2.12.2009

MAC Holiday Smoke & Mirrors Eyeshadow Palette {Far Paleti}

mac holiday 2009 2010 smoke and mirrors makyaj paleti far renkleri

Bu yılki MAC Holiday koleksiyonundan gözüme Smoke & Mirrors paletini kestirmiş ve almıştım. Açıkçası ilk görüşte biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü paletteki far miktarı geçen senekine göre daha azmış gibi görünüyor.

Bu paleti çoğu kişi beğenmedi, renklerin çok sıradan bulunması bir yana, renk vermemesi konuşuldu. Tüm bunlara katılmakla beraber, ben bu paleti beğendim çünkü:

- Zaten öyle çook fazla MAC farım yok. Bu yüzden bu paletler bana bir seferde 6 far toplama imkanı veriyor o yüzden çok seviyorum.

- Gerek evden ofise, gerekse şehirlerarası seyehat eden biri olduğum için palet şeklindeki ürünler bana çok hitap ediyor. Çünkü Cumartesi günleri dışında evde makyaj yapmaya vaktim maalesef olmuyor.

- Renklerin öyle çok pigmentli olduğu söylenemez ama ışıltıları muhteşem. Ben bu paleti aldığımdan beri her gün kullanıyorum desem yeri. Öyle uğraştırmayan, günlük makyajlara çok güzel uyuyor.

- Paletin fiyatı yurtdışında 45$. Türkiye’deki MAC’lere de gelmiş, Istanbul’da gördüm sanırım 118 lira idi fiyatı (tam emin değilim!).

- Bu paletten başka renk seçenekleri de var.. Belki bu sene sonuna doğru ucuzlarlarsa onlardan da alabilirim.

Paletteki renklerin isimleri.. {Fotolar flaşlı çekildiği için renkler olduğundan biraz da solgun gözüküyor bunu da dikkate alın} :

 mac holiday 2009 2010 smoke and mirrors makyaj paleti far renkleri


Renklerin light medium tenimdeki swatchları ve renk yorumlarım:

 mac holiday 2009 2010 smoke and mirrors makyaj paleti far renkleri




 mac holiday 2009 2010 smoke and mirrors makyaj paleti far renkleri

Fire in Her Eyes: Klasik bir highlighter rengi bu. Kaş altı ve göz pınarı için. Başka bir numarası yok bence.

Wide Eyed Wonder: Bu paletteki en güzel renklerden biri bence. Gri ışıltıları olan yarı şeffaf bir gri bu. Çok güzel. MAC She Zam dazzleglass ile müthiş kombinleniyor. Göz kapağına sür çık tarzı bir far bu.

Black Magique: İçinde minik minik ışıltılar olan, siyaha dönük koyu bir gri bu. Smoky eye {dumanlı göz makyajı} gölgelemek için uygun bir renk. Işıltıları çok zarif, gerçekten güzel.

Spell No:9 : Işıltılı, pastel ve açık bir pembe diyebilirim bunun için ben. Benim göz kapağımda günlük sür-çık bir renk, varlığı yokluğu bir gibi bir şey. Öyle ahım şahım aman bayıldım bir renk değil. Ama ofis hayatı için kurtarıcı.

Deception: İşte paletteki ikinci favorim! Tek kelimeyle harika! Bu rengi nasıl tarif ederim bilmiyorum, küflenmiş gül kurusu gibi, minik ışıltıları ve şarap rengini andırır haliyle çok mistik bir renk. O kadar güzel makyajlar yapılıyor ki bununla anlatamam. Yakında yayınlayacağım.

Smoke & Mirrors: Bildiğiniz ışıltılı açık kahve. Deception’u gölgelemek için kullanıyorum ben genelde, onu kombinliyor. Bu ikisi de MAC Jingle & Jangle dazzleglass ile pek yakışıklı oluyorlar.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

paletin yurtdışı fiyatı 36$ sizin aldığınız yer 45e satıyordur. türkiye'de 118 değildir geçen yıl 90dı.

yasemin

Unknown dedi ki...

ben gidip bakmadım bile bu koleksiyona.. cok pahalı ve gereksiz geliyor bu yılbası koleksiyonları bana.. ama icim de gitmiyor degil :))
gule gule kullan tatlım..

Hande dedi ki...

Ben en cok Deception ile Smoke & Mirrors i sevdim bu palette. Gerci su son gunlerde nars indian summer a takildim ama uzunca bir sure ise giderken goz kapagima deception crease e ise s&m surerek basit makyajlar yaptim. :)

admin dedi ki...

Merhaba Yasemin, rakamlar yanlış olabilir, kafam çok dolu, cortluyorum bazen.

HK'cım ben nedense bayılıyorum bu paletlere :)

Handecim kesinlikle aynıları favorim :)

Modapark.Net dedi ki...

Bu renk tonlarına bayılıyorum :) çok güzel görünüyorlar.seninde dediğin gibi deception bi başka güzel geliyor gözüme.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.