12.11.2012

Garnier BB Krem

BB krem rüzgarı ülkemizde hızlı bir şekilde eserken, Garnier'in BB kremini ben de sonunda denedim.


Açıkçası BB kremler her ne kadar ciltte doğal durarak aydınlık bir cilt görünümü veren ürünler olmasına rağmen, ben yağlı cildim sebebiyle biraz mesafeli duruyorum BB kremlere.

Garnier BB kremi de bu sebeple biraz çekimser denedim.

Resimde gördüğünüz renkler, LIGHT (sağda) ve MEDIUM (solda). Renk olarak birbirlerine yakınlar, ancak LIGHT renk çok da açık bir renk değil bence. 



Bana MEDIUM koyu ama LIGHT da açık geldi. Ben de bu iki tonu karıştırarak kullanmaya karar verdim. Aşağıdaki gibi daha doğal bir renk elde ettim ve ten rengime tam oturdu. 


Cildinizin doğal görünümünü çok maskelemeden hafif bir ürünle aydınlatarak pürüzsüz görünmesine yardımcı olmak istiyorsanız, Garnier BB kremler size uygun olacaktır.

Yağlı ciltler, sözüm size. Bu ürünü setting powder olmadan yüzde parlama yapmadan tutmak çok güç. Mutlaka üzerine setting powder uygulamanızı öneririm.

Ben kış modunda hazır da havalar soğumuşken, çok parlamadan, T bölgeme sürdüğüm MAC Blot Powder ile Garnier BB kremi rahatça kullanabildim. Ancak çok sıcaklarda kullanabileceğimi sanmıyorum.

Yağlı cildi olmayanlar, kuru/normal ciltliler.. Bu ürünün bitişi sizin cilt tipinize çok daha uygun.


(*) Basın ürünüdür.

11 yorum:

kuzunun annesi dedi ki...

Bende aldım yakınzamanda bu ürünü severek kullanıyorum . Sabah detaylı makyaj için vakit olmadıgında sür cık kremi oldu bana

Adsız dedi ki...

benim cildim yağlı ve fazla parlama yapmadan çok rahat kullanıyorum.ama bir kaç saat sonra üstüne pudra geçilebilir.harika bir ürün bence:)

g.m. dedi ki...

bu fotoğraftaki ürün garnier'in ilk çıkardığı bb krem değil yalnız, ilk çıkanın aşırı parlama ve yağlandırma yapmasından gelen şikayetler üzerine yakın süre önce çıkardıkları karma ve yağlı ciltler için olan versiyonu. ilki daha koyu kıvamlı iken bu daha likit bir ürün ve tonları da biraz farklılık gösteriyor diğeriyle. bunun light olanı ilk çıkana göre daha açık.

ilknuryh dedi ki...

Bu BB kremler bana göre değil gibi uyarılarından da bunu daha iyi anladım :)
Teşekkürler
Sevgiler

admin dedi ki...

Güle güle kullan :)

admin dedi ki...

Evet pudra ile sonuç kalıcılaşıyor.

admin dedi ki...

Haklısın, bu ikinci nesil, belirtmeyi unutmuşum. Hatırlatma için çok teşekkürler.

admin dedi ki...

Sevgiler kuzum :)

Unknown dedi ki...

Benim cildimde yağlı cilt anlamında öle ikimizde denedik aynı sonuç sivilcelenme yaptı eski veriyonu bunun için önemli bir noktaya değinmiştin canım yağlı ciltler uzak durmalı diye düşünüyorum
Tşekkürler

Unknown dedi ki...

ben bunun daha önceki versiyonunu kullanmıştım ve baya sivilcelenmiştim.o yüzden bunu denemye pek ceserat edemiyorum.s siz bu seride sivilce sorunu yaşadınız mı acaba?

admin dedi ki...

hayir yasamadim, ama benim cildim genelde aknelenmeye pek meyilli degildir. aksam mutlaka cok iyi temizliyorum mutlaka kullandigim zamanlarda. bir de, BB kremler genelde bence yagli ciltlere cok yaramiyor.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.