15.01.2009

ELF Koyu Kırmızı Oje / Nail Polish Dark Red

Oldum olası ojelere meraklıyımdır, itiraf ediyorum çocukluğumdan beri! :)

Ama kırmızı ojenin yeri bende ayrıdır. Nasıl kırmızı ruj kimileri için özelse, kırmızı ojeler de benim için öyledir.

Neredeyse her kıyafetle rahatça kullanılmasından mıdır bilmem ama bu kırmızı oje merakı bana onlarca oje aldırdı. Gördüğüm her markanın kırmızı ojesini aldım neredeyse şimdiye kadar.

Narçiçeği kırmızısı, parlak kırmızı, kan kırmızısı, koyu kırmızı, açık kırmızı, turuncuya bakan kırmızı, simli kırmızı, bordo kırmızı... Bunların arasında yakın zamana kadar favorim, Nivea'nın orta kırmızı renkte çabuk kuruyan ojesiydi. Hayalimdeki kırmızıya en yakın kırmızı o'ndaydı.

Taa ki ELF ojeleri keşfedene kadar! Meğer benim hayalimdeki kırmızı tonları ELF'te varmış. ELF'in Medium Red ve Dark Red isimli iki ojesi benim hayallerimin ojeleri!

ELF oje bu seneye kadar hiç kullanmamıştım, bu sene yaptığım bir alışverişte eşantiyon gelince merak edip devamını da aldım.

Resimde gördüğünüz dark red rengi, kalınca bir tek kat sürülmüş olarak. İkinci katı geçtiğinizde, parlak ve koyu enfes bir kırmızı oluyor.

Bu ojelerden Gittigidiyor'da bulamazsınız, ELF satanlar genelde ojeleri getirmiyor, sanırım fiyat pahalı geldiği için tercih edilmiyor. Ben, buradan sipariş ettim kırmızı ojelerin her rengini :)

Diyeceksiniz ki, "yahu parfümerilerde bir liralık ojeler var neden bir ojeye bu kadar para vereyim?" diye ama kazın ayağı öyle değil. ELF ojeler gerçekten çok dayanıklı!

Bayramdan bir gün önce sürmüştüm bu ojeyi, çift kat olarak. Bayram tatilinde de bir aile büyüğümüzün yanındaydık ben de sürekli yardım ettim ona ev işlerinde. 3 gün boyunca, sürekli elim suyun altında, bulaşık yıkamada v.b. olmasına rağmen bir çizik bile olmadı bu ojelerde!

Ama parmağımdaki ojeler Flormar veya Nivea olsaydı ilk tencere yıkadığım anda uçları gitmişti! :)

Bu yüzden, dayanıklı ve kaliteli bir oje arayanlara ELF'i tavsiye ederim. Fiyatı da büyük markalara kıyasla ucuz bile bence.

Bu da böyle bir oje anımdır :)

5 yorum:

pommeler dedi ki...

bende bayılıyorum kırmızının her rengine bordoya
ama cok cabuk cıkıyor ucuz olanlar buyuk markalarda cok pahalı diye almıyordum
bu yazıdan sonra kesinlikle denemeye karar verdim
sevgiler

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
nihal dedi ki...

oje sürmememin birinci nedeni hemen dökülmeleri ve benim teknik servisimin kötü olması :) deneyelim bakalım..

Adsız dedi ki...

Siparişin ne kadar zamanda geldi peki?

admin dedi ki...

@pommeler, evet ucuz ojeler maalesef çok çabuk tırtıklanıyor :(

@mrr, hoşgeldin, beğenmene sevindimm :)

@N, dayanıklı ojelerde pek o problem olmuyor. bir de günlük kullanımda açık renkleri seçmek gerekiyor bence, mesela benim gibi iş gereği bilgisayar başındaysen klavye bozuyor manikürü :)

@kozmo, 8 günde geldi.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.