3.02.2011

RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu


MC Notu: Kırışıklık karşıtı ürünlerle ilgili tecrübelerim sizler tarafından çok soruluyor, ben yaşım itibariyle çok fazla bu ürünlerden kullanmıyorum bu sebeple ürünlerin basın bültenlerini sizle paylaşıyorum, umarım yardımcı olur merak edenlere!

Eşsiz teknolojisiyle RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu

RoC®, 50 yıldır kadınların cilt bakımı konusundaki ihtiyaç ve isteklerini anlayarak bu isteklere cevap vermek için yeni teknolojiler üzerinde çalışmaktadır. Kadınların kırışıklar üzerinde anında etki görmek istediğini tespit eden RoC® laboratuvarları, derin kırışıklar üzerinde bile anında fark edilir dolgu etkisi gösteren Yeni RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu’nu geliştirdi.

Derin kırışıklarla; özellikle alın, kazayağı, dudak üstü ve dudak çevresi kırışıklarıyla savaşmak oldukça zordur. RoC® laboratuvarları özellikle bu bölgedeki kırışıkları hedefleyen, 3 kırışık teknolojisini bir araya getiren tamamen yeni bir teknoloji sunuyor:

Hyaluronik Asit, Dolgu Kompleksi, Işığı Yansıtıcı Pigmentler

RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu’nun yeni ve eşsiz formülü dermatologlar tarafından da dolgu etkisi kabul edilen Hyaluronik Asit, doldurucu kompleks ve ışığı yansıtıcı pigmentleri bir araya getirerek; fark edilir, anında dolgu etkisi sağlar. Kullanım anında ince çizgiler fark edilir şekilde dolgunlaşır, kırışıkların görünümü pürüzsüzleşir. Cildiniz dolgunlaşmış ve pürüzsüzleşmiş bir görünüm kazanır.

Yeni Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu profesyonel dolgu yöntemlerinden ilham alınarak geliştirilen yeni ambalaj yapısı sayesinde kırışıklar üzerine direkt uygulanabilir, hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü ile de anında etki eder, derin kırışıkların bile görünümünü azaltır.

RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu’nun klinik araştırma sonuçları:

Uygulamanın hemen ardından derin kırışıkların görünümünde bile %30 azalma* sağladığı, cildin anında daha pürüzsüz ve dolgunlaşmış bir görünüm kazandığı klinik çalışmalar sonucu kanıtlanmıştır.
Kullanan kadınların %90’ı anında etkisini gördü*

*31 kadında, uygulamanın hemen ardından; alın, kazayağı, dudak çevresi kırışıkları üzerinde yapılan klinik değerlendirme

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 89 TL

{basın bülteni}

5 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım nasılsın :)
dur sen daha bakalım çok gençsin bence de gerek yok..
ancak roc ürünleri ingiliz kadınların bir numarası.. ben de merak ediyorum nasıllar diye.. sevgiler canımm

Adsız dedi ki...

merhaba,bir kaç aydır bloğunuzu takip ediyor ve çok beğeniyorum.bu konuyla ilgili olmayan iki sorum olacaktı.fırsat bulup yanıtlarsanız sevinirim.1.geçen ay ünt marka gözenek ve siyah nokta önleyici bir ürün kullandığınızı yazmıştınız.memnun kaldınız mı?sonra sanırım 1-2 hafta önce mac'in bir ürününü kullanmaya başladığınızdan bahsettiniz.ünt'ten memnun olmadığınız için mi mac kullanmaya başladınız?ünt'ün kendi sitesinden bir kaç ürün almayı düşünüyorum ve sizin yorumunuz benim için önemli.
2. sorum ise sigma fırçalar ile ilgili.sizin bloğunuzdaki tanıtımdan sigma sayfasına girdim ve 99 dolarlık bir seti beğendim.bu site alışveriş için güvenli mi? ve bu fırça setini tavsiye eder misin?
ilgin için şimdiden teşekkür ederim.

admin dedi ki...

edacım çok teşekkür ederim canım sen nasılsın? valla roc öyleymiş ben de denemedim ama merak ediyorum :)

adsız merhaba, öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. ÜNT üründen çok memnunum ancak MAC'in ürünü ÜNT'ninkinden farklı, MAC'in ürünü aynı zamanda primer gibi makyaj altına anlık sonuç için uygulanıyor. ÜNT'ninki tedavi amaçlı. Ben çok memnun kaldım o üründen. Sigma alışveriş için güvenli ancak mutlaka takipli posta opsiyonunu seçmenizi öneririm. keyifli alışverişler.

Adsız dedi ki...

mc,yanıtın için çok teşekkür ederim.misafirlerin ve hastalığının arasında fırsat yaratıp bana yanıt vermen çok hoş.bu arada geçmiş olsun.umarım bir doktora görünmüşündür.ben bir doktor olarak dinlenmeni ve bol sıvı almanı önerebilirim.ayrıca çok çalışkan bir blogger olduğunu düşünüyorum.başarılarının devamını dilerim.sevgiler.esin

admin dedi ki...

esin, rica ederim, nazik sözlerin için ben çok teşekkür ederim. üç kez doktora gittim, ben de astım oldugundan basit şeyleri bile biraz ağır geçiriyorum :/ teşekkür ederim, sevgiler.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.