17.02.2010

ItsBeauty Kozmetik Organizer {Rujluklar}

Polsera twitlemiş, kozmetik organiser’ların gelmiş mi diye sormuş, o sorar da ben uzun uzun yazmazmıyım :) Renkleri şeffaf beyaz, markafoni’de gösterildiği gibi pembe değil, iyi ki! Sevgili okurlar, bu arada lütfen Polsera’ya baskı yapın, onu daha çok buralarda görmek istiyoruz ;)

Kozmetik/makyaj forumlarına takılmadığımı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz sevgili okurlar. Forumları takip ediyorum ancak neredeyse hiç yazmıyorum zira ciddi bir time management sorunum var. 8-6 çalışan birisiyim, güne sabah 6’da kalkarak başlıyorum. Akşam 19:30’dan itibaren evde özel ders veriyorum, Cumartesi günleri kendim dersaneye gidiyorum, akşamları ve Pazarları yine evde özel ders veriyorum. Tüm bu temponun içinde evimin işlerini yapıyor ve bloglarıma yetişmeye çalışıyorum ;) Haliyle forumları ancak okumaya vaktim oluyor kehkeh!

 itsbeauty kozmetik organizer makyaj malzemelerini duzenleme ve saklama

Uzun lafın kısası, itsbeauty rujlukların methi bir süredir gözüme takılıyordu. Forumda da çok konuşuldu, merak ediyordum. Ilk Markafoni satışı olduğunda pahalı geldi almadım, Just-Makeup’ın muhteşem rujluk fikrini uygularım diye düşündüm. Ikinci kez Markafoni’de Itsbeauty kampanyası olduğunda bu sefer fiyatlar daha uygundu, ruj kutularım da aynı boyda olmayınca aldım geçtim. Bu şeylerin satışı maalesef kişi başına 2 adetti, ben de sadece 2 tane alabildim. Her biri 18 ruj almak için tasarlanmış. Bana az geldi haliyle 2 tane, ancak çok kullandıklarımı depolayabildim :)

itsbeauty kozmetik organizer makyaj malzemelerini duzenleme ve saklama

 itsbeauty kozmetik organizer makyaj malzemelerini duzenleme ve saklama


Artıları

- Rujları bir arada tutmak ve görmek için çok güzel ve kullanışlı.
- Aldığım fiyat çok uygun.
- Malzemesi kaliteli, öyle 2 günde yamulacak cinsten bir malzeme değil!
- Şeffaf olması ürünün havasını arttırıyor.

Eksileri

- Derinliği azıcık daha fazla olsaydı gloss’ları da alabilirdi ancak bu ürün sadece lipstick’ler için tasarlanmış, benim gibi gloss koymaya kalkarsanız yamuluyorlar :)
- Ben rujları ters koyup isimlerini görmeyi planlıyordum ancak rujların tepeleri çoğu markada yuvarlak olunca renk adını göremeyecek şekilde dizmek zorunda kaldım. Hoş bu ürünle ilgili değil, bendeki rujlarla alakalı bir durum.

Kimlere uygun olur?

Bana göre az rujunuz varsa, ve siz de benim gibi düzen manyağıysanız, indirimde görürseniz kaçırmayın. Hem rujlarınızı bir arada tutabilirsiniz, hem kullandıklarınız gözünüzün önünde olacağından arama derdiniz olmaz, hem de şık olurlar.

8 yorum:

Hesionka dedi ki...

ben de 2 rujluk bir de başka bir model aldım.

henüz dizemedim ama denemek için bir kaç tanesini koyup baktım da derinlik konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz. kesinlikle daha derin olmalıymış...

ama yine de çok şık display'ler ben aldığıma memnun oldum.

Unknown dedi ki...

Güzel bir noktaya değinmişsin, kesinlikle elinde benim gibi çok fazla ruju olanlara göre değil bu. Bende de var bunlardan fakat kullanamıyorum :/ Çünkü ters bir şekilde durmuyorlar {Özellikle MAC rujlar} E ters durmadıkları için de isimlerini göremiyorum. Göremeyince de benim için bir anlamı kalmıyor. Her Allahın günü tek tek herbirini açıp rengine bakacak halim yok. Veya tek tek ters çevirip bakacak halim de yok.

Ay amma konuştum :P

Sevgili itsbeauty lütfen benim gibi koleksiyoncular için de bir çözüm yolu bulsun, bekliyoruz!

Öperim seni! Ev telaşından bıraktın bizleri valla :/ Ben buranın hergün update edilmesine çok alışmışım, eski hızına kavuş lütfeeen!

Bak hala konuşuyorum :P

xxx

chunlibeauty dedi ki...

güle güle kullan :) cok güzel dizmi$sin :) bu arada markafonideki arka fon herkesi yanıltmı$.. Herkes pembe gelecegini düşünmüş :)
Justmakeup yazdıklarını itsbeauty adminine ileticem belki birseyler yaparlar :)

admin dedi ki...

Hesi'cim gerçekten şıklar ama derinlik meselesini ben de daha çok hayal etmiştim. Azucuk daha derin olaydı negzel düz durcaktı gloss'larım :P

JM'cim aynen öyle! Ben IKEA plastik kutulara ters diziyordum bunları o şekilde seçebiliyordum, dün yerleştirince biraz sukut-u hayale uğramadım değil! O yüzden en çok kullandığım tipinden belli olanları dizdim.

Sana şey lazım yahu, ben IKEA dan bir tv ünitesi aldım, alt çekmecelerinin içinde böyle bölme yapan aparatlar çıktı içinde, tam makyaj malzemesi dizmelik.. aynısının şifonyer versiyonunu bulsam kaçırmıcam :)

kızıııım bu kadar yazı yazdıgım yine iyi, iki haftadır tersim döndü taşınmaktan, bi de akşam örenciler geliyo, hocam sınava az kaldı dersi iptal edemeyiz diyen bir guruh düşün, kolilerin arasında ders veriyorum.. işallah 1-2 haftaya normal tempoya dönerim :P :) öpüldün!

Eledhwen dedi ki...

Burada okuyunca ben de hemen girdim Markafoni'den aldım. Derinliğinin az olması dışında beklediğimden iyi çıktı. Hatta annem gördü, neden bana almadın, bi dahakine bana da al diye uyarıda bulundu :)

Unknown dedi ki...

Güsel günlerde kullan ..bende alıcaktım ama dediğin gibi fazla ruj için uygun olmadığından bulaşmadım..sağolsun chunli uyardı beni :)

inşallah kafama göre bi organizer bulurum ..

Polsera dedi ki...

Bende fırçalıklarla rujluk&ojeliği hazırlayayım bu akşam.

@Justmakeupçım ben rujlar için bir parça banta ruju sürüp kapağına yapıştırıyorum daha rahat oluyor sakıncası var mıdır bilmiyorum ama

bir demet feslegen dedi ki...

aynen katılıyorum azıcık daha derin olsaymış Irazım..
senin o yan yatırışına da bittim bu arada ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.