13.01.2009

Golden Globe 2009 Güzelleri Kırmızı Halı'da!

Ünlüler Golden Globe (Altın Küre) Ödülleri 2009'da kırmızı halıda sanki ödüller için değil de şıklıkları ve makyajlarıyla birbirleriyle yarıştı!

Ünlülerin makyajları, saçları ve kıyafetleri yüzlerce blogda çoktan tartışılmaya başlandı bile. İşte Golden Globe kırmızı halıdan benim favorilerim:

Kate Winslet - Eva Longoria - Jennifer Lopez

Kate Winslet'in siyah elbisesine ve makyajına bayıldım! Saçının önüne biçimsiz düşen perçemini pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

Eva Longoria, Desperate Housewives'da tanıdığımız Eva gibi çıkmamış! Bu saç ve makyaj onu yaşlı göstermiş bence. Elbisesinin rengi çok güzel ama modeli berbat! Eva'cım seni çok severim bilirsin ama n'palım gerçekler bunlar!

Jennifer Lopez doğumdan vücudunun etkilenmediğini göstermek istiyor olsa gerek ama elbisesinin (elbise mi gerçekten bu?) parça pinçik halini hiç beğenmedim. Rengine ve kumaşına yazık olmuş. Saç modeli ve ışıltılı makyajıyla gönlümü aldı neyse ki!

Rene Zellweger - Anne Hathaway - Sandra Bullock

Rene Zellweger bu saç modeli ve elbisesiyle Seda Sayan'a benzemiş. Bu kadar güzel bir kadına bu elbiseyle yazık olmuş bence! Beğenmedim. Sıfır. Git Renee istemiyom seni!

Anne Hathaway'in elbisesi prenses elbisesi gibi, çok güzel. Elbisesini ve saç modelini beğendim ama gerçekten çok zayıf kendisi, iskelet gibi görünüyor!

Sandra Bullock ise sade makyajı, güzel saç modeli ve nefis küpeleriyle kesinlikle beğenimi kaptı! Kendisinin sade tarzını pek beğendim itiraf ediyorum!


Angelina Jolie - Tina Fey - Drew Barrymore

Angelina Jolie sadeliğe kendini fena kaptırdı. Saç modelini ve makyajını beğenemedim. Yaşlı ve olgun göstermiş onu. Belki de anne modeli vermek istemiştir kendisine.

Tine Fey her zamanki utangaç duruşuyla, ve derin olmasına rağmen bu kadar iddiasız gözüken göğüs dekoltesiyle pek güzel gözüküyor!

Ve gecenin rüya kızı, Drew Barrymore! Elbisesine ve çıtır kız görünümüne ba-yıl-dım!

Ashton Kutcher & Demi Moore / Jennifer Carpenter & Michael C. Hall

İşte karşınızda, Golden Globa 2009 Kırmızı Halı'nın favori çift fotoğrafları! Moore, genç kızların hayran olduğu Kutcher ile çok mutlu ve genç görünüyor!

Dexter dizisinden bildiğimiz bu "abi-kardeş" de bence kırmızı halının favorilerinden. Dexter'ı izleyenler bilirler, Jennifer Carpenter dizide erkeksi bir hatunu oynar ama baksanıza burada ne kadar zarif gözüküyor!
Dexter'ın da siyah-beyaz seçimine ve slim kravatına bayıldım. Düğünümüzde eşim de böyle bir kravat takmıştı!

Gecenin Prensesi Drew Barrymore

İşte Makyaj Çantam'ın Altın Küre favorisi: Drew! Kül mavi elbisesinin içinde prenses gibi gözüküyor!Havalı saçına ve çıtır makyajına bayıldım Drew!

Sizin kırmızı halı favoriniz kimler??

Image credits: GoldenGlobes.org

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle A.Jolie;) Neden sevmiyorlar bu kadını anlamıyorum, törene ben de göz attım, tonla kadının arasından yine gözüme tek çarpan Jolie oldu. Zevk işte;) He bir de tabiki Dexter çarptı gözüme, yirim onu ben.

admin dedi ki...

@derya, ben de normalde angelina jolie'ya bayılıyorum. bana güzel kadın kimdir diye sorsalar direk onu gösteririm o derece :)

fakat bu törendeki makyajı ve saçı nedense hoşuma gitmedi, ama elbisesine laf yok! :)

dexter enfes zaten :) ben en çok Jennifer Carpenter'ı (dexter'in hatun kardeşi) beğendim, normalde çok erkeksi ya bu törenlerde pek zarif durmuş :)

gamze dedi ki...

bence en güzeli her zamanki gibi kate winslet canım benim ya

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.