9.07.2012

Claire's Ürünleri ++

Claire’s mağazasını çok uzun süredir takı & toka almak için çok kullanırım, eğlenceli tasarımları ve uygun fiyatlı oluşu sebebiye sık olarak ziyaret ediyorum. 

Untitled

Geçtiğimiz haftalarda tesadüfen hem de, süprizlerle geçen bir doğumgünü sonrasında, eve geldiğimde Claire’s markasından çok sevimli bir paketle karşılaştım. Özellikle pakette öyle bir şey vardı ki beni benden aldı diyebilirim, şimdiye kadar gördüğüm açık ara en güzel küpe buu! Bu serinin devamı üretiliyorsa onlarca alabilirim :) Küpemi gurur duyarak taktım! :) 

Claire's 

Claire’s markasının Body Splash’ları olduğunu bilmiyordum. Mis gibi meyve kokan bu body splash’lar yaz günleri için biçilmiş kaftan. Ben bu tip ürünlerimi yazın buzdolabında tutuyorum, özellikle duş sonrası veya öğleden sonraları daraldığınızda sepserin meyve kokusu çok ferahlatıcı oluyor, tavsiye ederim. 

Untitled 

Bu minik terlikli halhala bayıldım! Bence hem künye hem halhal gibi duruyor. Sizi bilmem ama ben iki şekilde de kullandım. Yaz tatilini deniz kenarında geçirenler halhalları eksik etmesin. Benim gibi denizden uzak kalanlar, kola takıp kendini avutsun mu? 

Untitled 

Bu yaz turuncu / coral renkler makyaj ürünlerini inanılmaz domine ediyor, bilmem farkettiniz mi? Claire’s de bu trendi görmüş ve bu lip gloss’u çıkarmış. Rengi tam bronz tene uygun, dudaklarımda da göstereceğim.

 Untitled 

Claire’s makyaj seti ise, uygun fiyatla tüm ürünlerim yaz sezonu boyunca yanımda olsun diyenlere yönelik. Üstelik çanta tasarımlı kabıyla oldukça derli toplu ve korunaklı. Setin içinde pratik&hızlı makyaj için ihtiyaç duyabileceğiniz temel farlar, allık, bronzer ve rujlar var. 


Untitled Untitled 

Untitled 

Claire’s ojelerin methini zaten önceden biliyorsunuzdur. Ünlü renklerin dupe’larına ekonomik fiyatlarla ulaşabileceğiniz Claire’s ojelerin fiyat/performans oranı oldukça yüksek.

Untitled Untitled 

Siz takı alışverişlerinizde en çok hangi mağazayı tercih ediyorsunuz?

4 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Hepsi de birbirinden güzel güle güle kullan. Özellikle küpelere ve halhala bayıldım =)

http://koyukirmizikd.blogspot.com/

Aden Aytaç dedi ki...

küpeniz çok güzelmiş =) claire's in ojelerinin renklerine ben de hastayım ama bendeki renkleri çok çok zor kuruyor

Adsız dedi ki...

Ben takı alışverişimde hep six ve I am markalarını tercih ederim MC:) hep hesaplı hem zevkli,hem de duruşları dandik değil.Bence bir ara bakmalısın:)

SEWING FOR DREAMS dedi ki...

istanbuldaki mağazaları kapandı diye biliyorum siz nerden alıyorsunuz acaba bilgi alabilirmiyim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.