12.11.2012

Taze bittiler.. #27


Kasım ayı bitenler korosuyla yeniden karşınızdayız. Bu ay bitenler yine standart şeyler, yerlerine sürekli yenilerini aldıklarım diyebiliriz.

1. L'Oreal Elseve Arginine Bakım Kremi: Bu seri benim saçlarımı yumuşacık yapıyor. Bakım kremini de yine bitirdim. Yerine tekrar aynısını aldım. Memnunum.

2. Yves Rocher Clarifying Şampuan: Bu şampuanı, yağlı saç sorunsalımı bir nebze hafiflettiği için çok tutuyorum. Bu ara saçlarımın yağlılığı iyice arttı, bu sebeple dengelemek için sürekli bu şampuanı kullanıyorum. Çok memnunum ama şişesi küçücük, uzun saçlı da olunca sürekli bitiriyorum. Yerine aynısından tekrar aldım. 

3. NIVEA Pure&Natural Lotus Deodorant: O artık benim için bir klasik. Bitti ve aynısından tekrar aldım. Kokusu ağır değil, pudrasız ve tertemiz kokuyor. Tam benlik.

4. Benefit Ring my Bella Parfüm: Severek kullandım ve bitirdim, ta-daa! Yerine ne alacağıma daha karar veremediğim için, geçiş dönemi parfümü olarak Body Shop Dreams aldım,  hazır %25 indirim varken. Dreams güzel kokmasına güzel ama, hiç kalıcı değil, kolonya niyetine kullanıyorum artık. Benefit parfümleri çok kalıcı, belki yerine tekrar Ring My Bella alırım, kararsızım. 

5. MAC Studio Fix Rimel: Bu rimel artık benim için her ay yenisi alınan standart bir ürün oldu. Her gün makyaj yaptığımda 1.5 ay filan kullanabiliyorum. Akmaz, kolay çıkar, kirpikleri tane tane ayırır, güzel bir rimel bence. Yerine aynısından aldım direk.

Sizin her ay düzenli olarak bitirdiğiniz bir ürün oluyor mu?

Şimdiden mutlu haftalar!


♥ 

MC

13 yorum:

Melislicious dedi ki...

nivea lotus çiçeklinin kokusuna ben de bayılıyorum, roll-on u vageçilmezim oldu. Nivea narlı dudak koruyucusu, watsons el kremleri neredeyse her ay düzenli olarak bitirdiğim ürünler:)))

larcencielblog dedi ki...

MAC Studio Fix rimelin ambalajı mı küçük? Nasıl 1,5 ayda bitiyor? Yalnızca merak ettiğim için soruyorum.

Moda Masalları dedi ki...

Benefit parfümlerinin kalıcılığını merak ediyordum. Bu aralar 85 liralık 1 seti var ya, onu almayı düşünüyordum. İyi oldu bu, teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

Ben de yağlı saçlardan muzdaribim. Aynı zamanda ince telli ve sönükler... Peki şampuanın hacim verme durumu nedir? Eğer hacim de veriyor diyorsan ben de alayım hemen.

ilknuryh dedi ki...

MC sayende Nivea Pure Naturel serisine bende başladım ve çok memnunum :)Mac Studio Fix denemedim ama listeye ekledim :)Bu aralar bende Yves Rocher saç serisinden Anti cute'e başlamak zorunda kaldım şimdilik iyi gibi ama senin Loreal Arginine bakım kreminden de alıp deneyeyim hemen :)Teşekkürler paylaşım için.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

ya ben bu mascara bitirme işini anlamıyorum. ben de her gün makyaj yapıyorum ama benim rimeller nası aylarca gidebiliyor? bitse de kurtulsam die bakıyorum ama bitmiyor arkadaş :)

admin dedi ki...

Sürüş yöntemiyle alakalı olabilir, ben her makyajda üç kat sürüyorum :D

admin dedi ki...

Çok sevindim canım güle güle kullann :)

admin dedi ki...

Hacim vermek için özel bir yapısı yok maalesef, ekstra bir hacim kazandırmıyor.

admin dedi ki...

Benefit'lerin kalıcılığı bence çok iyi. Rica ederim.

admin dedi ki...

Yok küçük değil, standart rimeller gibi. Ama ben neredeyse her gün makyaj yapıp 2-3 kat sürdüğüm için çabuk bitiriyorum sanırım.

admin dedi ki...

Lotus çok güzel evet :) Watsons el kremlerini geçenlerde denedim, gerçekten güzelmiş.

serpil dedi ki...

Yves Rocher ısırganlı şampuanı sizden öğrenip kullanmaya başladım, gerçekten çok güzel ve yağlanmayı azaltıyor, teşekkürler bilgilendirmeler için.
Sevgiler :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.