18.02.2010

Hardy Candy Blush Crush Baked Blush {Bombshell & Honeymoon}

Bu güzellikler sevgili Hersheyler’den, çook teşekkürler! Daha paketi açar açmaz ambalajlarını görünce içimi bir mutluluk kapladı diyebilirim, ambalaj tasarımı çok güzel yapılmış ürünlerin.

Hardy Candy ürünleri sağda solda okuyup, TR`de satılmadığı için es geçip duruyordum, kısmet bugüneymiş. Bu allıklar, Hardy Candy’nin Walmart için hazırladığı makeup line’ından. MAC MSF’lere çok benziyorlar ancak maalesef renk seçenekleri çok az MAC`e göre. Yamulmuyorsam 4-5 rengi ancak var allıkların ancak gramajı epey fazla, tanes, 8 gr!

 hardy candy cosmetics hardy candy ürünleri allık makyaj

Hardy Candy ürünleri “not tested on animals” yani hayvanlar üzerinde denenmeyen kısmen doğa dostu ürünler. Allık içerikleri de mineral. Yani son derece kullanılası ürünler. Tek dezavantajlı MADE IN CHINA olmaları ama USA da 7$`a satıldıklarını düşünürsek başka bir şekilde mümkün olmaz sanıyorum. Eh ELF ürünleri de MADE IN CHINA zaten, bayıla bayıla kullanılıyor!

Bir forumda okuduğuma göre bu allıklar 8 saat fırınlanıyormuş, o yüzden sanırım yakından bakıldığında her rengin içinde farklı renkler görülüyor, çok hoş, seviyorum bu tarz ürünleri!

Renklere gelince, bendekiler Honeymoon ve Bombshell. Bombshell zaten serideki en koyu renk.. Honeymoon’a kayısıya dönük bir bebek pembesi diyebilirim, aşağıda swatch’larda gördüğünüz gibi. İçinde belli belirsiz eflatun damarcıklar var ürünün.

 hardy candy cosmetics hardy candy ürünleri allık makyaj


Bombshell kabında bronzer olarak görünüyor, o üründe de pembe damarcıklar var.. Sürüldüğünde pembe bronzumsu bir havası oluyor.

Genel olarak renkler açık fakat çok kullanışlı. Kabuki fırçayla sürmek gerek elbette verim almak için.

hardy candy cosmetics hardy candy ürünleri allık makyaj



Ben çok beğendim. Ürünlere ulaşma imkanım olsa bütün seriyi alırım :) Bu beğenimimi de ürüne Makyaj Çantam damgası basarak onayladım ;) Bundan sonra beğendiğim ürünleri damgalamayı düşünüyorum, hoşunuza gitti mi? ;)

Hersheyler’e de tekrar teşekkür ediyorum öpüldün fıstık!

15 yorum:

Shopp-ing-bag dedi ki...

etiket fikri harika.. beğenmedi de yap ama :))

admin dedi ki...

Beğenmene sevindim mydeep, benim de hoşuma gitti durup durup fotolara basıyorum fotoşopta :))))

begenmedi de yaptım, reject yazıcam üstüne, beğenmediklerime koycam :)

Esra E. dedi ki...

ırazcım ben senden fikir almak istiyorum bir konuda özel ders verdiğini yazdıgın için soracaktım canım çok yogun calısıyorsun biliyorum ama üds puanımı 90a çekmek için hazırlanıyorum 65di geçen sene aldgm puan bana taktik ve kaynak önerisinde bulunabilir misin canım 2 ders almayı düşünüyorum aslında pratkli kazanmak bazı anlamakta güçlük çektiğim kalıpları sormak tamamen öğrenmek için.Ücreti ne kadar canım sınava yakın haftalarda 2 ders almayı planlıyorum

admin dedi ki...

esracım,
şu an çözdüğün deneme sınavlarında kaç yapıyorsun? konu eksiğin var mı? soru tekniklerini biliyor musun? üds hangi bilimden gireceksin sınava? Vocabulary durumun nasıl?

Sakın yanlış anlama benden ders al diye demiyorum, zaten benim pek boş saatim yok, ama eksiğin fazlaysa 2 ders yeterli değil. Şöyle diyeyim ben KPDS, ÜDS hazırladığım öğrencilerle çalışmaya ekim ayında başladım. Şu an bu öğrenciler 100 soruda 90-91 nete kadar yükseldiler. Sınava kadar da daha yüksek hedefliyoruz.
Zaten bu tip sınavlarda çok çok iyi değilsen, 95 üstü görmek zordur biraz. Bunun bilgi eksikliğinden hariç olarak bir de soru teknikleri tarafı var, yani bilginin efektif kullanılması. Soru tekniklerini ve sorulara yaklaşacağın metodları, bunun yanısıra da ÖSYM nin tuzaklarını öğrenmen lazım. Bazı sorular bilerek yanlış yapılsın diye soruluyor.

Sana özel olarak şu kaynaktan çalış diyemem çünkü ben tek kaynak takip etmiyorum. ELS dergilerinden edinip onun deneme sınavlarını ve reading alıştırmalarını yapabilirsin piyasadaki en verimli yabancı dil sınav kaynağı o bence, ben ağırlıklı olarak oradan çalıştırıyorum. Bunun dışında Oxford Word Skills INTERMEDIATE (turuncu) kitabındaki bütün kelimeleri yiyip yutman gerek. Ayrıca transformation exercise'ları yapmalısın sürekli.

Dersleri benden al diye demiyorum ama eğer şu dönemde 100 soru üzerinden en az 80 göremiyorsan bence şimdiden ders almaya veya dersaneye gitmeye başla, yani eğer süreç kesinse ve önümüzdeki sınavda kesin 90 hedefliyorsan.

Böyle işte, umarım yardımcı olabilmişimdir. Iyi çalışmalar..

defev dedi ki...

Güle güle kullan Irazcım. Bunlar benim de ilgimi çekiyor, biri bronzer biri aydınlatıcı gibi sanki. Ama göremedim internet sitelerinde bu ürünü. ebay da filan peşine düşmek lazım.

Aslı dedi ki...

Honeymoon çok güzel! Baskı da hoş olmuş:)

Esra E. dedi ki...

ırazcım sağol bilgiler için çalışmamda yol gösterici oldu 2 dersi kafama cok takılan kalıpları tam anlamıyla öğrenmek için istemiştim 80 bana yetiyor ama daha fazlası neden olmasın diyorum teknik bilmiyorum sınava dair english office 'i biliyorsundur oranın kaynaklarını kullanıyorum kurs sürecinde anlattıkları. söylediğin dergileri de edineceğim canım cok sağol gerçekten cok faydalı oldu bu bilgiler benim için fen bilimlerinden gireceğim sınava elimdeki kaynakları sana da ulaştırabilirim 2 tane e-book mevcut pdf formatlı.

admin dedi ki...

defev, walmarta özel yapılmış diye biliyorum ben, ancak ebay'e düşebilir.

Aslı, teşekkürler :)

Esraca, bol şans canım, takıldığın birşeyler olursa bana her zaman mail atabilirsin.

Unknown dedi ki...

konuyla cok alakasız ama şu reklamları dönen garnierin gözaltı kapatıcısıyla ilgili ne düşünüyorsun ıraz işe yararmı sence?

Polsera dedi ki...

@Moda(e)rator;
ben o ürünü aldım fakat benim öyle pek aslında şiş göz sorunumda yok bir ara hazırlayacağım ben onun yazısını. Sabah şiş gözlerle kalkıp swatch almam lazım. 2-3 günü bulur sanırım. Memnun kaldın mı dersen işte o konuda da tam emin olamıyorum. Swatchladıktan sonra sanırım senin karar vermen daha doğru olur.

hersheyler dedi ki...

güle güle kullan canım
çok sevindim beğenmene etikette süper ^_^ beğenmediğine de koy ama farklı bir şekilde yap karışmasın
bende kendime honeymoon almayı düşünüyorum ^_^

defev dedi ki...

Ben de bugün gelen NYX paletlerin resimlerini çekebilirsem yollayım sana Irazcım. belki merak eden vardır (supermodel ve for your eyes colour brown). Bazı renkleri beğendim bazıları çok toz toz:-(

bir demet feslegen dedi ki...

Makyaj kraliçem, blogda bir sobe var kabul edersen :)
http://birdemetfeslegen.blogspot.com/2010/02/cantamn-icindekiler-sobesi.html
Beğenmemek mümkün mü etiketlemeyi, ama beğenmediklerini de belirt diğer yorumda yazan arkadaşa katılıyorum..
Bak şimdi, eflatun damar var dedin, tam damardan oldu mor hastalarına :)

admin dedi ki...

hersheyler, saol canım :D honeymoon açık renk ama baya söyliyim, hatta bronzlaşınca direk highlighter yapabilirim! albatross'u andırmıyor değil.

defev, yolla yolla yolla ben senin fotolarını çok seviyorum :D

eda'cım haha süper mim'miş vakit bulup çekicem, öpüyorum ;)

Unknown dedi ki...

bekliyorum yazıyı merakla

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.