25.07.2012

TShirt ve Far Uyumu

Böyle bir şey var mı?, dediğinizi duyar gibiyim :) İşte insan makyaj malzemelerine bağımlı olmayadursun, bazen gerçekten olmadık şeylere dikkat edebiliyor. Hatta biz makyaj bağımlıları bazen öyle detaylara takılıyoruz ki, bu detayları bizden başka kimsenin fark etmediğine neredeyse eminim!

Göz kaleminde bir kuyruğun diğerinden %5 kısa olunca makyajı siliyorsanız.. Ojeniz çizildi diye oturup sinirden hepsini siliyorsanız.. Allığınızın ışıltısına uygun parlatıcı arıyorsanız.. Tebrikler, siz de bizim kulüptesiniz! :)


Bu farın rengini baya allık gibi bulup, sırf meraktan almıştım, kendisi MAC Hot Hot Hot! Oldukça iddialı ve aslında günlük olarak pek sürülesi bir far değil.


Yuvarlak bir karıştırma fırçası ile sürerseniz, rengi hafif soldurabiliyorsunuz. Biraz funky bir makyaj için uçuk renklerde eyeliner ile kullanılabilir.


Ayrıca mercan rengi t-shirt ile de güzel gidiyor, benden söylemesi.


PS. Bu sıcaklarda far nasıl sürüyorsun, manyak mısın? diye soranlar, cevabım size. Farınızın altına mutlaka biz baz kullanın ve bazın üzerine, fardan önce, setting powder geçin. Farı sürdükten sonra da hafifçe setting powder uygulayabilirsiniz. Dayanıklılığı arttıracaktır.

PS2. Bu aralar gerçekten ciddi bir zaman yönetimi sorunu yaşıyorum. Bu yüzden Formspring sorularınızı biraz geciktirdim, beni affedin. Yakın zamanda arayı kapayacağım, söz!


3 yorum:

guzelliknehri dedi ki...

Farın rengine bayıldım bayıldım :)

Çekilişimize bekleriz :)

http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

sevda s. dedi ki...

Değişik bir renk, keşke bu renk allığım olsaydı :)

francesca mckennitt dedi ki...

Ama illa bağımlı olmak gerekmiyor ki bunun için! Her ne kadar sıcaklardan ötürü maksimum göz kalemi ile idare etsem de (gerçekten makyaj yapmak bile fazlalık gibi geliyor) normalde far kullanmayı severim. Tshirtüme uymazsa ne anlamı kalır ki:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.