1.07.2012

Mini MAC Haul ♥

MAC'e hediye almak için girmişken, boş çıkmak mümkün değil. Anneler gününde yaptığımız makyaj eğitiminde, MAC Mineralize Charged Water göz kremini denemiş ve almayı aklıma koymuştum. Nasip bugüneymiş :) Fast Response'um bitince, Charged Water'ı aldım. Memnun kalacağımı düşünüyorum, biraz kullanayım size de ayrıca yazarım değerlendirmemi.


MAC klasik Zoom Lash ile yıldızım pek barışmıyordu ne zamandır. Cihan MUA'nın önerisiyle Zoom Waterfast Lash'ı denemiştim, Benefit They're Real'im bitince, yaz olsun hafif olsun mantığıyla Zoom Waterfast Lash'e bir şans vereyim dedim.


Bu arada MAC koleksiyonları bomba gibi geliyor, yeni ürünleri almamak mümkün değil. Ben kendimi çok zor tuttum, 783622648762 tane MAC allık olunca bir yenisini almamaya çalışıyorum. Aklım da kalmadı değil ya, durun bakalım koleksiyonlar halen satışta, her an tekrar soluğu MAC'te alabilirim!


1 yorum:

beautiful and sweets dedi ki...

Mac maskaralarında hep hayal kırıklığına uğradığım için artık hiç almıyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.