25.09.2012

Essence Kajal Goz Kalemi

Essence ürünlerine bu ara sarmış vaziyetteyim. Fiyatlarının bu kadar uygun ve ulaşılabilir olması, ve ürünlerin fiyatlarına kıyasla oldukça iyi olmasından ötürü, aklıma geldikçe birkaç şey alıyorum Essence markasından.

{Not: Essence ürünleri şu an sadece Gratis mağazalarında satılıyor.}

Geçenlerde sırf denemek için, 3.50TL'ye Essence Kajal göz kalemini alıp, bir kenara bırakmıştım. Haftasonu evde hazırlanırken sıra makyaja geldi, kendime inanmıyorum ama evde bir tane bile siyah göz kalemi bulamadım :) Bu arada normalde bende en az on farklı tonda siyah göz kalemi olur, artık kediler oynadı kayıp mı etti, ben dağıttım, düşürdüm mü bir yerlere bilemiyorum ama kısa bir an için kalemsiz kaldım.



Hemen aklıma Gratis torbası geldi ve Essence kalemimi fırsat bu fırsat diyerek sürdüm.Şimdi bu kalemden size özel olarak bahsetmek istedim. Ben gözlerimle çok oynarım, kalemlerin çoğu bende akar veya bulaşır. Gün sonunda zaten gözümde kalem kalmaz doğru düzgün.

Aşağıdaki resimde, gün içerisinde hiç tazeleme yapılmamış, sabah 09.00'da sürülmüş Essence göz kaleminin, gece 12'de gözümdeki halini görüyorsunuz


Fiyat/performans açısından kıyaslarsak kesinlikle mükemmel diyebilirim, 3.50 liraya alınabilecek en iyi göz kalemlerinden biri bence.

MC beğendi.

12 yorum:

Mor Menekşe dedi ki...

Bendede bu kalemin gri renginden var ve inanılmaz akıyor sürdükten 1 saat sonra yerinde yeller esiyor acaba benim aldığım rengi mi böyle ki.

Adsız dedi ki...

çok şaşırdım bende kahvesi var rezalet okadar yumuşakkı sürülmüyor bile her tarafa dsğılıyor

admin dedi ki...

hay allah boyle olmasina sasirdim. benimki siyah, memnun kaldim acikcasi.

admin dedi ki...

hay allah boyle olmasina sasirdim. benimki siyah, memnun kaldim acikcasi.

Zeze dedi ki...

Ben arkadaşımda denedim. Kalıcı değil ve akma yapıyor. Ben memnun kalmadım, ama ucuz bir alternatif...

Tugce** dedi ki...

Bence akması cildin yağlı olup olmamasıyla ilgili. Benim de göz çevrem çok yağlı olduğu için belli markaların dışındakiler hemen akıyor

Adsız dedi ki...

Ben de beğenmedim. https://twitter.com/guzelliksirlar1

Adsız dedi ki...

merhaba mc, makyaj yaparken, konuşurken sürekli kaşlarımı havaya kaldırıyorum. bunun sonucunda alnımda iki derin çizgim oldu. daha yaşım 26. ne önerirsin? teşekkürler.

-formspringden soramadım soruyu.

admin dedi ki...

selamlar, mimik cizgilerinde genel olarak tam iyilesme bildigim kadariyla guc, ama derinlesmesini engellemek adina tedavi edici antiaging kremlere bakabilirsin. ben ince cizgilerde clinique repairview laser focus kullaniyorum. sevgiler.

admin dedi ki...

fiyati cok iyi evet, hayret bende akma yapmadi. bu arada bazi MAC kalemler bile bende akar genelde.

admin dedi ki...

hmm olabilir evet, benim cildim cok yaglidir ama ilerleyen yas ile beraber goz cevrem biraz kurudu.

Sophie dedi ki...

aynı şekilde bende de emily'nin göz kalemi n(2.5 tl) akmıyor ki givenchy'nin göz kalemi beni gotiğe çevirmişti :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.