5.09.2012

Gratis Alışverişim ve Essence Kaş Seti


 Merhaba,
Gratis'e deodorant almaya girdim neler neler alıp çıktım.

Öncelikle ilk girdiğimde hep aldığım Nivea fresh natural deodorantımı aldım. Fiyatı 8.50TL. Eskiden Nivea'nın ''Energy'' adındaki stick deodorantını kullanıyordum. Fakat nedense artık stick olarak değil roll-on olarak üretiyorlar sadece. Hatta onu üretimden kaldırdıklarında o kadar üzülmüştüm ki bir süre bütün mağazalardaki kalanları toplamıştım. Duru'nun bir duş jelinde daha yaşamıştım ben bunu. Hatta birkaç markada da yaşamıştım sanki. İnsanların hiç sevmediği şeyleri mi seviyorum ben nedir, anlamadım. Neyse, deodoranttan saptık yine.

Deodorantta fresh kokuları tercih ediyorum ve özellikle pudrasız olanlar favorim, çünkü giysilerimde iz olmasından gerçekten nefret ediyorum. Bu deodorant biraz daha ıslak gibi. Yani Antalya'da Ağustos'ta arabada bırakırsanız direk sıvıya dönüşebilir ve siz şaşkınlıkla kutuyu ters çevirirseniz hepsi yere akabilir (Evet ne yazık ki ''true story'').



Deodoranttan sonra yeni bir kirpik kıvırıcısına ihtiyacım olduğuna karar verdim. Birini sürekli ofiste bırakıyorum, evde kullanamıyorum bir türlü. Diğer bir aldığım şey ise kütikül itmek için bir aparat. Bu tarz şeyleri hiç denemedim. Umarım işe yarıyordur, sürekli kuaföre gidip manikür yaptırmak bana göre değil pek. Bu aldığım iki ürün de eklips markasının. Kirpik kıvırıcı 5TL, diğeri 1.25TL.

Şu aralar sürekli yollardaydım ve en çok ihtiyacım olan şeylerden biri portatif ve uçakta bana sıvı sorunu yaşatmayacak oje çıkarıcıydı. NOB markasının oje çıkarıcı padlerini görünce hemen denemek için aldım. Fiyatı 3.95TL

Gün içinde en çok ihtiyacım olan şeylerden biri lastik tokalar oluyor. Sürekli bileğimde bir tane mutlaka bulunduruyorum, yüzümü yıkarken, sıkıldığımda direk saçımı toplayabiliyorum. Yalnız sürekli kayboluyorlar nedense veya kopuyorlar. Bu yüzden Gratis'te bu lastik toka topunu görünce uzun zaman kullanacağımı düşündüm. Fiyatı 7.50TL.

En soldaki sevimli baykuşsa aslında bir dudak parlatıcısı. Çok sevimli ama denediğim tester'a bakılırsa harika bir dudak parlatıcısı değil, biraz yapışkan bana göre ama güzel kokuyor ve gördüğümde beni mutlu edeceğini bildiğim için almak istedim. Fiyatı 6.90TL.


Son olarak aldığım ürün Essence'tan Brow Styling Kit. Bu da tam olarak aradığım üründü.




Sürekli kaşımı doldurmak için Too Faced paletimdeki koyu kahve farı kullanıyordum. Bu ürün hem açık hem koyu renk opsiyonuyla harika oldu. Fiyatı 8.49TL.


Siz de benim gibi böyle deodorant almaya girip bir sürü şeye mi takılıyorsunuz, yoksa almak istediğinizi alıp direk çıkıyor musunuz?


-BenimPencerem

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Essence nin kas fari setini ben almaya gittigimde kalmamisti. Beyu'nunkini cok daha yuksek bir fiyata aldim. Dokunmadigin surece akmiyor bulasmiyor ama yine de cok iyi degil hemde fiyati essence ninkinin 3 kati neredeyse. Bu nasil acaba?

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

admin dedi ki...

Essence kas setini denemedim, Benimpencerem cevaplar bu yorumu ama şunu söyleyeyim, essence'a bayılıyorum, tüm tezgahı alabilirim :)

Benim Pencerem dedi ki...

Essence gayet iyi. Bütün bir iş gününde kullanabiliyorum. Fiyatı da uygun. Uygulamak için de direk kendi fırçasını kullanıyorum acelem varsa, çok pratik.

Adsız dedi ki...

Ben body shop'un almond serisinin tırnak ve kütikül kaleminin ucundaki plastik aparatı kullanıyorum kütikülleri itmek için. zaten badem yağını sürüp 10 dk. tuttun mu yumuşamış oluyor yeterince ve rahatça itiliyor. kuaförler gözümün önünde bile temizleseler başkalarına kullanılan manikür aletlerinden rahatsız oluyorum o yüzden hiç manikür yaptırmadım zaten =)
Burcu

hersheyler dedi ki...

NOB'u çok seviceksin ben başka aseton kullanmıyorum artık :) o kadar memnun kaldım hem de tırnaklarım zarar görmüyor

Adsız dedi ki...

Deodorantlarin kokusu, ferahlatmasi cok guzel olabiliyor fakat cevreye cok zararli o yuzden deodarant yerine roll on veya stick kullansak daha iyi olmaz mi

Adsız dedi ki...

Gratisteki kirpik kıvırıcıyı bende aldım ama eve bi gittim kırıkmış çöp oldu.

Benim Pencerem dedi ki...

deodorant dediğim stick zaten :) fotoğraftan anlaşılıyor sanıyorum

Benim Pencerem dedi ki...

:( değiştirmediler mi

Benim Pencerem dedi ki...

teşekkürler yorum için :) umarım severim

Benim Pencerem dedi ki...

ben kendim yapmaya çalışıyorum ama batırıyorum :( bazı arkadaşlarım kendi malzemelerini götürüyorlar her seferinde kuaförlerine ama benim gözümde genel olarak kuaföre gitmek büyüyor.

Mihri dedi ki...

benim çok nadirdir sadece almak istediğim şeyle çıktığım hele indirim varsa ya da ürünler ucuzsa. bu kaş kitini tavsiye ederim ben de. kullanıyorum ve memnunum hem de çok doğal duruyor.

Ecz.imis dedi ki...

Ben TBS nin kaş farını kullanıyorum. Memnunum, herhangi bir anlaşmazlığım olmadı kendisiyle. :) Özellikle de fırçasını çok seviyorum. Bunun sertliği nedir bilmiyorum ama TBS ninki sert bir fırça. Ayrıca çift taraflı, ters kısmı da daha ince. Kısacası benm gibi bir acemi için kullanışlı bir de fırçası var. ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.