7.01.2009

2008'e Ait Favori Makyaj & Kozmetik Ürünlerim

Bütün dünya 2008'i gözden geçirip, yaşananları konuşuyor. Kimisi mutsuzluklarını anlatıyor, kimisi başardıklarını.

Blog dünyasında da herkes 2008 ve 2009'dan bahsederken aklıma geldi -- ne de olsa bu blog bir makyaj blogu dedim ve ben de 2008'e benim için damgasını vuran makyaj malzemelerinden bahsetmeye karar verdim.

Kullandığım, memnun kaldığım onlarca ürün var. Burada yer verdiklerim, 2008'de en çok kullandıklarım olacak.

Kızlar, işte karşınızda Makyaj Çantam'ın 2008 Favori Ürünleri:

Bakım Serisi

Çok seyahat eden biri olduğum için kullandığım ürünleri ufak boylarda almaya veya deneme boylarını saklayıp sonradan doldurmaya gayret ediyorum. Resimdeki Clinique sabun ve Body Shop nemlendirici, deneme boylarına doldurulan ürünler.

ELF temizleme pad'leri çok kullanışlı seyahatler ve ofis günleri için. Bu yüzden çantamdan hiç eksik etmedim sene boyunca.

Keyif Serisi

Oldum olası parfüm tercihim Issey Miyake'den yanadır. Ancak bu sene, ilk kez klasik Issey Miyake'den şaştım ve "Issey Miyake Le Feu D'Issey Light" parfümünü denedim. Kesinlikle aşık oldum diyebilirim. Bu sene, onu sürmediğim hiçbir gün geçmedi!

ELF ojeleri ilk kez bu sene denedim! Arkadaşım her renginden yolladı ve ELF'ten başka oje kullanmamaya karar verdim! Neden mi, bu ojeler kesinlikle çıkmıyor -- çok dayanıklılar! Koyu kırmızı oje, elim sürekli suda, mutfak işlerinde, klavyede olmasına rağmen 3-4 gün boyunca çıkmıyor elimden. Tüm sene boyunca, tırnaklarımı kısa keserek trende uyup kullandım. Resimdeki "Dark Red" rengi.

The Body Shop Hi Shine gloss, bir klasik olarak bu sene de favorilerim arasında. Kendisi dudakları dolgun gösteren enfes bir gloss.

Temel Ürünler

Lancome'un altın ışıltılı rimeli, 2008'de kullandığım tek rimel oldu: Virtuose Golden Black Carat! Kirpiklerde altın ışıltısından vazgeçemedim bu sene!

Stila'nun kompakt pudrası ve Body Shop'un likit eye-liner'ı her gün kullandığım ürünler oldular. Stila'nın kompakt pudrası cildimde hiç parlama yapmadı ve Body Shop'un eye-liner'ının fırçası düzgünlüğü ve endamıyla favorim oldu :)

Gizli Yardımcılar

ELF, 2008'de de gözde ve ucuz yardımcım olmaya devam etti. ELF'in kaş ve fondöten fırçalarını her gün kullandım diyebilirim! Kaşlarım uzun olduğu için çok güzel şekle sokabiliyorum.

Fondöten fırçası ile de stick fondöten veya kapatıcıları çok güzel bir şekilde iz bırakmadan uygulayabiliyorum.

Üstelik bu fırçaların fiyatları sadece 1$ !

İşte 2008'in bence en güzel makyaj ürünleri bunlar!

Ya sizin 2008 favorileriniz neler?

5 yorum:

nihal dedi ki...

mahsus yapıyorsun biliyorum, elfleri gözüme gözüme dooru.. çok ayıp :P

admin dedi ki...

N'cim valla bilerek yapmıyorum ne yapayım bayılıyorum ELF'e :)

Bu arada ben dayanamayıp elf.co.uk'den birşeyler sipariş ettim geçen hafta. Eğer elime geçerse sağ salim, ekleyeceğim buraya da :)

admin dedi ki...

pardon eyeslipsface.co.uk olacaktı :)

Adsız dedi ki...

Body Shop'ın siyah eyelinerından bitirmiştim ben de, gerçekten fırçası çok iyi dediğin gibi, sürümü inanılmaz kolaylaştırıyor.

admin dedi ki...

@ddd, evet bu yuzden bayılıyorum body shop eye-liner'lara :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.