12.11.2010

You+ Eye Mineral Powder – Tender

 You Eye Mineral Powder

You+Eye ürünlerinden deneme imkânı bulduğum bir ürün de mineral pudraları oldu. Kozmetik ürünlerinin ambalajına dikkat eden ve onlar tarafından benim gibi cezbedilen bir insansanız bu ürünü de seveceksiniz. Bu kadar şık bir ambalaj, bayıldım! Mücevher kutusu gibi yapmışlar valla.

 You Eye Mineral Powder

Bu ürünün serisi Touch of Nature imiş. Kuruyken bir fırça ile pudra olarak kullanabiliyorsunuz. Daha fazla kapatıcılık isterseniz ıslak da uygulanabiliyor ve o zaman mineral fondötenler kıvamına geliyor. Toz ürünleri sevenlerin dikkatine.

 You Eye Mineral Powder

Bendeki renk 4500 numaralı Tender rengi, gördüğünüz gibi tenime cuk oturdu bu renk.

 You Eye Mineral Powder

İçerisindeki maddeler de şunlar:

pudra

Kozmetik Site’den satın almak için buraya tık.

2 yorum:

monika dedi ki...

adında mineral geçen bir ürünün paraben barındırması, titanyum ve çinko gibi cilde yararlı mineralleri barındırmaması bence çok uygun değil, gerçi içeriğindeki parabenlerin zarar verecek miktarda olmadığını düşünüyorum, AB yasaları bunu engelliyor, ama yine de bir mineral makyaj ürünü diyemeyiz.

admin dedi ki...

maalesef canım haklısın ama ismi o şekilde geçiyor, o yüzden ben de öyle yazdım.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.