8.02.2011

Konsept Alışveriş: DergiVitrini.Com

>
Yeni tanıştığım DergiVitrini.Com'dan size biraz bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi biz kadınların internet alışveriş sitelerinde bulunmaz hint kumaşı araması alışıldık bir durum.


Son zamanlarda bu talebimize konsept alışveriş siteleri sıkça cevap veriyor, bazen aradığımız ama çeşitli sebeplerden dolayı ulaşamadığımız markaları bu sayede elde etme imkanı buluyoruz.

İşte DergiVitrini.Com'da benzer mantıkta bir alışveriş sitesi, en büyük farkı genelde dergilerde/kataloglarda/ekranlarda gördüğümüz trendy ürünleri gruplayarak ve Türkiye'de bulamayacağımız/bulunması zor ürünleri satışa sunması. Sitedeki markaları buradan görüntüleyebilir veya ilginizi çeken kategorilere göz atabilirsiniz.

DergiVitrini.Com'un tanıtım yazısı ise şöyle:

"Dergi tadinda alisveris sloganiyla yola cikan bu sitede bir moda dergisinin sayfalari arasinda dolanir gibi keyifle alisveris yapabilir, dunyaca unlu markalarin urunlerine %80'e varan indirim avantajlariyla ulasabilirsiniz. Site; özel tasarım giysilerden ayakkabıya, takıdan gözlüğe kadar birçok kategoride ürün seçeneği sunuyor. Özellikle kokteyl elbiseleri çok iddialı! BCBG, Karen Millen, Bebe, DG sitede ulaşabileceğiniz markalardan sadece birkaçı.Ürünlerin tamamı %100 orijinal ve üretici firmaların garantisi altında.

Moda eğitimi almış iki kız kardeş tarafından kurulan sitenin ürünlerinin büyük bölümü yurt dışından getirtiliyor. Bu nedenle Türkiye' de bulamayacağınız bir çok özel tasarım giysi ve aksesuar bu sitede sizinle buluşuyor.

Ayrica Dergi Vitrini'nde düzenli aralıklarla yapılan çekilişlerle üyelere sürpriz hediyeler gönderiliyor ve kişiye özel anlık indirimler yapıliyor. 75 TL üzeri alışverişlerinizde de kargo ücretsiz! Her geçen gün artan üye sayısıyla Türkiye’ nin en büyük alışveriş platformu olmaya aday dergivitrini bütün sürprizleriyle sizleri davet ediyor."

DergiVitrini'nde şu an Melissa ayakkabı, Bare Minerals kozmetik vs gibi birçok ürün var, ilgisini çekenlerin bilgisine :)

7 yorum:

RUHAN dedi ki...

>canım bi sessizlik var gibi sende hasta filan değilsindir umarım

Anonymous dedi ki...

>Süper bi site bayıldım :)Paylaştığın için çoook teşekkür ediyorummmm Irazcım!

DERYA dedi ki...

>hemen ziyaret edeceğim.bayılıyorum bu online alışveriş sitelerine:D

gül dedi ki...

>buranın tamamen bir reklam sitesine dönüşmesi beni üzüyor..

Makyaj Cantam dedi ki...

>ruhancım canım çok teşekkür ederim, çok ağır bir hastalık geçiriyorum hala da kendime gelemedim ondan sessizdim.adsız,derya işinize yaramasına sevindim kızlar.gül, ilgi çekecek çeşitli şeylere yer vermeye çalışıyorum, bazen de %100 enerjimi buraya ayıramıyorum, iyi şeyler yapıp uğraştığımda da kimseyi memnun edemiyorum ki, yoruluyorum bazen gerçekten. böyle düşünmenize üzüldüm, ne diyeyim.

SaR dedi ki...

>Canım 10000lerce teşekkür ederim. Uzun zamandır bi yorum yazamıyodum. Yazdım rahatladım :)beauty-n-fashionlovexxx

Makyaj Cantam dedi ki...

>Sar, hoşgeldin, seni burada görmek çok güzel :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.