17.09.2012

Make Up For Ever Black Tango Koleksiyonu

MUFE Türkiye'ye geldi geleli ürünlerine kavuşma imkanımız oldu. Yeni koleksiyon Black Tango ise oldukça iddialı. Özellikle ruj ve ojelere bayıldım.


Dünyaca ünlü marka Make Up For Ever’ın özel serisi Black Tango Sephora Mağazaları’ndaki yerini aldı. Özel tasarımlı ambalajı ile siyahın asaletini sezon renkleriyle harmanlayan Make Up For Ever, sınırlı sayıda üretilen makyaj serisinde oje, ruj ve farın en moda halini bir arada sunuyor.



Black Tango Oje
Sınırlı sayıda üretilen Black Tango oje, özel olarak tasarlanan fırça ucuyla kolay uygulama olanağı sunarken, tırnakların mükemmel görünmesini sağlıyor. Oje serisinde sezonda ön plana çıkan kırmızı, yeşil ve mavinin metalik renkleri yer alıyor. Fiyat: 24,90 TL.



Black Tango Aqua Palette
Black Tango far, tek başına ya da birlikte kullanılabilen birbiri ile uyumlu 4 farklı rengi bir arada sunuyor. İnci parlaklığındaki renkleri ile kullanıldığı andan itibaren gözleri ön plana çıkaran ürünün, kırmızı, yeşil, mavi ve mor renk seçenekleri bulunuyor. Fiyat: 118 TL.





Black Tango Aqua Ruj
Black Tango ruj, su geçirmeyen yapısıyla saatler boyunca sürüldüğü an ki tazeliğini koruyor. İçeriğindeki pigmentler ile metalik bir görünüm sağlayan ruj farkındalık yaratmaktan hoşlanan kadınların tercihi olurken, parlatıcı kısım ise makyaja son noktayı koyuyor. Fiyat: 58 TL.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.