1.02.2010

Tchibo Makyaj Çantası

makyaj çantası modelleri makyaj çantaları

8 Şubat'a tchibo.com.tr adresinde satışa çıkacak Tchibo makyaj çantası, iki parçalık bir set olması ve denizci temasıyla gözümde yer buldu. Tchibo Forum Bornova mağazasına eğer gelirse, kendilerinden edinmeyi düşünüyorum.

Bu tarz ikili setler, seyahatlerde çok pratik oluyor, sevdim.

4 yorum:

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Irazcım, ben de bu makyaj setlerini filan çantası için alıyorum valla. Birine ilaçlar, birine iğne iplik gibi lüzumlular, birine makyaj malzemeleri vs koyuyorum. Bavul çok derli toplu oluyor.

Bu set de çok güzelmiş...

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım bu temayı ve çantaları görmemişim ama bir ara duvara asılabilen bir makyaj çantası vardı anında tükendi. Bunlar da çok güzelmiş, sizin oraya gelmezse haberim olsun, burdan bakarım ben sana.
Bu arada mail attım sana, tez zamanda göresin inş. :)
sevgiler kocaman..

admin dedi ki...

kahvegibi, ben de böyle çantaların her boyuna tapıyorum diyebilirim. Hele GWP çantalara şu alışverişle beraber hediye edilenlere, uh favorilerim :D

Eda'cım saol canım benim gelmezse haber ederim.Hmm mail mi attın bakayım şimdi öpüyorum

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

@Eda,

O duvara asılan makyaj çantalarından Ikeada da var. Ben daha önce almıştım. Çok işe yarıyor. Özellikle otelde kalırken, asıyorsun bir yere, diş fırçası pamuk ne varsa topluyor. Tchibodaki bitti diye üzülmene gerek yok :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.