5.12.2009

MAC Cleanse-Off Oil {Makyaj Temizleyici Yağ}

Daha önce yazdığım L’Occitane Cleansing Oil ve Lancome Cleansing Oil yazılarıma buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.


mac cleanse off oil elca kozmetik estee lauder

Bu da MAC’in temizleme yağı. Temizleme yağları nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor tekrar etmeyeceğim, eğer bilginiz yoksa yukarıda link verdiğim yazıları okuyabilirsiniz onlarda anlatmıştım.

MAC Cleanse-Off Oil de aynı diğer anlattım cleansing oil’ler gibi pompalı şişede. Kullanılış yöntemi yine aynı, kuru elinize bir-iki pompa alıp makyajınızı hafifçe ovalayıp, kirli tabak akıtır gibi akıtıyoruz. Sonra ılık su ile duruluyoruz.

Ben MAC Cleanse-Off Oil’i ne yalan söyleyeyim çok sevemedim. Biraz yaktı cildimi ve yağlı bıraktı. Elbette ciltten cilde fark gösterir ürünler ama benim cildime Lancome Huile Eclat kadar iyi gelmedi diyebilirim.

Huile Eclat’ta yaşadığım memnuniyet duygusu bu ürün için geçersiz. Yine de atacak mıyım? Elbette hayır. Fırçalarımı temizlerim, swatch’ladıktan sonra kollarımdaki ürünleri çıkartmak için temizlerim, diğer yağlarım bittiğinde param kalmazsa yine de makyaj temizlemek için kullanabilirim ;)

MAC Cleanse-Off Oil TR fiyatı 50 lira civarında.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Irazcıgım peki L'occitane markasının ki mi Lancome un ki mi?

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

aaa beğenmemene çok şaşırdım, benim favorim, en büyük kurtarıcım hatta :)

Unknown dedi ki...

evet marjo bana da onermistin bu urunu sen ve aklımda almak vardı su sıralar.. hatta Irazın da L'occitane markasınınkisini önerince ikisi arasında gidip geliyordum. Ama sanırım bu urunde memnun olan kadar memnun olmayan kisi sayısı da fazla..

admin dedi ki...

ben Lancome'unkini tek geçiyorum kızlar, L'Occitane'den de sıkıldım :)

mac benim gözlerimi yaktı çok.

Roxelanne dedi ki...

peki bu oiller göz makyajı temizlemek için uygun mudur? açıkçası ben sadece maskaramı çıkarabilmek için kullanmak istiyoru, yetti artık uğraştığım yakında kirpiğim kalmayacak:)

Laçin Tenel dedi ki...

Benim cildim çok hassastır kremler bile alerji yapar ama ben bu temizleme yağına bayılıyorum. cildim çok kuru olduğu için de güzel yumuşatıyor.
Ama dediğin gibi herkese iyi gelecek diye bir şey yok

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.