11.11.2010

Rubis Profesyonel Cımbız

 Rubis Profesyonel Cimbiz

Bugün size, kendisiyle tanışana kadar aslında eski cımbızımla cehennem azabı çektiğimi farkettiğim yeni cımbızımı tanıştırmak istiyorum: Rubis Swiss. Rubis Profesyonel cımbızlar içerisinde kişisel kullanıma uygun görülen cımbızlardan birisi de bu.

Ben kaşlarımı 1-2 ayda bir kuaförüme şekillendiririm ama geriye kalan zamanlarda kendim evde alırım. İp kullanarak kaş almayı bilmiyorum bu yüzden cımbız benim herşeyim.

Elimin alıştığı bilmemkaç yıldır kullandığım bir cımbızım var evde, ondan daha iyisini bulamam zannediyordum, taa ki Rubis cımbızı deneyene kadar.

Bu sabah kaşlarımı Rubis cımbızı kullanarak aldım ve hayran oldum desem yeri. Bir kere ele oturuşu çok güzel, ki kaşını kendi alanlar ne demek istediğimi bilir. Kılları tutuşu çok iyi, en kısa kaşı bile tek hareketle tutup çekebiliyorsunuz.

 Rubis Profesyonel Cimbiz

Benim kaş alırken genelde sorunum küçük ve kısa, çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kalmış kıllardır. Eski cımbızımla onları bir türlü yakalayamıyor, mecburen uzamasını bekliyordum ama Rubis cımbızla bu sorunu yaşamadım, uçları çok detaylı ve keskin olduğu için en kısa kaşları bile yakalayabiliyor.

 Rubis Profesyonel Cimbiz

Uzun lafın kısası Rubis cımbızı çok beğendim ve kendisi bundan sonra kullanacağım yegâne cımbızlardan biri oldu. Siz de iyi bir cımbız arayışındaysanız tavsiye ederim. Rubis cımbızları Kozmetik Site üzerinden siz de alabilirsiniz. Kozmetik Site’de şu an bayrama özel %25 indirim fırsatı var bu arada bilginiz olsun.

Not: Cımbızınızın uzun ömürlü olması için onu yere düşürmemeye dikkat edin, bu tüm hassas cımbızlar için geçerli.


(*) Bu ürün Tanaçan Kozmetik tarafından hediye olarak gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım bizzat kendi deneyimlerimdir.

5 yorum:

SWL dedi ki...

Bende kaşlarımı evde kendim alırım. Aynen iple almasını bilmem, cımbız en yakın dostum. O minik siyah uzamakla uzamamak arasında kalmış tüyler yok mu. Kıl kapıyorum :)) Ama yara yapana kadar uğraşır sonunda ya kırarım ya alırım :)
Demekki benimde bu ürünü denemem gerekiyor kesinlikle;)

Happy Mixy dedi ki...

bende bundan kullanıyorum çok memnunum ama kılı biraz fazla sıkıştırırsanız kırıyor.Bu konuda dikkatli olmak gerekiyor.çünkü ucu çok keskin!

isabel dedi ki...

benim de iyi bir cımbıza ihtiyacım vardı, siteye baktım ama bir sürü çeşidi var, hangisini alacağıma karar veremedim. universal mi klasik mi tercih etmeliyim?

Adsız dedi ki...

isabel hanım,
klasik cımbız yarım ağızdır. Cımbızı tutuşunuz ile ilgilidir. Cımbızı yan tutuyorsanız yarım ağız, düz tutuyorsanız düz ağız bir cımbız almalısınız.

admin dedi ki...

SWL, gerçekten öyle ama göz bölgesi çok zorlamadan denemekte fayda var :)

happmixy, hmm benim başıma gelmedi böyle bir durum aklımda olsun.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.