11.07.2012

Pure Beauty Soothing BB Cream

Merhaba,
Pure Beauty'nin Jasmine Water BB Cream'inden sonra yine Pure Beauty'nin Soothing BB Cream'ini anlatmak istedim.



Bu üründe güneş koruması yok. Gündüz ayrıca bir güneş kremi ile veya akşam için kullanılabilir. Kapatıcılığı orta düzeyde. Kokusu ise limonlu gibi ama bana da öyle geliyor olabilir ancak daha sonra koku kayboluyor, yüzünüzde hissetmiyorsunuz.


Dokusu bana biraz daha yoğun geldi. Yani yüze dağıtma konusunda yazmam gerekirse, Jasmine Water BB Cream çok kolay iken bunda biraz daha zor dağılıyor bu ürünün daha yoğun bir yapısı var. Yüzünüze sürerken dağıtmak için hızlı davranmanız gerekiyor yani.


Yukarıda görebileceğiniz üzere rengi oldukça açık. Özellikle benim ten rengime pek uymadı fazla açık kaldı, bu sebeple çok sık kullanamıyorum veya çok iyi dağıtmam gerekiyor, gerisini de bronzlaştırıcı gibi ürünlerle dengelemeye çalışıyorum. Yukarıdaki resimde rengi görebilmeniz açısından dağıtmadım.

Özellikle açık renkli bir BB Cream arıyorsanız bunu Watson'sta mutlaka denemenizi öneririm.

4 yorum:

yıldız dedi ki...

selam mc ;)

bende almıştım esmer olmama rağmen kullanabiliyorum bir süre sonra ciltle aynı renk oluyor , bende açık kalmadığına göre sende hiç kalmaz diye düşünüyorum. birde temiz ve aydınlık bir görüntü vermesi çok hoşuma gidiyor;)
sevgiler
yıldız

Unknown dedi ki...

acaba temanızı siz mi yapıyorsunuz ? bilgi verebilir misiniz?

admin dedi ki...

Selam, evet artık ben yapıyorum ama altyapı makyajcantam için özel olarak tasarlanmıştır.

admin dedi ki...

Yıldız'cim yorumun için teşekkürler ama bu yazı benimpencerem, e ait.
:-)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.