15.11.2012

Itiraf Ediyorum, Sucluyum!

 Istanbul'dan, kozmetik dünyasından yeni haberleri bildiren gizli ajanımız S, ikinci yazısıyla Makyaj Çantam'a konuk oldu ve bizler için Guerlain'in yeni parfümünü inceledi! 

Ağustos ayında katıldığım lansmanın haberini nerdeyse kasım ayında yazmamın bir açıklaması olabilir mi? Ama çok yoğunum! :) (İş yoğunluğu üzerine sokaktaki canlar için harcadığım mesai sonucu eve geldiğimde “pc mi pc ne” diyen bir mormona dönüşüyorum.) 

Bu yüzden öncelikle MC’den ve sonra da sizlerden özür diliyorum. 

Gelelim uzun bir ara verdiğim ikinci yazıma (ilki için tıktık)…

Guerlain son zamanların en en en seksi lansmanına bizleri davet ederken özellikle minik siyah elbiselerimizi giymemizi istediğinde aslında şüphelenmiştim. Bu bir parfüm lansmanı olabilir miydi? W Hotel’ de yapılan kokteyl esnasında parfüm mü yoksa makyaj koleksiyonu mu?” şeklinde kulis oluşturmak bile işe yaramadı :) Guerlain ailesi sır vermemekte kararlıydı. :)



Nihayet kapılar açıldı. Ve simsiyah bir odaya minik siyah elbiselerimizle giriş yaptık. Herşey kesinlikle çok zarifti ve içerisi mis gibi kokuyordu. Evet, bu kesinlikle parfüm lansmanı olmalıydı!




Gelelim notalara…


Notalarında; Parfümün açılış notası pembe nota, siyah kiraz,bergamot ve Bulgar Gülü ile Türk Gülü’nün mükemmel uyumundan oluşuyor. Siyah çay, paçuli, tonka fasülyesi ise siyah kısmın temelini oluşturuyor. Guerlain'in parfüm kreatörü Thierry Wasser yine harika bir iş çıkarmış!

Guerlain parfümlerinin yaratılış konusu oldukça ilginç kraliçe için üretilmeye başlanan parfümleri ile tanınan marka yüzyıllara damgasını vurmuş. 

La Petite Robe Noir ise alışkın olduğumuz Guerlain çizgisinin çok daha dimanik hali! Kesinlikle yaşıyor! Bu parfümün bir karakteri var, Kızlar! Evet, aylarca uğraşılarak yaratılmış enerji dolu, küçük siyah elbiseli çıtı pıtı bir karakter. Onun adı seninkiyle aynı!

Bence;
Renkli karaktere sahip ve kendini özel hissetmek isteyen herkes bu kokuya bayılacak. (Bu yazıyı hazırlarken bile heyecanlandım desem? :)) 
Şişesi ve kutusu bile insanı heyecanlandıran cinsten.
Öyle sürekli şişe elinizde gezmenize gerek kalmıyor. Bir kere sıkıyorsunuz ve tüm gece her adımınızda nerede olduğunuz belli oluyor :)

Ona
Sevgiliniz bayılıyor! 
Arkadaşlarınız “bir parfüm kokusu var. Nerden geliyor bu? Ne güzelmiş!” şeklinde yorumlar yapıyor.

Yaşayan, bir ruhu olan, bir hikayesi olan, özenle seçilmiş materyallerden oluşan parfümlere bayılıyorum. Bu yüzden Guerlain’ in harika ailesine bu çöpçatanlık için teşekkür etmek istiyorum. :)

Bitirirken





-S.

2 yorum:

Glow Twist dedi ki...

Merhaba
bu parfüm o kadar güzel bir parfüm ki, beğenmeyenin dilleri lal,gözleri şaşı olsun!şaka şaka bu şaka bedduamı geri alıyorum ama cidden çok güzel bir parfüm,tatlı ve kadınsı bir koku isteyenleri memnun edicek, Lolita Lempicka'ya bir hayli benziyor,ama bir tık daha klası, kesinlikle bir arzu nesnesi ve wishlistimin en tepesinde.

ilknuryh dedi ki...

Sevgili Gizli Ajanımız S ,sadece bu güzel postun için bile kokusuna bakmadan alabilirim bu parfümü :)Harika bir paylaşım olmuş Teşekkürler S ve MC.
Sevgiler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.