26.11.2010

Taze Bittiler.. #11

Aslında bu ay bitenleri yazmayıp önümüzdeki aya saklayacaktım ancak dolaplarda boş şeylere artık tahammülüm yok, hemen atmak istediğim için yazıyorum.

tazebittilerkasim

1. Johnson’s Baby Şampuan: Bu ne benim, ne de bebeğimin şampuanı. Kendisi fırçalarımın şampuanıydı :) Özellikle cilt fırçalarını bununla yıkıyordum. Bir senedir bitmek bilmemişti, kurtuldum çok şükür. Yenisini almayacağım şimdilik, kullanmadığım şampuanlarımla yıkamayı düşünüyorum fırçalarımı.

2. Oriflame Happy Relaxing Hand Cream: Bu el kremi iki ay evvelki katalogda çok uygun bir fiyata satılıyordu, denemek için aldım ama kokusu muhteşem çıktı. Her açışımda mis gibi portakal ve limon kokusu, ofiste her gün kullana kullana bitirdim.

3. Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm: Bu artık benim klasik lip balm’ım, bu da bitti, biter bitmez %30 indirimdeyken yenisini aldım.

Bunun dışında Clinique Even Better Dark Spot Corrector'u da bitirdim ama onu atmaya kıyamıyorum, dursun biraz daha :)


Siz bu ay neler bitirdiniz?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

o even betterın bide fondötenini dene.....kullanmaya kıyamayacaksın... ne dior,ne mac...... hepsi boşmuş.....bi dene, hak vereceksin....sevgiler...gözde

Adsız dedi ki...

en sevdiğim yazılarından bu taze bittiler :) kremini merak ettim bayılırım meyve kokulu ürünlere lip balmından da alayım bakalım o nasılmış benim dudaklar kışın çok çatlar hep nivea kullanıyordum ama bu sefer değiştireyim kutusu çok şirin görünüyor :D

Unknown dedi ki...

yaşasın taze bittiler :))

Adsız dedi ki...

bende bayılıyorum bu taze bittiler yazılarına....ellerine saglık canım tekrardan...bide bişey sorcam bende de var bu lip balmdan ben pek bi numarasını göremedim....attım köşeye....faydası oluyomu cidden?ne bilim bana pek olmadıda,yada ben anlayamadım :)) gözde(beni hatırladın demi canım :)) unutma :))) çünkü ben seni ve yazılarını çok ama çok seviyommmm :))))

love and smile dedi ki...

Duru Şampuan almıştım kocaman.. bitti.. yerine otacı aldım :)

özge dedi ki...

bende fırçalarımı bebe şampuanıyla yıkıyorum,yumuşacık oluyorlar,ben bişeyleri bitirince acayip mutlu oluyorum:))

şeker dedi ki...

makyaj çantam acaba lip balm ın fiyatını hatırlıyo musun ? :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.