24.11.2010

Sigma Brush Free Shipping 26.11.2010

Malum 26 Kasım, yani Amerikalıların deyimiyle Black Friday yaklaştı. Genelde bize pek yaramazdı bu ancak Sigma Brush özel bir fırsatla karşımızda, worldwide free shipping!

Sigma Brush Free Shipping
Evet yanlış duymadınız eğer Sigma fırçalarıyla tanışmak istiyorsanız bu muhteşem bir fırsat ve sadece 26 kasım için geçerli!

Sigma Brush Free ShippingKüçük bir hatırlatma: Muhtemelen free shipping kampanyası için kayıt edilemeyen posta ile gönderim yapacaklardır yani bu promosyonla aldığınız fırçaların kaybolma olasılığı da yüksek. Risk alacaklar tercih etsin derim, ona göre uyarmadı demeyin! :)


Bu indirimden yararlanmak için BF2010 kodunu kullanmanız gerekiyor.

16 yorum:

aysse dedi ki...

3 kez takipsiz posta ile alışveriş yaptım kaybolmadı şansa artık :) kod sanırım 50 usd üstü siparişler için geçerli ama 50 usd altında da olursa tadından yenmez.
ELLE kodu ile de şuan yüzde 10 luk indirim oluyor.

admin dedi ki...

ayşecim alt sınır belirtilmemiş sadece o güne özel limitsiz galiba :D

Archilemi dedi ki...

Ahh harika haber umarım limitsizdir.

Adsız dedi ki...

merhaba öncelikle haberler ve verdiğiniz emek için size teşekkür ederim zevkle takip ediyorum.benim sorum indirim kodu size ayrıca mı bildirildi biz bu kodu girdiğimizde sorunsuz alabilecekmiyiz.

admin dedi ki...

adsız, umarım canım ancak ben de %100 emin olamıyorum çünkü cuma gününe özel geçerli olacak yani yarın hepberaber deneyip göreceğiz, zaten kod geçerli olursa shipping parası eklenmez oradan anlarız.

Adsız dedi ki...

selammm :)) yarını deli gibi bekliorum ! sigma'dan sipariş vermeyi uzun zamandır bekliordum ama bi kampanya olsada ücretsiz kargo olsun diordum ki oldu ! çok tşk ediorum haber verdiğin için. tek bi sorum var siparişi verirken türkiyede kullandığıız herhangib bi kredi kartı ile verebilmekte miyiz ? dolarla satıldığı için tam emin olamadım bu konuda, bir de sipariş verdikten sonra evde bulunmama durumu olursa neler olur acaba =))

admin dedi ki...

selam! türkiyeden sipariş vermekte sorun yaşanmıyor zaten direkt tr'ye gönderimi olan bir site. evde olmazsanız kayıtsız posta ile geleceği için biraz allahlık olabilir, postacının insafına kalmış, kapıya bırakabilir, apartmanın dışına bırakabilir herşey olabilir. Kayıtsız postalarda kimse sorumluluk almaz çünkü. Eğer bu fırsattan yararlanırsanız durum bu olacak. umarım olmaz tabi yani :)

Adsız dedi ki...

tşk ediorumm :)) o zaman evden çıkmamak farz oldu :)) kredi kartından direk çekim oluor dimi herangi bir visa cart ?

gul dedi ki...

ben hep elf ten kayıtsız postayla sipariş veriyorum hiç biri kaybolmadı bu zamana kadar. postacım çok iyidir artık bana elf ve çilek siparişlerimi getirmekten kanka olduk kendisiyle. burda kaybolmazda türkiyeye gelene kadar kaybolur diye korkuyorum ama şansımız deneyeceğim. blending brush- pencil brush-ve allık fıröası almak istiyorum.

deniz dedi ki...

Merhaba,bekledigim bir fırsat ancak merak ettiğim bir konu var.Strawberry gibi TL olarak da ödeyebiliyor muyuz kredi kartı ile?

gul dedi ki...

güvenemediğimden denemek için sadece blending brush aldım 9 usd free shipping fiyat sınır yok ve paypalla ödedim. heyecanla beklemedeyim. eğer elime ulaşırsa bundan sonra fırçalarımı sigmadan alırım kaybolur korkusuyla hep elf ten aldım bugüne kadar.

Adsız dedi ki...

ben de alışveriş yapmak istiyorum. ancak postada kaybolur korkusu yaşıyorum. bir de sigmanın sitesine üye olurken adres kısmına .... mahallesi die mi yazılacak yoksa ingilizcesi mi? tecrübesiz olduğum çok belli biliyorum ama merakla yanıtınızı bekliorum:) postanın kaybolmaması ya da paketi adrese getirecek postacının takibi için yapılacak hiçbir şey yok mu::(

admin dedi ki...

adsız, paypal veya kredi kartı kullanabilirsin.

gülcüm süpermiş umarım sağsalim gelmeye devam eder her şey sana.

deniz, $ olarak çekiyor bankana göre tl kuruna döndürülüyor diye biliyorum.

gül, sağ salim gelirse bize haber et ve güle güle kullan cicilerini :)

adsız, herşeyi türkçe gibi ama Ç,Ş gibi türkçe karakter kullanmadan yazacaksın sadece ülkeni TURKEY olarak belirtmelisin. Eğer kaybolma riskini alamıyorsan kayıtlı kargo ücretini ödeyip o şekilde alabilirsin.

gul dedi ki...

siparişler kaç günde gelir daha önce alanlar elinize ne zaman ulaştı.

gul dedi ki...

siparişim geldi arkadaşlar... sadece 10 günde elimde oldu. çok mutlu oldum. bundan sonra fırçalar sigmadan.

Adsız dedi ki...

merhaba,tam da dediğiniz gibi oldu,bu kampanya ile aldığım posta elime ulaşmadı ama yorumlarınızı okuyunca telaş etmedim geç gelir diye.Daha da trajikomik olay üst kat komşularımız kendi postalarını almak için postaneye gittiklerinde benim postamı görmüşler masanın üstünde beklerken istemişler biz götürelim diye ama vermemişler,tarih 9 aralık.bana dün sordular geldimi diye bende ozaman öğrendim.sonuç posta yok hiç biyerde bulamıyorlar.taa oralardan gelipte burda kaybolması sinir bozucu,nasıl üzüldüm anlatamam.postacıyla da ailecek görüşüyoruz,çok uğraştık ama yok. ölür müsün öldürür müsün.sadece içimi dökmek istedim çok sinirlendim ya.senem ben

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.