5.07.2012

Sephora Lip Attitude Glamour - Pink Lover

Merhaba,
Size Sephora alışverişimden bahsetmiştim. Sephora Lip Attitude Glamour - Pink Lover (G02). Bu ruju Sephora alışverişimde almıştım ve geçen haftadan beri aralıksız kullanıyorum.


Rengi bir harika, her cilt rengine gidebilecek bir renk bence, çok doğal duruyor. Benim dudaklarım çok kuru olduğu için kuru yapılı rujları kolay kullanamıyorum ancak bu aynı zamanda da nemlendiriyor, dudak çizgilerinin arasına girmiyor. Yapısı çok yumuşak, sanki dudak nemlendiricisi bile olabilirmiş gibi. Arabada unuttuğum için biraz eridi yalnız :(



Görebileceğiniz üzere çok aşırı renk vermiyor. Dudak parlatıcısı sürmüşsünüz gibi, çok hoş bir parlaklık veriyor. Şekerli bir kokusu var, sürdükten sonra da ara ara duyuyorsunuz ama beni kokulu dudak ürünleri rahatsız etmediği için severek kullanıyorum. İşte de sürekli sürdüğüm bir ruj oldu artık.

Bu ruju alırken Chanel'in Boy rujunu da denedim, benim dudaklarımda buna yakın bir renk verdi veya bana fiyat/performans oranı ile o şekilde geldi bilemiyorum, o yüzden bunda karar kıldım hemen.


Kalıcılığı konusunda bir şey söyleyemiyorum çünkü benim dudaklarımda hiçbir ruj durmuyor. Herkesin 6-8 saat kalıyor dedikleri rujlar bile bende en fazla 1 saat duruyor. Artık yiyor muyum ruju napıyorum bilmiyorum. O yüzden bu ruju da sürekli sürüyorum ve bitince kesinlikle yenisini almayı planlıyorum.
Şu an indirimli fiyatı 15TL, 3 ürün alırsanız Black Card indirimiyle 12TL.

4 yorum:

micelle dedi ki...

aynısından ben de almıştım. çok güzel gerçekten:)

Unknown dedi ki...

bu tonlarda bir ruj arıyordum, süper oldu bu post :D

j.d. dedi ki...

Rengi gerçekten çok güzelmiş :)

luna dedi ki...

Ben de G07 numarasını aldım, yapısına, rengine, duruşuna bayıldım. Islak görünüyor ki rujda en sevdiğim özellik bu. Ayrıca nemlendiriyor. Kokusu güzel. E daha ne olsun. Güle güle kullan.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.