2.07.2012

LUSH Urunleriyle Tanisma :)

Lush mağazalarının önünden geçerken içeriden gelen kokuları farkedip, hep şöyle bir kafayı kaldırmışlığım vardır. Fakat hiç uzun zaman vaktim olmadı, oturup kafama göre ürünleri kurcalayamadım. Bu yüzdendir ki, bugüne kadar canlı kanlı şöyle bir Lush ürünlerini inceleyememiştim. Makyaj çantam Blog' da ilk kez Starfish, bir misafir yazısı ile Lush ürünlerinden bahsetmişti

Lush, ürünleriyle tanışmam için bana bazı ürünlerinin tester boylarını ulaştırdı, ben de keyifle denemeye başladım. Aşağıda gördükleriniz, Dirty Saç şekillendirici {çok ilginç bir ürün, ilk denememde beğendim!}, Vanilla Deelite vücut losyonu, Ocean Salt temizleyici peeling ve Happy Hippy duş jeli.


Bu aşağıda gördüğünüz, Enzymian yüz nemlendirici. Limon özlü bir ürün ve ciltte matlaştırıcı etkisi varmış. Bugün denemeye başladım, birkaç seferden sonra net bir karar verebilirim. Yağlı ciltli birisi olarak bu ürün inanılmaz ilgimi çekti.


Bu sarı paketi gördüğümde yiyecek bir şey sandım :) Yalnız değilim sanırım ki, üzerine kocaman bir uyarı koymuşlar dikkat yenmez, mealinde :)


Bu paketten, SEANIK katı şampuan çıktı. Yosun özlü bir ürünmüş ve saçtaki yağ salınımını dengeliyormuş. Çok ilginç bir ürüne benziyor, kullanmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce hiç böyle bir kuru şampuan kullanmamıştım.



LUSH ürünlerinin her biri ayrı ayrı, muazzam kokuyor, insanın adeta yiyesi geliyor.  Hayvanlar üzerinde test yapmaya karşı olan bu markanın ürünlerinin, e-satışı da varmış. Beğendiğim ürünleri buradan sipariş verebilecek olmak süper!

4 yorum:

Benim Pencerem dedi ki...

Ben bu Seanik'i çok merak ediyorum,bir türlü alamadım ya beğenmezsem diye, İngiltere'ye gitmeyi bekliyorum almak için en azından beğenmesem de daha az ödemiş olayım diyorum :) Senin de saçın benim gibi yağlı işe yararsa kesinlikle ben de buna geçerim artık. Özellikle bu üründe yorumlarını bekliyorum yani :)

Unknown dedi ki...

Benim de defalarca önünden geçmeme rağmen içeriye adım atmadığım bir mağazaydı.Taki dudak peelingi hediye gelene kadar...Kesinlikle denemelisin(:

Serra dedi ki...

Honey I washed the kids sabununu vazgeçilmezim.İnternet sitesinde saatlerimi harcadığım oluyor diyebilirim:) Hayvansever biri olarak hayvanlar üzerinde test yapmaması nedeniyle de kalbimde ayrı bir yeri vardır.

Kozmetik Dükkan dedi ki...

Lush mağazaları hep dikkatimi çekiyor ama daha hiç girmedim en iyisi ilk önce internet sitesinden inceleyip daha sonra mağazasına gitmek.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.