Yağmur botlarının bu sene çok moda olduğunu gerek moda dergilerinde gerek moda bloglarında bol bol gördük, okuduk. Ben canlı canlı hiç görmemiştim yağmur botu ama Kurban Bayramı'nda Beyoğlu'nda gezerken rastladım bu şirin şeylere.
Kendileri Beyoğlu FLO'nun vitrininde duruyordu. Hemen daldım baktım ama numarası kalmadığından alamadım, fotoğrafını çekmekle yetindim. 64 YTL idi o zaman ama bence şimdi kesin indirime girmiştir.
Biliyorum bu yazı biraz konu dışı oldu ama o kadar şirinler ki koymadan edemedim buraya. Düşünsenize, makyajda Hello Kitty, ayakta Betty Boop botlar! Oh var mı bizden tarz? :)




Yeni MAC, MAC ürünleri..
Benefit ürünleri ve dahası..
INGLOT makyaj fırçaları ve dahası..
L'Oreal Paris kozmetik ve makyaj ürünleri..
Max Factor makyaj malzemeleri..
Body Shop Cilt Bakımı ve Makyaj ürünleri..
Stila kozmetik, farlar, rujlar ve pudralar..
Chanel yeni koleksiyonları..
Makyaj Cantam is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License, based on a work at http://www.makyajcantam.org/.

2 yorum var!:
Bu yağmur botlarına bayıldımm çok şirinler kış bitmeden mutlaka almalıyım :)
Lal, ben de çok beğendim ama numarası kalmamıştı baktığımda :((