15.02.2011

Taze bittiler .. #13

taze bittiler

 
Bitmeyen hastalık, soğuktu, kıştı derken bu ay fazla birşey bitiremedim, ancak beş kalem oldu.

 
1. John Frieda Luxurious Volume Şampuan: Bundan artık kimbilir kaçıncıyı bitirdim, çok çok memnunum ancak kullanmaya biraz ara vereceğim çünkü denemem için Pantene Doğal Sentez serisi elime geçti, bir süre onu kullanmaya başladım.

2. The Body Shop Roseflower 3 Ruj: Beni eskiden bu yana okuyanlar bu serinin üç rujuyla da kafayı kırmış olduğumu bilir. Bu rujlardan rahat bir 8 tane falan almıştım sanırım, daha da almadığıma pişmanım. Ben bu kadar güzel nemlendiren ve renkleri bana bu kadar güzel yakışan başka renkleri zor bulurum yani, o derece. Roseflower ruj stoğumun sonuncusuna üzülerek veda ediyorum, umarım ileride bir yerlerde yeniden karşıma çıkarlar. Elveda sevgili Roseflower 3, seninle acısıyla tatlısıyla çok güzel günler geçirdik. Umarım yine bir body shop koleksiyonunda buluşuruz.



3. Maybelline Define a Line Eyeliner: Ay bunu çok seviyorum, hem ucuz, hem uygulaması kolay. NARS ve MAC’tekilerin birebir taklidi. Fiyatı 10 lira civarındaydı. Oriflame’de de bunun aynısı Stylo adıyla satılıyor galiba, o da çok ucuz ve performans olarak bununla aynı. Klasik kalemleri gözünde tutamayıp, fırçayla eyeliner süremeyenler için biçilmiş kaftan. İkizlere takke falan hatta.

4. Oriflame Babes Parfüm: Güzel bir şeftali kokusuydu çabucak bitirdim, bebeğini de komşu ufaklığa verdim oynuyor. Şeftali kokularını çok seviyorum, hele bahar aylarında çok fresh oluyor.

5. Bioderma Sensibio H20: Benim için muhteşem bir 2010 keşfi olan Bioderma Sensibio’yu kullanmaya devam ediyorum. Artık Lancome Bi Facil almayalı aylar oldu. Sensibio’dan çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. 250 ML lik bir şişe daha bitirdim.

6 yorum:

Girls-On-Blog dedi ki...

>Sayende Sensibio'yu keşfettigim icin ne kadar mutluyum bilemezsin:) Ürün tek tabanca resmen.Ben alırken Cerrahoğlu eczanesinde promo vardi 1+1 aldım..ilk şişye bitti 500ml'lik ve 2.ye geçtim.Başka da bi ürün almam artık.Jel eyeliner kullanıyorum ben siyah..onun da hakkından geliyo..daha ne istiyeyim:))operim seni

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

>Koleksiyon ürünlerine ulaşamamak bitsin :( Sevdiğimiz koleksiyon ürünleri bizim için üretilsin :P Define a line, benim favorim liner express'ten farklı mı acaba ucu en azından?

marléne the third dedi ki...

>merhaba,John Frieda'nın volüm şampuanından sonra Pantene Doğal sentez berbaat! geliyor. saçlarım resmen kafama yapıştı incecik görünüyorlar gözüme. Hemen bugün geri dönüyorum volüm şampuanıma benden söylemesi :)p.s: Maybelline liner tam aradığım ürün umarım her kozmetik mağazasında vardır?

Eliza Bennet dedi ki...

>Canım ben de Bioderma temizleyiciye aşığım. Senin cildin yağlı iyi geliyor, benim cildim karma iyi geliyor. Kuzenimin cildi kuru ona da iyi geliyor. Gerçekten mucize bir ürün bu.Zaten dermokozmetikte benim için has marka Bioderma. Cildin yağ- su dengesini çok güzel koruyor nemlendiricileri.Şimdi güneş kremini de alacağım:)

bernay dedi ki...

>merhaba canım,bioderma Sensibio'yu tesadüfen keşfetmiş biri olarak söylüyorum; kesinlikle mükemmel bir ürün. 1+1 şeklinde kampanyadan almıştım ben de. hem ekonomik hem de senin de dediğin gibi bifacil den vazgeçmiş bulunuyorum. yüzümdeki bütün makyajı silip süpürüyor ve yağlı değil, bundan başka ne istenir ki:)bütün makyaj severlerin keşfetmesi gereken bir ürün:)sevgiler,

Makyaj Cantam dedi ki...

>GirlsOnBlog kesinlikle bayılıyorum sensibio'ya :)Marjocum valla öyle ya bu ne allasen tüm favorilerim koleksiyonlardan çıkıyor! Bu baya keçeli kalem gibi express olana kıyasla, nars stylonun aynısı.marlene, hoşgeldin, doğal sentezde birinci haftamdayım, şimdilik fena gelmedi bana ama biraz uzun süreli kullandıktan sonra yorumlamayı düşünüyorum. elbette JF'nin verdiği hacmin yanından geçemez :)evet, eyelineri maybelline standlarında bulabilirsin.Elizabennet, valla harika bir ürün gerçekten biodermada favorim. Ben şu sıralar birkaç farklı bioderma cilt bakım ürünü kullanıyorum, hepsinden çok memnun kaldım.Bernay, memnun kalmana çok sevindim, sevgiler! :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.