17.07.2012

Taze bittiler.. #24


1. Body Shop Born Lippy Lip Balm: Bu lip balm kavanozundan kaçıncı bitirişim artık sayamıyorum. Gerçekten üzerine bir lip balm yok benim için. Tadı, kokusu, koruyuculuğu ve hafif parlatıcı gibi durması muhteşem. Tek kötü yanı kavanozda olmasıydı ama Body Shop onun için de nefis bir çözüm geliştirdi, 6 numarada göreceksiniz :) Bundan tekrar almayacağım sırf sürmesi zor olduğu için, kendisiyle bir devri kapatım. Yerine, 6 numarayı almaya devam eceğim.

2. Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh Parfüm: Çok keyifli bir yaz kokusuydu, severek kullandım. Yazın çok ağır ve esanslı parfümlerden kaçınıyorum. Daha taze kokan ve tenimde daha hafif duracak şeyleri tercih ediyorum. Bir de yaz döneminde özellikle pahalı parfüm almamaya çalışıyorum çünkü çok çabuk bitiyorlar. Dreams Unlimited Sun Fresh oldukça iyi bir parfümdü, tavsiye ederim.

3. Body Shop White Musk Libertine: Body Shop Libertine benim için oldukça sıradışı bir kokuydu. Bir tık daha kış/ilkbahar kokusu diyebilirim ancak bunun kokusuna da BAYILDIM. Dreams Unlimited Sun Fresh'e göre biraz daha şekerli ve oturaklı bir koku ama başarılı. Tekrar alabilirim.

4. Dentiste Nane Gücü Dişmacunu: Hayatımda kullandığım açık ara en iyi diş macunu. O kadar fresh ve dişlerime iyi geliyor ki, bir tüp daha bitirivermişim. Bunun da tek kötü yanı maalesef fiyatı. İyi bir indirimde denk getirirsem mutlaka alırım.

5. Biotherm Lait Corporel: Vücut kremlerimin parabensiz olmasına elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Lai Corporel'i de bir alışverişim sırasında paketimden çıkan bir promosyon gibi gördüm ve uzun süre elimi bile sürmedim. Bu sene sürünce anladım, kesinlikle benim ebedi losyonum bu olmalı!!

6. Efsanevi Body Shop Born Lippy artık stick ambalajında! Aslında bir süredir stick ambalajında da ben ancak görüntüleyebildim. Bitti ve derhal yerine yenisi alına!

2 yorum:

parfoj dedi ki...

white muski ben de cok severek kullaniyorum. hayatimda bitirecegim ilk parfum olacak sanirim =)

admin dedi ki...

evet ben de cok begendim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.