3.07.2012

Sephora Alışverişim

Merhaba,
Ne zamandır kozmetik alışverişi yapmıyordum, ancak ihityacım olan göz kalemi, maskara vs. gibi şeyler alıyordum. Hazır Sephora'da indirim varken değerlendireyim dedim ve birkaç şey aldım, sizinle paylaşmak istedim.


İndirimli aldığım fiyatlar:
Seyahat boyu boş bir parfüm şişesi (8TL), Chanel Rouge Allure Laque Pheonix (90TL) , NARS Multiple (Renk: Orgasm) (86 TL), Sephora Ruj (G02-Pink Lover) (12TL) , Herborist T'ai Chi Mask (48TL), Sephora Oje Düzeltici (8TL), Sephora Makyaj Çantası (15TL).

Chanel ruju ve NARS Multiple'ı 4. alışverişim olduğu için %10, geri kalanını Sephora Black card ile aldığım için %20 indirimle aldım.

Önde duran iki küçük poşet NARS Sheer Glow numunesi, Sephora rujun yanındaki iki küçük NARS ürünlerinden biri makyaj bazı, diğeri ise NARS Orgasm Illuminator numunesi.

Ürünleri denedikçe sizinle paylaşacağım. Özellikle Herborist maskeyi çok merak ediyorum, alırken çok tedirgin oldum çünkü hiç yorum okumadan, satış görevlisinin tavsiyesi ile aldım. Aranızda kullanan var mıdır acaba?

13 yorum:

Adsız dedi ki...

herborist maskenin 48 olduğundan emin misin canm? sanki ben 90 gibi gördüm

Benim Pencerem dedi ki...

60TL'ye inmişti Sephora Black Card %20 indirimi ile 48TL oldu. Fişten okudum da yazdım hepsini :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

herborist candır, hayatımın maskesi. sevgili makyajlıkız sayesinde tanıştığım muhteşem bir ürün, bayılacaksın! gözle görünür fark desem yeridir:) şimdiden güle güle kullan canım!

Adsız dedi ki...

nars ta indirim varmı?

Benim Pencerem dedi ki...

Hayır NARS'ta ayrıca indirim yoktu.

casey23 dedi ki...

Ben de herboist maskesi 95 tl gördüğüm için almamıştım gerçi 3-4 tane sample verilmişti o maskeden bayağı bereketliydi deneme şansım olmuştu ne iyi ne kötü diyebilirim (yağlı ciltliyim diye belirtmekte fayda var :))

Didem dedi ki...

allah allah ben de herborist maskeyi 95 tl'den black card indirimiyle 76 tlye aldım. nasıl oynuyor bu kadar fiyatlar anlamıyorum.

Benim Pencerem dedi ki...

Gerçekten ben de anlamadım :( ama şaşırdığım bir şey oldu benim bu maskeyi aldığım Sephora'da benefit rujlarda indirim yoktu, başka bir Sephora'yı aradığımda ise var dediler. Bilemedim :/

Didem dedi ki...

evet bu yazdığın doğru. her sephora'da farklı ürün gruplarında indirim var. isyeaaan!

a dedi ki...

oje düzeltici nasıl bir ürün daha önce hiç dikkatimi çekmemişti de ?

Makyajlı Betty dedi ki...

Merhaba, ''Chanel ruju ve NARS Multiple'ı 4. alışverişim olduğu için %10, geri kalanını Sephora Black card ile aldığım için %20 indirimle aldım'' cümlesini anlamadım, evet biraz salağım:). Niye hepsini black kartla almadığınızı merak ettim. Bir de, black kartla yapılan alış-verişlerde her zaman %20 indirim mi oluyor? Vaktiniz olursa, cevaplayabilirseniz çok sevinirim, hoşçakalın:) ryhnakblt@hotmail.com

Makyajlı Betty dedi ki...

Herborist maskeyi ben de çok merak ediyorum, kullandığınızda yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim:)

Pınar K. dedi ki...

Herborist maskeyi yaklaşık 4 aydır düzenli olarak(haftada 2 kez) kullaıyorum ve çok memnunum. Resmen cildinizin görünümü, tonu düzeliyor.
Maskeyi Sephoradan en son 145TL ye almıştım. Sephoranın son indirimi ise resmen çökertti beni:)
Yukarıda da bahsedildiği gibi maskenin 2 fiyatı vardı. Kofre şeklinde olanı 95TL iken sadece maske 60TL idi. Hemen yedekledim tabi.
Bir de indirime giren Cargo marka makyaj malzemeleri vardı. Eğer daha önce denemediyseniz mutlaka öneririm. hemen hemen tüm ürünleri harika.
Bu arada indirime ek tüm ürünlerde ekstra %30 indirim daha başlamış bu gün. Pek bir ürün kalmamış ama maskelerden halen vardı.
Bir de aynı markanın serumunu bulabilirseniz deneyin derim anında cildi gerginleştiriyor resmen. tam bir herborist bağımlısıyım anlayacağınız:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.