27.07.2010

Hersheyler’den.. HARD Candy Volume II

Daha önce Hersheyler’den bir sürü Hard Candy cicilere kavuşmuştum, Hard Candy Allıklar, Hard Candy Farlar, Renkli Nemlendirici ve Primer ;) Biliyorsunuz HC Türkiye’de satılmıyor. Bunlar da aramıza yeni katılanlar. Ilerleyen günlerde ikisiyle de ilgili ayrıntılı yazılar hazırlayacağım.

Şimdilik kısaca bahsetmek gerekirse, Welcome Matte şeffaf bir setting (sabitleme) pudrası, Moon Glow ise içinde ışıltılar bulunduran bir aydınlatıcı.

 HARD Candy Volume II

Her iki ürünü de bir haftadır çantamdan çıkartmıyorum, çok sevdim. Çok kullanışlı ve şirinler, baktıkça beni mutlu ediyorlar. Diğer detayları daha sonra beraber göreceğiz.

 HARD Candy Volume II

 HARD Candy Volume II


Siz de Hard Candy ürünlerine ulaşmak isterseniz, Hersheyler ile iletişime geçebilirsiniz.

5 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Bende istiyorum dedim butun Hard Candy yazilarini okurken =)

admin dedi ki...

Al zuzucum al, çok güzel bunlar :)

hersheyler dedi ki...

güle güle kullan ^_^ yakın zamanda özellikle moon glow ile ilgili yorumlarını swatchlarını görmek istiyorum getirttim ama deneyemediğimden çok merak ediyorum ^_^

Unknown dedi ki...

guzel gunlerde kullan tatlım cok sirin gorunuyorlar

melis dedi ki...

Bana da ablam getirmişti ilk Hard Candy ürünlerimi ,gerçekten bu ürünü kullanırken eğleniyor insan,çok sevimliler ve oldukça iyiler,güle güle kullan;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.