8.09.2012

Sephora FNO Fırsatları


Sephora İstinye Park Mağazası birbirinden özel sürprizleri ve çok özel fırsatları ile Vogue Fashion’s Night Out’ın en eğlenceli en trendy etkinlik alanı olacak! 

Güzellik ve bakım tutkunlarının bir yıl boyunca heyecanla beklediği VFNO’ya katılan Sephora, alışveriş severlere çok özel sürprizler sunuyor. 13 Eylül Perşembe akşamı 18:00-00:00 saatleriarasında, Sephora ürünlerinde ve sadece Sephora mağazalarında satılan Amerika’nın yanı sıra Avrupa'nın da en ünlü kozmetik markalarında %15 indirim fırsatı Sephora kart müşterilerini bekliyor

Sephora İstinye Park Mağazası’nda düzenlenecek çarkıfelek oyunu ile müşteriler anında özel hediyeler ve indirimler kazanacak. Geceye özel DJ performansı, özel ikramlar ve eğlenceli sürprizler de Sephora’da yer alacak.

Makyaj severlerin favori markalarından Nars’ın müşterilere makyaj uygulaması yapacağı VFNO’da, isteyen ziyaretçilerin fotoğrafları çekilerek hediye edilecek. 

Benefit kaş servisinde %15 indirim fırsatı yine Sephora kart müşterilerini bekliyor olacak. Müzik ve eğlence İstinye Park Sephora’da…

Mayıs ayı itibariyle Sephora Mağazaları’ndaki yerini alan Make Up For Ever, VFNO’ya özel Fall/Winter Koleksiyonu’nu kurulacak make up alanlarında makyaj artistleri tarafından uygulamalı olarak ziyaretçilere gösterirken, Black Tango dans gösterisiyle de ziyaretçileri büyüleyecek. Ayrıca Black Tango Koleksiyonu’ndan satın alan müşteriler ücretsiz manikür servisinden faydalanabilecek.

Yves Saint Laurent ise ziyaretçilerle, özel kış makyajının ipuçlarını paylaşacak.

Ayrıca Pinko mağazasında YSL Makyaj artistleri, kış modasına uygun makyaj uygulamasını gösteriyor olacak. Uygulama yaptıran Pinko müşterileri ise Sephora mağazasından yapacakları alışverişlerde özel hediyelere sahip olacak.

2 yorum:

micelle dedi ki...

oo keşke ankara shopping festte de böyle bir indirim olsaydı

admin dedi ki...

evet, izmir'de de yok maalesef:(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.