29.11.2010

GrupGuru.Com ve Kazanan :)

GrupGuruCom ve KazananÖncelikle hepinize keyifli haftalar diliyorum sevgili Makyaj Çantam okurları! GrupGuru.Com sponsorluğunda gerçekleşen küçük yarışmamıza katılımınız ve yarışmaya gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. www.grupguru.com Yves Rocher 50TL değerinde hediye çeki talihlisi sevgili Özge Taşdemir oldu, tamamen random olaraktan, buyrunuz nasıl seçildi talihlimiz.

Bu alandaki videoyu bir okurumun uyarısıyla, mail adresleri göründüğü için gizlilik sebebiyle kaldırdım şu an. Merak eden olursa email ile paylaşabilirim daha sonra.

Kazananla email ile iletişime geçilip, kuponu iletilecek. GrupGuru.Com’a Makyaj Çantam okurlarına sunduğu bu güzel fırsat için teşekkür ederiz. Bu tarz fırsatlardan yararlanmak ve kozmetik markalarından indirimli alışveriş fırsatları için indirimli alışverişin merkezi GrupGuru.Com’u takibe devam!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba,
belki ilgisiz olacak ama ben karma cilt tipindeyim. Yüz temizleme ve tonik olarak ne önerirsin. Sen yağlı ciltlisin takip ettiğim kadarıyla. Hnagi ürünü kullanıyorsun diye sormadım o bakımdan. teşekkürler

özge dedi ki...

az önce maillerime baktım ve çookkkk sevindim. İlk kez kazanıyorum böyle bir hediye. Makyaj Çantama ve GrupGuru ya çok teşekkür ederim. Yves Rocher çok sevdiğim bir marka hemen değerlendiricem :))

admin dedi ki...

adsız, body shop seaweed ürünlerine bakabilirsin.

özgecim güle güle harca canım :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.