14.07.2012

Clean&Clear Advantage Sivilce Jeli

      Merhaba,
Çoğumuzun ayın bazı dönemlerinde çıkan ara ara sivilceleri oluyordur. Çıkmıyorsa siz şanslılardansınız kesinlikle. Ancak ben o şanslılardan değilim, bazen yanaklarımda, bazen alnımın tam ortasında tek tük sivilcelenme oluyor. Cildim normalde sivilceli bir cilt tipi olmadığından sivilce karşıtı ürünler kullanmıyorum. Ama bu şekilde sivilcem çıktığı zaman kurtarıcım kesinlikle Clean&Clear Advantage Sivilce Jeli oluyor. 


Bunu noktasal olarak kullanmak gerekiyor. Parmağınıza çok az alıp sivilcenin üzerine uyguluyorsunuz. Ben dağıtmıyorum, üzerinde bırakıyorum. Birkaç saat içinde oldukça kurumuş, sivilce etkisi azalmış oluyor. Eğer yeterli olmadıysa gün içinde 3-4 saatte bir tekrar uyguluyorum. Özellikle sivilce çıkmadan önce sürülürse çıkması engellenebiliyor. Ürünün fiyatı 15-17TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ürünü azar azar kullandığınız için uzun zaman kullanabileceğiniz bir ürün olacaktır.

2 yorum:

nily21 dedi ki...

ergenlikte hiç sivilcesi olmayan ben, 30'dan sonra malum günlerde iki kaşımın ortasında pörtleyen bir yanardağ ile mücadele ediyorum...Ben de Clean&Clear'ı arkadaşımdan duymuştum..2 aydır kullanıyorum.Gerçekten etkili..

Unknown dedi ki...

Ürünün yapısı nasıl kremsi mi jel şeklinde mi acaba..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.