6.01.2009

Body Shop Işıltılı Puf Allık / Sparkle & Shimmer Powder Puff

Daha evvel bu yazımda ve bu yazımda Body Shop’un yeni kış koleksiyonundan bahsetmiştim. “Sparkle” temalı bu seriden şimdiye kadar beşli far paleti, ışıltı veren simli far ve ışıltılı likit eye-liner almıştım.

Fakat aklım hep bunda kalmıştı, o sıradaki bütçemi aşmak istemediğim için almayı ertelemiştim. Neticede, yılbaşı için aileme birkaç hediye alırken, Body Shop’taki 3 Al 2 Öde kampanyasından yararlanarak sonunda bu ürüne sahip oldum. Normalde satış fiyatı 44.90 liraymış, ben iki ürün aldığım için bu ürüne ödeme yapmadım.

[Bu arada kampanyadan yararlanmak isteyenler için not, üç ürün aldığınızda en ucuz fiyatlı olan hediye ediliyor, bu yüzden eğer temel/büyük ihtiyaçlarınız varsa onlarla beraber kullanın bu kampanyayı – eğer hala bitmediyse tabi.]

Bu şirin topağın adı Body Shop Sparkle & Shimmer Powder Puff. Body Shop kış, “Sparkle” koleksiyonundan kendisi.

İlginç bir ürün. Alt taraftaki haznesinde toz şeklinde duruyor içindeki malzeme. Üzerindeki kendi pufunu yüzünüze tutup, alt tarafından pat pat diye tıkladığınızda pufuna boyalardan geliyor ve sürdüğünüz bölgeye yayılıyorlar.

Ben ışıltıyı çok sevdiğim için bu ürünü allık olarak kullanmaya karar verdim ama esasen çok amaçlı bir ürün gibi görünüyor, dilerseniz vücut ışıltısı olarak bile kullanabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz rengin adı “sunset peach”. Çok hafif bir şeftali rengi eşliğinde pırıltılar yayıyor. Kolumda çektiğim resmi ekledim, rengi net gözükmedi ama içerisindeki ışıltılar flaş beraberinde parladı.

Bu sezon favori rengim şeftali tonları, bu yüzden bu ürüne bayıldım diyebilirim. Tek eksisi, 44.90’lık fiyatı ama onun da yakınlarda indirime gireceğini düşünüyorum zira bu ürün kış sezonuna ait. Bütün diğer makyaj devlerinin bahar ürünlerini duyurmaya başladığını göz önüne alırsak, Body Shop yakında kış ürünlerini indirime sokar diye ümit ediyorum. Daha bahar koleksiyonu çıkacak ne olsa!

Body Shop UK’de indirim haberleri duyrulmaya başlamış [zaten orada çok ucuzzz!], bakalım Türkiye’de ne zaman başlayacak indirimler!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

http://www.brigettesboutique.com/

bu siteyi dun bir arkadasim tavsiye etti-fiyatlari gorunce aglamak istedim-daha gecen hafta aldigim bir cok urun burada yari fiyatina :( Turkiye'ye de gonderimleri var.

admin dedi ki...

o siteyi "yurtdışından alışveriş rehberi"nde okumuştum.

ben de lancome rimel aldım oradan hem de tam 14$'a.

Tr satış fiyatı 59 ytl olan bir rimel düşünebiliyor musun!

Internetten alışveriş, doğru yapıldığında çok kârlı olabiliyor bazen :)

cetubi dedi ki...

the body shop'ta bazı ürünler ve sparkle temasının bütün ürünleri %50 indirimde... :D

admin dedi ki...

@tubi, inanmıyorum başlamış mı %50 indirim, en yakın zamanda gidiyorum o zamannn :) beşli farlardan alıcam Sparkle pembe renkli olandan :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.