21.12.2009

Yılbaşı Hediyelerini Kazanan Talihli Okur

makyaj kozmetik cilt bakımı güzellik sırları
ELF fırçaları kazanan talihli okur, http://twitter.com/Asneas adresinde ikamet eden ASNEAS oldu. Sevgili ASNEAS, lütfen bana isim soy isim, kargo yapabileceğim adres ve cep telefonu bilgisini, info{at}makyajcantam.org adresine acilen iletir misin? Çarşamba'ya kadar bana geri dönüş yapılmazsa hediye hakkı başka birisine geçecek. Cicilerini güzel günlerde kullan!


Mansiyon ödülü ise http://twitter.com/MineErbil adresinde ikamet eden MineErbil isimli okura gitti. Sevgili MineErbil, ELF fırça olmasa da çook küçük bir ödül de sen kazandın. Lütfen bana isim soy isim, kargo yapabileceğim adres ve cep telefonu bilgisini, info{at}makyajcantam.org adresine acilen iletir misin? Çarşamba'ya kadar bana geri dönüş yapılmazsa hediye hakkı başka birisine geçecek. Cicilerini güzel günlerde kullan!


Ve sevgili kazanamayan okurlarım, lütfen üzülmeyin, beni takip ettiğiniz için sizlere de çook teşekkür ediyorum. Sitedeki yarışmalarda daha önce kazanmayan okurlara hediye verilmesine gayret edilip, herkese şans vermeye çalışıyoruz. Makyaj Çantam'ı baştan beri takip edenler bilir, bu yaptığımız onuncu yarışma neredeyse. Bu tarz ödüllü yarışmalarımız her zaman devam edecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.