25.11.2012

Kusurlu Dünya ile Vedalaşma Zamanı!

Yazarlarımızdan sevgili S. yine bizler için nefis bir yazı hazırlamış, ben bu ürünü çok merak ediyordum, yazı baya bir makbule geçti. Hello Flawless Oxygen Wow'u merak edenler, bu yazı size gelsin!

Bu başlığın sonuna kadar arkasındayım! Çünkü Benefit’ in yeni fondöteni Hello Flawless Oxygen Wow ayakları yerden keserek insanı kusursuzluğa ulaştırıyor.

Bir gün yağdan parıl parıl parlayan, diğer gün nemsizlikten kavrulan tenim için bir fondötende istikrar tutturmak benim için çok zor oluyor. Her gün ama her gün cildimi inceleyip ona göre ürün seçmezsem sonuç  belirgin gözenekler, dengesiz cilt tonu ve pullanmış bir cilt yani huzursuzluk oluyor. Eminim ki sende bu sorunları yaşıyorsun. Ama merak etme bizler için kusursuzluk artık hayal değil! :)



Hello Flawless Oxygen Wow yurtdışında satışa çıktığından beri oldukça ses getirdi. Ülkemizde ise off the record olarak söyleyebilirim ki  her make-up artist en az bir kez kendisini denemek için sabırsızlandı. ;)

Gelelim kendisinin neden bu kadar ses getirdiğine.



En belirgin artısı uygulama anından itibaren cilde porselen görünümü kazandırması. (Fakat belirtmek gerek ki bu fondöten teninde bir maske etkisi yapmayacaktır. Yani aşırı sorunlu ciltlerde tamamen kapatıcılık beklenmemeli.)


Cildi yağlandırmıyor. Aksine oksijen içerikli nemlendirici formülü cilde gün boyu nem takviyesi yapıyor. Yani elveda, gün içerisinde nemsiz kalıp pullanan burun kenarları! :)

İçerdiği cilt yenileyici moleküller, C ve E Vitaminleri, deniz tuzu mineralleri ve amino asitler ile cildin hücresel gelişimini hızlandırmanın yanı sıra yaşlılık belirtilerini yavaşlatıyor.

SPF 25 +++ güneş koruması içeren formülü ile yalnızca UVA değil UVB ışınlarına karşı da cildi koruyor. Ozon tabakasındaki delik gitgide büyürken bu çift koruma süper bir özellik.



Ambalajı ise çantan için ideal boy ve ağırlıkta. Güneş ve hava geçirmiyor. Ayarlanabilir pompalı ucu ile ne kadar ürün istediğine sen karar veriyorsun.


Çok az miktarı ile tüm yüze uygulama yapılabiliyor. Bana göre en iyi fondöten uygulama yöntemi parmaklarla dağıtmak. Hem ürün ziyan olmuyor hem de vücut sıcaklığına daha iyi uyum sağlayarak bütünleşiyor. Hello Flawless Oxygen Wow kolay dağıtılabildiği için bu yöntem oldukça uygun olacaktır.


9 farklı tonu mevcut. Bu tonlar Hello Flawless pudralarla eşleştirilerek seçim yapılması kolaylaştırılmış. İçindekiler listesini de aşağıda ekliyorum.



-S.


7 yorum:

ilknuryh dedi ki...

Ben üründen memnun kalmakla beraber bendeki rengin tenimde fazla sarı kaldığını düşünüyorum:(Ama bu tamamen benim hatam tabii ki:)9 renkten doğru rengi alamamışım:)Ama Ajanımızın yazdığı diğer tüm detaylara aynen katılıyorum.Teşekkürler S ve MC çok faydalı bir post olmuş.
Sevgiler

Moda Masalları dedi ki...

Ben de denedim bu ürünü. Cidden güzel bir fondoten ama kapatıcılığı çok az. Yani çok sorunlu ciltlerde değil az sorunlu ciltlerde bile kapatıcısız kullanıldığında yetersiz kalıyor

Melislicious dedi ki...

ben de şu an almak ve denemek için sabırsızlanıyorum! özellikleri herkesin bir fondötenden fazlasıyla beklediği şeyler. Ayrıca bileşiminde paraben ve petrol türevleri olmaması da ayrı bir güzel:))) daha önce benefit ürünleri kullanmamış biri olarak soruyorum acaba nereden alabilirim İstanbul'da yaşamıyorum?

Briss dedi ki...

Sephoradan aceleyle alıp çok çok beğendiğim bi ürün. Ama tabii belirtmemde fayda var, problemli bi cildim yok, fazla kapatıcılık beklemiyorum. aksine cildim doğal halinde pürüssüz ve ışıl ışıl görünsün istiyordum. tam istediğim gibi oldu :)

Kozet dedi ki...

Şimdi şöyle,ilk fotografa baktığımda kusursuz bir ten gördüm ( kedi çırmığı kusursuzluğa kusursuzluk katmış )son fotografta ise sanki olmayan pütürler belirmiş kol içinde.Sorunlu bir ciltte işe yarar mı bilemem ama bana garip geldi durum.Ama sizin yargılarınıza çok güveniyorum o yüzden mutlaka deneyeceğim.Sevgiler.

admin dedi ki...

Selamlar,
Benefit urunleri Turkiye'de Sephora mağazalarında satılıyor. Sevgiler.

admin dedi ki...

güle güle kullan :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.