23.02.2011

Ali Rıza Özdemir'e kısa kısa sorduk..

MAC egitimimizin sonunda, sevgili Ali Riza Ozdemir'e sizler icin birkac soru sordum/sorduk, kirmayip cevapladi, bu kisim cok guzel oldu bence, sizle paylasmak istedim! Ozellikle MAC'ten mutlaka alınması gereken 15 fırça, fondöten seçerken neye dikkat etmeli vs tarzında genel sorularımız var, çok keyifli de cevaplar, buyrunuz!

Yükleyen makyajcantam.

Bir yerde typo yapip "makıyaj" hatası yazmışım, kusuruma bakmayın artık! :D

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Aferin bize! çok güzel sorular sorduk. bende görselli olarak hazırlayacağım en gerekli 15 fırçayı akşama inşallah not kağıdımı evde unutmuşum da :))

Eva dedi ki...

Ya cok guzel konusmus O_o ozellikle kadinlarla ilgili soyledikleri cok ilgimi cekdi. Tesekkurler, kizlar :)

Mel dedi ki...

ya ama çok fazla anlaşılmıyor bu fırçalar hani hem numarasını söylüyor hem de ne işe yaradığını ya numarayı anlasam ne işe yaradığını anlayamıyorum :) açıklama bir şekilde post yapabilir misin?

bu dev hizmetin için de ayrıca tebrik ederim biz de oradaymış gibi hissettirdin teşekkürler..

Tiki Kezban dedi ki...

canim Ali Ria Beyin soyledikleri hic anlasilmiyor ki :( alt yazi falan koymayi denesen super olur? Yine de cooookkk tesekkurler bu bilgileri boyle bize de ulastirdigin icin.

busesinem dedi ki...

çok güzel bir paylaşım olmuş ancak Ali beyin sesi net anlaşılmıyor,açıklamalı yazı gelirse çok güzel olur.Çok faydalı bir video olmuş bence:)

Müge dedi ki...

MC teşekkürler çok faydalı olmuş bu video ,acaba bende mi problem diye yorumları okuyayım dedim de ben de anlayamadım Ali Rıza Beyin söylediklerini:( Özet şeklinde de olsa bir açıklama girebilirsen ne kadar güzel olur.Sevgiler:*

admin dedi ki...

İlknur, eline sağlık bayıldım canım yazılarına.

Eva, rica ederiz, sevgiler canim!

Mel, all about ilknur blogunda hepsini tek tek yazdi, oraya isinlan! rica ederim.

tiki kezban, busesinem, muge, rica ederim, vaktim oldugumda desifre veya ozet yapacagim, soz ama su siralar biraz yogunum :/

almoras, tesekkurler bilgi icin!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.