23.02.2011

Bilgilendirme & Makyaj Cantam’dan Hediye MAC

Geçtiğimiz hafta TRESAN ile düzenlediğim hediye kampanyası bir anlaşmazlık sonucu iptal edildi ancak katılan arkadaşların mağdur olmaması açısından bu kez kendim ufak bir hediye çekilişi yapmaya karar verdim. Geçen haftaki TRESAN kampanyasına katılan arkadaşların bilgileri bu hediye kampanya katılım formuna eklendi. Bunun dışında çekilişimiz isteyen herkesin katılımına açık.

Aslında amacım sadece MAC Straw Harvest farı size hediye etmekti ancak elimdeki farklı ürünlerden de pakete ekledim, gönderirken başka birşeyler daha ekleyebilirim, bilemiyorum, artar ama azalmaz! :) Bir kişiye resimdekileri göndereceğim.


Bu kampanyaya katılmak için blogumun izleyicisi olmanız ve aşağıdaki formu doldurmanız yeterli!

Formdaki diğer seçenekler opsiyonel, YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ, ancak yapmak isteyen olursa Facebook veya Twitter’dan izleyenler +1 katılım hakkı kazanacak. Son katılım tarihi 7 Mart Pazartesi 18:00’dir. Kampanya kazanını 8 Mart Pazartesi günü açıklanacak ve hediyeleri formda belirttiği adresine kargolanacaktır. Bu kampanya maalesef sadece TÜRKİYE’DEN KATILIMA AÇIKTIR. Yurtdışı adreslere gönderim yapamıyorum. Bol şans!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.