuncel de bi kampanya var bi bak deyim sana:)
kozmisim den al haberi :D
öpüldün
yıldız

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.