13.07.2012

En İyi Fırsatlar İçin Masyon.com

Biz kadınların en büyük tutkusu alışveriş, bu tutkunun bizi zorladığı anlar ise bütçenin dara girdiği zamanlar ;) Bu yüzden alışveriş mottomuz, “indirim her zaman dostumuzdur!” ifadesinden yana. Hâl böyleyken, doğru indirimin haberini en önce almak, aradığımız ürünü satan internet siteleri arasında en ucuzunu bulmak çok önemli değil mi sizce de? 


İşte bu amaçla kurulan yepyeni masyon.com ekibi, bizler için sürekli olarak çalışıyor. Arı gibi çalışan profesyonel indirim avcıları :) her gün yüzlerce mağazada kampanyalı fiyattan satılan ürünleri araştırıyor ve gerçekten en ucuz fiyata satılan ürünleri bulup bizlerle paylaşıyor. Bu sayede biz de onlarca site gezmeden; keyifli, kolay, rahat ve avantajlı alışveriş imkanına kavuşuyoruz. 


"Gerçek fırsatları Arıyoruz, 
Buluyoruz 
ve sizlerle Paylaşıyoruz."

Masyon.com, alışverişin ilkelerine de çok sadık, öncelikli amacı bizi doğru indirimlerle buluşturmak! İşte masyon.com’un ilkeleri

- Fırsatları mağazalarla ilişkilerimizi dikkate alarak paylaşmıyoruz. 
- Müşteri Memnuniyeti açısından iyi bir geçmişe sahip olmadığını düşündüğümüz mağazaları dikkate almıyoruz. 
- Sadece sitemize reklam veriyor diye hiçbir mağazanın ürününü yayınlamıyoruz. 
- Bulabildiğimiz en ucuz fiyata satılan ürün ile ikinci en ucuz fiyata satılan ürün arasındaki fark belli bir oranın üzerinde ise sitemizde yayınlıyoruz. 

Siz de gerçek fırsatlara ulaşmak istiyorsanız takipte kalın derim!
http://www.facebook.com/pages/Masyon/288523257893185
https://twitter.com/masyoncom
http://www.linkedin.com/company/masyon
https://plus.google.com/u/0/104445720150298240655/posts

masyon.com, 11 Temmuz’da bulduğu fırsatlarla toplamda 28714 TL’lik bir avantaj sağlamış. Üstelik bu avantaj, en ucuz ile en ucuza en yakın fiyat arasındaki farkın sağladığı bir avantaj.


{advetorial}